- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi edaligeceler
Cocuklariyla gidecek,gitdikten sonrada alabilirmi diyosun.Inanmıyorum ya cok üzüldüm hemen bişeyler yapması gerekiyor. Cocukların Alman Vatandaşı oldugunu yazmışın, cocukları alırlarsa geri vermezler
Evet babaya vermezler ama anneyede vermezler bu durumda. Kadının oturma izni yokmus, kadın sığınma evi bu konuda yardımcı oluyorsa iyi, o konuda bi bilgim yok ama cocukları kesinlikle vermiyorlar aileye, bu durumda babaya tabi. Insallah bir an önce halledilir oturum izniSiddet uygulayan bir aileye teslim etmezler cocuklari. Oturumunu uzattirmak icin kadin siginma evi yardimci olur bayana, ve cocuklarin annede kalmasini saglamis olurlar böylece. Siddet uygulayan bir babaya asla vermezler avrupa gibi bir yerde.
Kolunda azcik morlar var baska birseyi yok.
Ama psikolojik sidet daha cok. Tehdit var.
Seni gonderecez cocuklarini goremicen,vs vs
Emzirmiyor daha malesef.Cok üzüldüm durumuna, Allah yar ve yardimcilari olsun. Hele ki bi de arada cocuklar var, Rabbim o cocuklarin yüzüne baksin da Annelerinden ayirmasinlar. Benim bildigim kadariyla cocuklarin yasi kücük oldugu icin nolursa olsun Anneyi cocuklardan ayiramazlar. 2 yasindaki cocugu emziriyosa hele kesinlikle ayiramiyolar, e cocuklar alman vatandasi oldugu icin sinir disi da edemiyolar. Umarim hala emziriyodur ufakligi, eger öyleyse en ufak bi tereddüte bile gerek yok. Gelismeleri bizimle paylasirsan cok sevinirim. Allah yollarini acik etsin, insallah hersey yolunda gider
Emzirmiyor daha malesef.
Haber veririm gelismeleri cok sagolun insallah hic bir ama yavrusundan ayrilmasin
O zaman kesinlikle yardımcı olmalarını rica etsin oturum konusunda. Eşinden şiddet gördüğünü üstüne basa basa söylesinCocuklariyla gidecek,gitdikten sonrada alabilirmi diyosun.
Gecmis olsun sanada canim. Cok zor. Hangi kadin isderki boyle birsey.
Yemek isi nasil oluyor misal domuu eti yemiyoruz ona saygi gosderiyorlarmi?
Esi tum pasaportlari almis,cocuklarin evraklarini hepsini almis,oturum uzatamiyoruz ki kahretsin...
Siz kendiniz oraya benim gibi girmediginiz icin bilmezsiniz bir girdigi zaman insan gerekirse benim gibi 2 bucuk sene kaliyor. Alay edilcek dalga gecilcek bisey bulamadim insanin yasamasi icin yemege ihziyaci oldugunuda hatirlatayim bu kadincagiz eger orada uzun bir sure kalacaksa ne yediginin ve cocuklarina ne yedirdiginin onemi var bence. Siz hic ama hic gitmediginiz bir yeri daha onceden arastirmiyosunuz herhalde. Yardim istemis sormus eglencek baska seyler bulun derimKonuyu yeniden okudum, sesli guldum sabah sabah arkadasiniz cidden alem.
Kendisi b.ka batmis durumda bilmem farkinda mi, yakinda sinirdisi edilebilir ve cocuklarini bir daha goremez ama domuz etini dert edinmis?!?!!!! Siddet var, rezilligin her turu var, bunca b.kun ustune domuz eti ancak cila olur.
Sabah sabah aklima gelen goruntu, kadin siginma evinde 2 hans gorevli onlara siginmis zavalli Turk kadinini kiskivrak yakalamislar, domuz yediriyorlar. Biri kacmasin diye ellerini ayaklarini tutmus, digeri elinde catal agzina bacon koyuyor.....zorla bir vatandasimizi mundar ediyorlar.
Siz kendiniz oraya benim gibi girmediginiz icin bilmezsiniz bir girdigi zaman insan gerekirse benim gibi 2 bucuk sene kaliyor. Alay edilcek dalga gecilcek bisey bulamadim insanin yasamasi icin yemege ihziyaci oldugunuda hatirlatayim bu kadincagiz eger orada uzun bir sure kalacaksa ne yediginin ve cocuklarina ne yedirdiginin onemi var bence. Siz hic ama hic gitmediginiz bir yeri daha onceden arastirmiyosunuz herhalde. Yardim istemis sormus eglencek baska seyler bulun derim
1. Cisi o kadin burda kalicak Almanyada ve suresi uzatilcak bosuna korku yapiyor. O kadar kadin ve gelinler geldi hic birisinin elinden evladini alip sinir disi etmediler. Yasalara aykiri hem cocuk ne olursa olsun anneye verilir. 2. Ci sormus olabilir suanki kafayla belkide saglikli dusunemiyor ne cekti ne yasadi onuda bilemeyiz. Bu kadarcir detaya giripte bunu buyutupte dalga gecmeyi gereksiz buluyorum.Peki soyler misiniz, bu kadinin baska alternatifi var mi??
Yani ya sinirdisi edilip cocuklarini bir daha goremeyecek, ya da siginma evine gidecek, 3. bir secenek goruyor musunuz??
Bu kadinin yerinde olsam , zikkim verseler yerim zira baska secenegi yok.
Konuyu yeniden okudum, sesli guldum sabah sabah arkadasiniz cidden alem.
Kendisi b.ka batmis durumda bilmem farkinda mi, yakinda sinirdisi edilebilir ve cocuklarini bir daha goremez ama domuz etini dert edinmis?!?!!!! Siddet var, rezilligin her turu var, bunca b.kun ustune domuz eti ancak cila olur.
Sabah sabah aklima gelen goruntu, kadin siginma evinde 2 hans gorevli onlara siginmis zavalli Turk kadinini kiskivrak yakalamislar, domuz yediriyorlar. Biri kacmasin diye ellerini ayaklarini tutmus, digeri elinde catal agzina bacon koyuyor.....zorla bir vatandasimizi mundar ediyorlar.
Neresi komik bunun, azıcık saygı ya..
Hanımefendi gayet kibar bir şekilde sormuş...
saygı saygı saygı..
Konuyu yeniden okudum, sesli guldum sabah sabah arkadasiniz cidden alem.