Kadin siginma evi..

Cnm senin o kadina yardim ettigini bilmiyorlar degilmi !! Umarim oyledir.. Bu psikopatlar seninde basina bela acabilir.. hic korkmasin arkadasiniz pasaport olmasada olur... Cocuklarini kesinlikle birakmasin.. kacsin kurtulsun o pisliklerden.. yaziklar olsun boyle insanlara .. hatta oturmus oldugu yerden uzak bir kadin siginma evine gitsin.. izini kaybettirsin..ayrica elindeki butun delileri yanina alsin.. Allah yar ve yardimciniz olsun..
Zaten kacdigini anladiginda ilk bana gelecek esi ama umrumda degil. Uzaga gidecek insallah. Cok tesekuurler

Cocuklar alman varandasi oldugu icin kadina hic bisey yapamazlar , pasaport esindeyse bunu kadin siginma evinde söylesin yeni pasaport cikartir uzatitir oturumunu.
Zaten nerde ve habgi kadin siginma evinde oldugunu asla esine ailesine söylemeyecekler ..

Nasil oluyor da arkadasiniz kac yildir almanya da yasiyorda dil bilmiyor hala? Insan en azindan kendini kurtarmak icin az bile olsa dil ogrenir. Yanlıs anlamayin arkadasinizin durumuna cok uzuldum ama lutfen artik almanca ogrenmeye gayret etsin. Ben hollanda'da yasiyorum burda oturum kartinin suresi bitmisse gozunun yasina bakmiyorlar. Almanya'da daha kotu saniyordum kurallar bakimindan. Arkadasinin bence hemen bir avukata danismasi lazim. Oturumunun bittigini, icinde bulundugu durumu anlatmasi lazim. Yoksa yasalar acimasiz olabilir. Arkadasiniz kactiktan sonra onceligi avukat tutmak olsun lutfen ihmal etmeyin.

Sinir oluyorum böylelerine, tr den getirip yapmadini
birakmiyolar pislikker.
arkadasin rahat olsun, onu cocuklariyla uzaklara bir eve
yerlestirirler. aile dua Eder artik cocuklari görebilsek diye.

Meraba arkadaslar.
Bu konu benim icin deyil,bir arkadasim icin...

Arkadasim burada,almanyada evli ve iki cocuyu var. 2ve4 yaslarinda.

Esinden,esinin abisi ve annesi yani kayin valide sinden psikolojik ve fizik siddet gormekte. Hepsi ayni evin icinde yasiyor lar...

Bugun sabah kadin siginma evini aradik,bilgi aldik yarin kacip gidecek insallah...
Ama korkulari var.. Cocuklarini ondan ayirabilirlermi,sinir disi edilebilir mi... Oturumu sureli ve bu ay sonu bitecekmis,esi uzatmamis...

Bende emin olamiyorum
Daha kucuk cocuklari ,ama arkadas calismiyor,dil bilmiyor bir geliri yok

Esi normal bir maas calisiyor.
Bende kadin siginma evinde kaldim zamaninda ve benim arkadasimda orda kaldi Almanyada yasiyorum. Sonucta bu kadinin oturumu var cocuklari eger Almanyada dogduysa bu oturumu kadin siginma evi yardim edip uzattiracaktir. Her konuda yardim ediyorlar hic süphesi olmasin yeterki iyi gecinsin ordakilerle. Cocuklari onun korkmasin yasadiklarini iyice anlatmasi kafidir. Evde bulurlar gerekirse iste bulumasina yardim ederler ona cocuklarda o calisirken yuvada kalirlar tabi cocuklarin yaslarini bilmiyorum

Gerekirse babaya yasak bile koyarlar hatta polis kendisi gidip pasaportlari alir dag basi degilki. Cok iyi bakarlar ona siginma evinde ilk gittiginde yiyecek verirler gerekirse borc para veriyorlar. Kiyafet konusuna gelince benim gittigim siginma evinde kiyafet odasi vardi biseyler begenip giymistim. Sakin korkmasin birden kendi eski gunlerim geldi aklima :KK61:

Bende kadin siginma evinde kaldim zamaninda ve benim arkadasimda orda kaldi Almanyada yasiyorum. Sonucta bu kadinin oturumu var cocuklari eger Almanyada dogduysa bu oturumu kadin siginma evi yardim edip uzattiracaktir. Her konuda yardim ediyorlar hic süphesi olmasin yeterki iyi gecinsin ordakilerle. Cocuklari onun korkmasin yasadiklarini iyice anlatmasi kafidir. Evde bulurlar gerekirse iste bulumasina yardim ederler ona cocuklarda o calisirken yuvada kalirlar tabi cocuklarin yaslarini bilmiyorum
Kucuk olan 2buyugu 4yasinda cnm

Gerekirse babaya yasak bile koyarlar hatta polis kendisi gidip pasaportlari alir dag basi degilki. Cok iyi bakarlar ona siginma evinde ilk gittiginde yiyecek verirler gerekirse borc para veriyorlar. Kiyafet konusuna gelince benim gittigim siginma evinde kiyafet odasi vardi biseyler begenip giymistim. Sakin korkmasin birden kendi eski gunlerim geldi aklima :KK61:
Gecmis olsun sanada canim. Cok zor. Hangi kadin isderki boyle birsey.
Yemek isi nasil oluyor misal domuu eti yemiyoruz ona saygi gosderiyorlarmi?

Allah yardımcısı olsun ama eger oturum konusunda sıkıntı yaşanırsa, kesinlikle çocuklarını jugendamt geri vermez. Oturum iznini Süresiz alamıyormu? Veya ne kadar kaldı bitmesine?

Arkadasinizda darb ve yara izleri varsa önce doktora gitseydiniz keske, hatta psikolojisi bozuksa bile gidin doktora rapor alin önce. Elinde raporu oldugu sürece cocuklarini alamaz kocasi, cünkü devlet siddet uygulayan bir aileye cocuklarini teslim etmez. Hatta kadin siginma evine gittiginizde sorun, rapor alabilme durumu var mi diye, belki onlar kendileri götürürler doktora. En azndan bosanma davasi felan acilirsa mahkemede delil olarak o rapor gösterilebilir.

Gecmis olsun sanada canim. Cok zor. Hangi kadin isderki boyle birsey.
Yemek isi nasil oluyor misal domuu eti yemiyoruz ona saygi gosderiyorlarmi?
Saol canim oraya o kadar cok musluman veya türk kadinlarimiz kizlarimiz gidiyor. onlar dikkat ederler tabiki ama kendiside yinede soylesin domuz eti olmasin diye bence buyuk bi ihtimal biraz borc para vereceklerdir kendisi alisverisini yapsin marketten diye.

Allah yardımcısı olsun ama eger oturum konusunda sıkıntı yaşanırsa, kesinlikle çocuklarını jugendamt geri vermez. Oturum iznini Süresiz alamıyormu? Veya ne kadar kaldı bitmesine?
Kime geri vermez,anneyemi?
Bu ay sonu bitiyor malesef:KK43: bilerek uzatmiyolar bitmesini bekliyorlar ki kapiya koyacaklar

Bu ay sonu bitiyor malesef:KK43: bilerek uzatmiyolar bitmesini bekliyorlar ki kapiya koyacaklar
Korkmasin hemen olurmu hic cocuklar icin uzatacaklardir buna eminim dedigim gibi o kadar turkiyeden buraya gelipte cocuklariyla cile cekem gelinler geliyor siginma evine. Hicbirininde cocuklarini elinden alanini gormedim. Ister oturm bitsin yada bitmesin almanyada cocuk ilk annenindir yasalar boyle

Arkadasinizda darb ve yara izleri varsa önce doktora gitseydiniz keske, hatta psikolojisi bozuksa bile gidin doktora rapor alin önce. Elinde raporu oldugu sürece cocuklarini alamaz kocasi, cünkü devlet siddet uygulayan bir aileye cocuklarini teslim etmez. Hatta kadin siginma evine gittiginizde sorun, rapor alabilme durumu var mi diye, belki onlar kendileri götürürler doktora. En azndan bosanma davasi felan acilirsa mahkemede delil olarak o rapor gösterilebilir.
Kolunda azcik morlar var baska birseyi yok.
Ama psikolojik sidet daha cok. Tehdit var.
Seni gonderecez cocuklarini goremicen,vs vs

Siddet uygulayan bir aileye teslim etmezler cocuklari. Oturumunu uzattirmak icin kadin siginma evi yardimci olur bayana, ve cocuklarin annede kalmasini saglamis olurlar böylece. Siddet uygulayan bir babaya asla vermezler avrupa gibi bir yerde.

X