- 19 Nisan 2014
- 1.173
- 205
ilk etapta açıldığında bende böyle tepki verdim inanın insan olan anlıyor işte ama bu insan değil bu farklı bende ilk etapta kaçamak bişeler için yanaştı diye düşündüm istenmediğini anlayınca çeker gider dedim ama sapık çıktı.bide bu durum iş ortamı gerçekten çok düşündüm rezil etmeyi ama hep bana akıl verenler sen yanarsın diye durdurdu beni sonunda kocamda erkek yani dayanamadı daldı adam biz çok sabrettik
Canım senin durumun bayağı farklı.sen evlisin sorumlu olduğun bir yuvan var ve iş arkadaşın olduğu için her gün yüzyüze bakacağın muhatab olacağın kişiler söz konusu.burdan şöyle yap böyle yap demesi kolay ama iş başa düştüğünde öyle olmuyor.yapacağın en iyi şeyi eşine söylemekle yapmışsın zaten.dediğim gibi bir piskopota denk gelmişsin.daha ileri boyutta bir şey de gelmişti başıma uzun olur diye yazmak istemedim ama şu kadarını söyleyeyim yine çaçaronluk yaparak kurtarmıştım kendimi.rezillikten korkarsa korkar,yoksa siz tayin isteyin pislik için huzurunuzu kaçırmayın derim nacizane tavsiyem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi