kadın olmanın yükü

ilk etapta açıldığında bende böyle tepki verdim inanın insan olan anlıyor işte ama bu insan değil bu farklı bende ilk etapta kaçamak bişeler için yanaştı diye düşündüm istenmediğini anlayınca çeker gider dedim ama sapık çıktı.bide bu durum iş ortamı gerçekten çok düşündüm rezil etmeyi ama hep bana akıl verenler sen yanarsın diye durdurdu beni sonunda kocamda erkek yani dayanamadı daldı adam biz çok sabrettik

Canım senin durumun bayağı farklı.sen evlisin sorumlu olduğun bir yuvan var ve iş arkadaşın olduğu için her gün yüzyüze bakacağın muhatab olacağın kişiler söz konusu.burdan şöyle yap böyle yap demesi kolay ama iş başa düştüğünde öyle olmuyor.yapacağın en iyi şeyi eşine söylemekle yapmışsın zaten.dediğim gibi bir piskopota denk gelmişsin.daha ileri boyutta bir şey de gelmişti başıma uzun olur diye yazmak istemedim ama şu kadarını söyleyeyim yine çaçaronluk yaparak kurtarmıştım kendimi.rezillikten korkarsa korkar,yoksa siz tayin isteyin pislik için huzurunuzu kaçırmayın derim nacizane tavsiyem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kolaylik ve yardimcin olsun arkadasim.kocanin ellerine saglik.ama keske kurum disinda agzini burnunu dagitsaydi bu adamin.cok akillica davranip esine anlatmissin.dedikodu edenleri mi salla gitsin.onlar sen iyide yapsan kotu de zaten dedikodu yapacaklardi.takma kafana.bence savciliga sikayet et.cunku boyle tacizci kisiler polisten savcidan cok korkarkar.yanina bir biber gazi al.guvenlik yerlerinde satiliyor.kucuk pahali degil.ben mesela hep cantamda tasirim.ne olur ne olmaz.basima bir sey gelmedi ama.esinin yapisi nasil bilemiyorum ama.boyle cok siirret bir adammis gibi gostersin kendini.hatta arasin bunu..taciz etsin.madem karima bunlari yaptin.ben katimin arkasindayim.olene kadar sana rahat yok desin.sen her buldugumda kemiklerini kiricam desin.bak gor.uc bes kocan aradimi.korkup sinecek.hatta o bile tayinini isteyip gider.

Allah kolaylik ve yardimcin olsun arkadasim.kocanin ellerine saglik.ama keske kurum disinda agzini burnunu dagitsaydi bu adamin.cok akillica davranip esine anlatmissin.dedikodu edenleri mi salla gitsin.onlar sen iyide yapsan kotu de zaten dedikodu yapacaklardi.takma kafana.bence savciliga sikayet et.cunku boyle tacizci kisiler polisten savcidan cok korkarkar.yanina bir biber gazi al.guvenlik yerlerinde satiliyor.kucuk pahali degil.ben mesela hep cantamda tasirim.ne olur ne olmaz.basima bir sey gelmedi ama.esinin yapisi nasil bilemiyorum ama.boyle cok siirret bir adammis gibi gostersin kendini.hatta arasin bunu..taciz etsin.madem karima bunlari yaptin.ben katimin arkasindayim.olene kadar sana rahat yok desin.sen her buldugumda kemiklerini kiricam desin.bak gor.uc bes kocan aradimi.korkup sinecek.hatta o bile tayinini isteyip gider.

sağolasın yorgun yürek.kurum dışında dövmeyide düşündü ama aynı ihtimaller vardı bu gıcık olup orda burda olayı farklı aktarırdı rezillik sonra eşimin bildiğini benim söylediğimide kimse bilmezdi sonra anlat anlata bilirsen şimdi neyseki insanların çoğu kocasına demişse böyle bişey yoktur diyebiliyor savcılığa şikayet edicem sadece bekliyorum bunu yollarlarsa ve daha ses çıkmazsa defolup giderse artık davayla uğraşmama gerek kalmaz ama eğer devam ettirirse gitmezse yapacağımız ilk iş bu olacak .biber gazına gelince çantamda bitane var bile:))) eşim şirret gösterdi zaten kendini rezillik çıktı sonuçta artık bir atılım yapacağını sanmıyorum.arkadaşlarım böyle şeyler gizliyken güzeldir ortaya çıktıya artık sana ilgisi kalmamıştır diyorlar inşallah öyledir ben artık kinlenip beni rezil ettiler diyip birşey yapacağından şüpheleniyorum o durumdada direkt savcılık ve karısı kozu elimizde.

Son düzenleme:
Canım senin durumun bayağı farklı.sen evlisin sorumlu olduğun bir yuvan var ve iş arkadaşın olduğu için her gün yüzyüze bakacağın muhatab olacağın kişiler söz konusu.burdan şöyle yap böyle yap demesi kolay ama iş başa düştüğünde öyle olmuyor.yapacağın en iyi şeyi eşine söylemekle yapmışsın zaten.dediğim gibi bir piskopota denk gelmişsin.daha ileri boyutta bir şey de gelmişti başıma uzun olur diye yazmak istemedim ama şu kadarını söyleyeyim yine çaçaronluk yaparak kurtarmıştım kendimi.rezillikten korkarsa korkar,yoksa siz tayin isteyin pislik için huzurunuzu kaçırmayın derim nacizane tavsiyem.

evet huzur falan kalmadı eşimede üzülüyorum yazık canıma benim yüzümden oda yoruldu evdede bana moral vermeye çalışıyor ama kendide çok moralsiz

evet huzur falan kalmadı eşimede üzülüyorum yazık canıma benim yüzümden oda yoruldu evdede bana moral vermeye çalışıyor ama kendide çok moralsiz

İnşallah bu kötü günler hemen geçer de eski huzurlu günlerinize dönersiniz.eşin de adam gibi adammış helal olsun.yapması gereken şeyleri yapmış.onun için de zor bir durum tabi.

konuyu bilen arkadaşlar şuan heyecanım tavan düzeyinde amirim karar verip bize dönecek gidip gitmemesine çok stresteyim

X