Kadin siginma evi..

Siddet uygulayan bir aileye teslim etmezler cocuklari. Oturumunu uzattirmak icin kadin siginma evi yardimci olur bayana, ve cocuklarin annede kalmasini saglamis olurlar böylece. Siddet uygulayan bir babaya asla vermezler avrupa gibi bir yerde.
Evet babaya vermezler ama anneyede vermezler bu durumda. Kadının oturma izni yokmus, kadın sığınma evi bu konuda yardımcı oluyorsa iyi, o konuda bi bilgim yok ama cocukları kesinlikle vermiyorlar aileye, bu durumda babaya tabi. Insallah bir an önce halledilir oturum izni

Kolunda azcik morlar var baska birseyi yok.
Ama psikolojik sidet daha cok. Tehdit var.
Seni gonderecez cocuklarini goremicen,vs vs

O morluklar gecmeden hemen doktora gitsin. Sonra cok pisman olur gitmedigi icin. Yada yarin kadin siginma evine gittiginde morluklari göstersin, doktordan rapor istiyorum desin. Kendi diyemiyorsa bir tercüman ayarlarlar, ya da siz lütfen yardimci olun, gidemiyorsaniz bile en azindan kagida yazi yazin, kolunda siddet izleri var lutfen doktordan rapor alin bu bayan icin diye birseyler yazin. Cocuklari babaya felan vermezler korkmayin. Eger hem anne hem baba anormal ise ozaman devlet cocuklara el koyar, ama burda siddet gören ve bu siddetten kacan magdur bir anneden bahsediyoruz, devlet alamaz cocuklari elinden veya babaya veremez.

Cok üzüldüm durumuna, Allah yar ve yardimcilari olsun. Hele ki bi de arada cocuklar var, Rabbim o cocuklarin yüzüne baksin da Annelerinden ayirmasinlar. Benim bildigim kadariyla cocuklarin yasi kücük oldugu icin nolursa olsun Anneyi cocuklardan ayiramazlar. 2 yasindaki cocugu emziriyosa hele kesinlikle ayiramiyolar, e cocuklar alman vatandasi oldugu icin sinir disi da edemiyolar. Umarim hala emziriyodur ufakligi, eger öyleyse en ufak bi tereddüte bile gerek yok. Gelismeleri bizimle paylasirsan cok sevinirim. Allah yollarini acik etsin, insallah hersey yolunda gider

Cok üzüldüm durumuna, Allah yar ve yardimcilari olsun. Hele ki bi de arada cocuklar var, Rabbim o cocuklarin yüzüne baksin da Annelerinden ayirmasinlar. Benim bildigim kadariyla cocuklarin yasi kücük oldugu icin nolursa olsun Anneyi cocuklardan ayiramazlar. 2 yasindaki cocugu emziriyosa hele kesinlikle ayiramiyolar, e cocuklar alman vatandasi oldugu icin sinir disi da edemiyolar. Umarim hala emziriyodur ufakligi, eger öyleyse en ufak bi tereddüte bile gerek yok. Gelismeleri bizimle paylasirsan cok sevinirim. Allah yollarini acik etsin, insallah hersey yolunda gider
Emzirmiyor daha malesef.
Haber veririm gelismeleri cok sagolun insallah hic bir ama yavrusundan ayrilmasin

Emzirmiyor daha malesef.
Haber veririm gelismeleri cok sagolun insallah hic bir ama yavrusundan ayrilmasin

tamam emzirmiyo da olsa alman devleti hic bir cocugu annesinden ayirip da öyle karisina siddet gösteren bir adama vermez. kadinin ne psikolojide oldugunu zaten anlarlar, ordakiler eminim kapidan iceri girer girmez bazi seyleri anlarlar cünkü öyle herkesi ise almiyolar bildigim kadariyla oraya, hepsi insan sarrafi olmustur, umarim arkadasina da öyleleri denk gelir. Ki zaten gelene nolacagina da öyle tek kisi karar veremez

Ordakiler soylemiyorlar ama hepsi birer pisikolog gibi bu isin meslegini senelerce okuyorlar. Ilk bi kac gun bunalicak ama eminim orayi cok sevicek cunku cocuklari orda rahat edecek. Evde durup siddet gormesinden ve turkiyeye yollanmasindan iyidir siginma evi. Burada kalmasi icin her ne gerekiyosa yapilacaktir

Gecmis olsun sanada canim. Cok zor. Hangi kadin isderki boyle birsey.
Yemek isi nasil oluyor misal domuu eti yemiyoruz ona saygi gosderiyorlarmi?

saygi gösteriyorlar hatta istersen hic et yeme
duydum kadariyla herseyde yardimci oluyorlar

böyle erkeklerden erkek analarindan nefret ediyorum
cevremdede görmüstüm Türkiyeden gelen gelinleri köle gibi kullaniyorlar,yemek yerken bile oturtmazlar baslarinda hizmeti beklerler,yol bilmiyor dil bilmiyor istedigini yap
bir polis cagirsin bakalim o geline kötülük yapanlar polise nasil yalakalik yapiyor

Konuyu yeniden okudum, sesli guldum sabah sabah arkadasiniz cidden alem.

Kendisi b.ka batmis durumda bilmem farkinda mi, yakinda sinirdisi edilebilir ve cocuklarini bir daha goremez ama domuz etini dert edinmis?!?!!!! Siddet var, rezilligin her turu var, bunca b.kun ustune domuz eti ancak cila olur.

Sabah sabah aklima gelen goruntu, kadin siginma evinde 2 hans gorevli onlara siginmis zavalli Turk kadinini kiskivrak yakalamislar, domuz yediriyorlar. Biri kacmasin diye ellerini ayaklarini tutmus, digeri elinde catal agzina bacon koyuyor.....zorla bir vatandasimizi mundar ediyorlar.

Kendisi b.ka batmis durumda bilmem farkinda mi, yakinda sinirdisi edilebilir ve cocuklarini bir daha goremez ama domuz etini dert edinmis?!?!!!! Siddet var, rezilligin her turu var, bunca b.kun ustune domuz eti ancak cila olur.

Sabah sabah aklima gelen goruntu, kadin siginma evinde 2 hans gorevli onlara siginmis zavalli Turk kadinini kiskivrak yakalamislar, domuz yediriyorlar. Biri kacmasin diye ellerini ayaklarini tutmus, digeri elinde catal agzina bacon koyuyor.....zorla bir vatandasimizi mundar ediyorlar.
Siz kendiniz oraya benim gibi girmediginiz icin bilmezsiniz bir girdigi zaman insan gerekirse benim gibi 2 bucuk sene kaliyor. Alay edilcek dalga gecilcek bisey bulamadim insanin yasamasi icin yemege ihziyaci oldugunuda hatirlatayim bu kadincagiz eger orada uzun bir sure kalacaksa ne yediginin ve cocuklarina ne yedirdiginin onemi var bence. Siz hic ama hic gitmediginiz bir yeri daha onceden arastirmiyosunuz herhalde. Yardim istemis sormus eglencek baska seyler bulun derim

Siz kendiniz oraya benim gibi girmediginiz icin bilmezsiniz bir girdigi zaman insan gerekirse benim gibi 2 bucuk sene kaliyor. Alay edilcek dalga gecilcek bisey bulamadim insanin yasamasi icin yemege ihziyaci oldugunuda hatirlatayim bu kadincagiz eger orada uzun bir sure kalacaksa ne yediginin ve cocuklarina ne yedirdiginin onemi var bence. Siz hic ama hic gitmediginiz bir yeri daha onceden arastirmiyosunuz herhalde. Yardim istemis sormus eglencek baska seyler bulun derim

Peki soyler misiniz, bu kadinin baska alternatifi var mi??

Yani ya sinirdisi edilip cocuklarini bir daha goremeyecek, ya da siginma evine gidecek, 3. bir secenek goruyor musunuz??

Bu kadinin yerinde olsam , zikkim verseler yerim zira baska secenegi yok.

Peki soyler misiniz, bu kadinin baska alternatifi var mi??

Yani ya sinirdisi edilip cocuklarini bir daha goremeyecek, ya da siginma evine gidecek, 3. bir secenek goruyor musunuz??

Bu kadinin yerinde olsam , zikkim verseler yerim zira baska secenegi yok.
1. Cisi o kadin burda kalicak Almanyada ve suresi uzatilcak bosuna korku yapiyor. O kadar kadin ve gelinler geldi hic birisinin elinden evladini alip sinir disi etmediler. Yasalara aykiri hem cocuk ne olursa olsun anneye verilir. 2. Ci sormus olabilir suanki kafayla belkide saglikli dusunemiyor ne cekti ne yasadi onuda bilemeyiz. Bu kadarcir detaya giripte bunu buyutupte dalga gecmeyi gereksiz buluyorum.

Neresi komik bunun, azıcık saygı ya..
Hanımefendi gayet kibar bir şekilde sormuş...
saygı saygı saygı..

Neresi komik bunun, azıcık saygı ya..
Hanımefendi gayet kibar bir şekilde sormuş...
saygı saygı saygı..

Bana cidden cok garip geldi cunku.

Hayati kaymak uzere olan bir insanin oturup domuz eti dusunmesi bana garip geliyor.

Insanin basi bu kadar dertteyken ne yiyip icecegini dusunmesi bana garip geliyor.

Her insanin dini görüsü farkli belki bu kadin din konusunda cok hasas hayatimi kurucam diyede Allahin yasakladigi biseyi neden yemek istesinki tabikide dusunmek en dogal hakki. Suanda eminim Allaha o kadar cok dua ediyordurki cunku o sıkıntıda onu anlayamayiz belki.

Pardon da komik olan ne ? Kadın aklında ki soru işaretlerini kaldırmaya çalışıyor besbelli. Kafasında kim bilir daha neler vardır. Iki çocuğuyla hic bilmediği bir yere gidecek kolay bir şey mi. Aynı şartlarda büyüseydiniz aynı hayatı yaşasaydınız belki siz daha sacma sorular soracaktınız kim bilir. Nolursa olsun, zor bir durumda ki anneyle bu tarz konuşmak ve dalga geçmek hic bir insana yakışmaz bence

X