Ya kocam ya da kadın sığınma evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız

500 TL'ye sana yaparım bu işi.

Aile sığınma evleri öcü yerler değildir, size sahip çıkılan, hakkınızı arayan, gerekirse yasal süreçte size yardımcı olan, psikolojik destek sağlayan kurumlardır.

Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız
Yasak burada bu tarz konular açmak !
Mune Mune K Kazen

Hep okuyorum ediyorum ama çok zor durumda çıkmazdayım
Tamam okuyorsan teslim ol Allah a. Ayette de deniyor ya hoşunuza gitmese de belki onda hayır vardır. Kötü görünen olaylarda da vardır bir hayır de. Sabret. Olayı bilmiyoruz ama tabi düzeltmek için de elinden geleni yap. Bahsettigin hocalar hep dolandırıcı. İtimat etme onlara

İşi gücü gereksizlik olup insanlara saldırmaktan başka yapacakları yok işte laf soktu rahatladı sanıyorlar kendilerini ama insanların acılarıyla dalga geçilmez
Bu işler büyüyle olmaz. En başından beri sorunlu bir evliliğiniz var. Adam sürekli ayrılmak istiyor ve her türlü baskı var bu evlilikte. Hocayla halledilir mi gerçekten

Kadin siginma evine gitmek belki de hoca kilikli dangolozlardan medet ummaktan iyidir sizin icin?
Gercek hoca buyu yapmaz hanimefendi.
Allahtan korkar cunku.
Bence siz psikologa gidin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X