- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.204
- Konu Sahibi Angel27black
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız
Yasak burada bu tarz konular açmak !Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız
Dur bakayım ne sanıyorum. Anayım ben anaaaa tamam mı?Kendiniz ne sanıyorsunuz siz
İşi gücü gereksizlik olup insanlara saldırmaktan başka yapacakları yok işte laf soktu rahatladı sanıyorlar kendilerini ama insanların acılarıyla dalga geçilmezKendiniz ne sanıyorsunuz siz
Hep okuyorum ediyorum ama çok zor durumda çıkmazdayımKardeş kendin nas Felak oku bol bol. Ve içten dua et. Hocaya gerek yok
Hep okuyorum ediyorum ama çok zor durumda çıkmazdayım
Hep okuyorum ediyorum ama çok zor durumda çıkmazdayım
Tamam okuyorsan teslim ol Allah a. Ayette de deniyor ya hoşunuza gitmese de belki onda hayır vardır. Kötü görünen olaylarda da vardır bir hayır de. Sabret. Olayı bilmiyoruz ama tabi düzeltmek için de elinden geleni yap. Bahsettigin hocalar hep dolandırıcı. İtimat etme onlaraHep okuyorum ediyorum ama çok zor durumda çıkmazdayım
Bu işler büyüyle olmaz. En başından beri sorunlu bir evliliğiniz var. Adam sürekli ayrılmak istiyor ve her türlü baskı var bu evlilikte. Hocayla halledilir mi gerçektenİşi gücü gereksizlik olup insanlara saldırmaktan başka yapacakları yok işte laf soktu rahatladı sanıyorlar kendilerini ama insanların acılarıyla dalga geçilmez
Kadin siginma evine gitmek belki de hoca kilikli dangolozlardan medet ummaktan iyidir sizin icin?Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız
İşi gücü gereksizlik olup insanlara saldırmaktan başka yapacakları yok işte laf soktu rahatladı sanıyorlar kendilerini ama insanların acılarıyla dalga geçilmez
TeşekkürleeAbla hepsini şikayet et linkinden bildir lütfen Mune gerekeni yapacaktır.
Kardeş kendin nas Felak oku bol bol. Ve içten dua et. Hocaya gerek yok
Neden tekrar tekrar döndü pişman oldu o zamanBu işler büyüyle olmaz. En başından beri sorunlu bir evliliğiniz var. Adam sürekli ayrılmak istiyor ve her türlü baskı var bu evlilikte. Hocayla halledilir mi gerçekten
Ama sende ceza alacaksın bilgin olsun böyle büyülü müyülü konularda yasak.Teşekkürlee
Nedenlerini bilmem için yaşadıklarınızı bilmek lazımNeden tekrar tekrar döndü pişman oldu o zaman