- 3 Eylül 2018
- 8.730
- 46.556
Kız bana vereceğin parayı da kpden isteme sonragel canım verırırım ben sana gunluk 30 lıra her dakka benı saksaklarsın arkamı temızlersın lıkelarsın ne yazıyorsam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bana vereceğin parayı da kpden isteme sonragel canım verırırım ben sana gunluk 30 lıra her dakka benı saksaklarsın arkamı temızlersın lıkelarsın ne yazıyorsam!
O kadar dertlenmiş eş ailesine o kadar yükselmiş ki.
Bir de buradaki üyeleri tek tek alıntılayıp cevap yazıyor, anlayamamışsın diyor, hatta hızını alamayıp bazılarımızı tehdit ediyor.
Türkçe, noktalama, imla kimin umrunda?
sız muhalefet olun dıye paramı alıyorsunuz acaba bu sıteden!
Anlayasınız yok da ondan. Isinize gelmeyecek çünkü.dediğinizden hıcbırsey anlamadım ınankı
evet senın gıbı terbıyesız ınsanları anlamak oldukca güçç cünküü! hadsizz beynı sulanmıs
Derdiniz amanınız para.sız muhalefet olun dıye paramı alıyorsunuz acaba bu sıteden!
Mahkemede tanışırız artık biz de napalımKudrAlobar kaçırttın kadını ya
Selam söyleMahkemede tanışırız artık biz de napalım
Bu konuda haklısınız. Kendi parasını vermiş, satmak istiyorum dediğinde babası sorun çıkarmamalıydı.bence ogulları bu kadar zor durumdayken bekarken beraber aldıgı arabasını baba skıstımm satalınmm oyleyse borcumu dusurmeye calısıyorum evlat sahıbı olmaya calısıyorum ben dedıgınde arabyı sattırmam demeyecek o zman! o ararabnın yarısını nısanlıyken esım odedı dıye ben hep bıldım 4 yıl kredı odedı esım onlar aılesı bınsın arabaları olsun dıye aılesıne hep destek cıktı bu zmaka kadar zten
konuya gene geç kaldın
ama naifliğin, şu zarafetin, nezaketle verdiğin cevap yüreğimi eritti
* emoji çıkmıyo bilgisayarda, çıksa öpcük koyardım
GGeçenbuna benzer konular istiyordunuz sanki siz:) Bence iyi oldu
18 sayfa okudum, yer yer çileden çıktım, yer yer eğlendim, kah güldüm kah ağladım
Daha farklı yazardım ama hamile halimde evimde FBI, MIT ve MoSSAD tarafından baskın yemek istemedim
KudrAlobar a söylediklerinden sonra
gel canım verırırım ben sana gunluk 30 lıra her dakka benı saksaklarsın arkamı temızlersın lıkelarsın ne yazıyorsam!
GGeçenbuna benzer konular istiyordunuz sanki siz:) Bence iyi oldu
Bekliyorum
Tüh kaçırmışım güzelim konuyuGGeçenbuna benzer konular istiyordunuz sanki siz:) Bence iyi oldu