Kadin siginma evi..

Cok uzuldum ya allah yardimcisi olsun,bende yurt disindayim kesinlikle basvursun yardimci olurlar hatta sikayette bulunsun yerini izini kimseye bildirmiyorlar ne kocasi nede kv kp kimse bulamaz ama su var canim eger yapabilirseniz siz yardimci olun ve oturumunu uzatmasi icin onunla beraber bi basvurun derim cunku gec kalinirsa degismeyebilirler bide eger siz dil biliyorsaniz yabancilar burosunu arayip bilgi alabilirsiniz hani bi ayi kaldi ne lazim yenilemek icin diye bide ona soyleyin butun kagitlarini toplasin onun adina hic bi belge birakmasin,ozellikede cocuklarin saglik karnelerini dogum kayit orneklerini evlilin cuzdani pasaport ne varsa artik birakmasin bisey bu konuylada ilgilenirler mutlaka yanliz almanyada nasil isliyor bilmiyorum ben fransadayim burda oncellikle rdv aliniyor durum anlatiliyor acil rdv aliniyor ve isleme basliyorlar once cocuklarimdan asla ayrilmam desin belli olmaz cunku yer falan yok deyip ayri yerlere yerlestirebilirler insallah oyle degildir orda yani diyecegim dirensin.oturumu iscimi yoksa siginma talebiylemi aldi kac aylik oturumu var?
Biraz yukardaki yorumumu okuyun çok değişti olaylar. :)

:KK57:neee !!!aman yarabbi neler olmus boyle yaw hangi ara oldu bunlar bi ozet gec allahini seversen ya sok oldum sizin ne sucunuz varki ya!!
Benden Yardım istemişti birgün bana geldi işde. Sonra kadın evini aradık bilgi aldık falan. Sabah çocukla ri okula götürme bahanesi ile kapın in önünden aldım arabayla. Ve polis gitdik önce. Ordan bizi 3saat uzaklıkta bir şehre gönder diler. Oradaki polis karakoluna gitdik ve kadın evinden almaya geldiler. Benimde bir oğlum var ve 6saat yollarda sefil oldu sıkıldı erdi. Bari deyseydi. Yolunda devam edebilmeyi.
Kocası evime geldi allahtan eşim evde yoktu
Saldırmaya kalktı yine polislik oldum falan derken kadın geri döndü evine ve bana suç attı sen benim beynimi yıkadın falan fistan
Bana karşı oldular. Çok üzücüdür...
Okadar uyras tim ve değmediğini görmek çok kötü oldu benim için..

Benden Yardım istemişti birgün bana geldi işde. Sonra kadın evini aradık bilgi aldık falan. Sabah çocukla ri okula götürme bahanesi ile kapın in önünden aldım arabayla. Ve polis gitdik önce. Ordan bizi 3saat uzaklıkta bir şehre gönder diler. Oradaki polis karakoluna gitdik ve kadın evinden almaya geldiler. Benimde bir oğlum var ve 6saat yollarda sefil oldu sıkıldı erdi. Bari deyseydi. Yolunda devam edebilmeyi.
Saldırmaya kalktı yine polislik oldum falan derken kadın geri döndü evine ve bana suç attı sen benim beynimi yıkadın falan fistan
Ahh be guzelim cok gecmis olsun ya,demekki kadin alismis canim bakti is ciddiye biniyor cesaret edemedi iste korktu ve geri dondu olan size oldu iste yaziklar olsun boylelerine,madem kendine guvenmiyorsun ne diye boyle biseye kalkisiyorsun.Neyse canim sen uzme kendini allahindan bulsun bundan sonra basi derde girse bakalim hangi kapiyi calicak..senin icin rahat olsun

Ahh be guzelim cok gecmis olsun ya,demekki kadin alismis canim bakti is ciddiye biniyor cesaret edemedi iste korktu ve geri dondu olan size oldu iste yaziklar olsun boylelerine,madem kendine guvenmiyorsun ne diye boyle biseye kalkisiyorsun.Neyse canim sen uzme kendini allahindan bulsun bundan sonra basi derde girse bakalim hangi kapiyi calicak..senin icin rahat olsun
In salah mutlu olsun ne diycez ki
Sag olun

Bayadır yazamadım kusura bakmayın...
Arkadaşım gittikden 29gun sonra evine,kocasına geri döndü.

Onu polise,polisten kadın sığınma evi yakınlarına kadar yanındaydım. Bir süreden sonra beni durdurdular. Evi öğrenmemek için. 3saatlik yol gitmiştim.
Bana uğraştım yani onun için.
Kendi benden Yardım istemişken yuva yıkan oldum en son.. Kocası falan evime saldırıda bulundu. Arkadaşımda bana karşı taraf oldu. Sen yaptın Vs Vs..
Halbuki kendi bana dedi ben gitmek istiyorum,eh dili yok birşeyi yok yardım ettim tek ve sonuç bu..
Birdaha da böyle şeylere kolay karışcagimi sanmıyorum.. Üzgünüm

Beter olsun o zaman. Ben de kuzenime yardim etmistim, yol yordam gostermistim. Sonra kocasiyla baristi ben de yuva yikmaya calisan biri gibi oldum. Neyse bunlar bizlere cok guzel dersler.

Bir daha o arkadasinizla gorusmeyin. Artik dayak yediginde kendi basinin caresine kendi baksin.

Bosver iyilik yap denize at demisler sen bu tarz durumlarda gene yardimini esirgem. Allah korusun neler duyuyoruz kadin siddete maruz neler yasiyor. Ha sana yarim akillisi nankör olani denk gelmis önemli degil sen insani görevini yaptin mi yaptin zaten o kadin o evde fazlasiyla belasini buluyordur.

Üniversitedeyken oda arkadaşım sevgilisi tarafından şiddet görmüştü, ağlaya ağlaya benden yardım istedi beraber rapor almaya gittik karakollara gittik babam avukat ondan yardım istedik vs vs

Sonuç: Barıştılar
Suçlu: Ben

Bazı kadınlar gerçekten çok ilginç
Sen yardım etmeseydin kocasi ona bir sey yapsaydı vicdan azabı çekerdin, o yüzden iyilik yap denize at boşver sen görevini yapmışsın.

Siz elinizden geleni yapmissiniz Allah biliyor. Iyilikten maraz dogmus ama o eski nankor arkadasiniz saniyormiki hersey yoluna girdi. Bir ayda nirvanaya mi ulastilar kendilerini kurtarmak icin bunlar ofs

X