merhaba arkadaşlar ben çok mutsuzum ciddi anlamda morale ve desteğe ihtiyacım var.bundan 1.5 yıl önce tayinle bizim iş yerine gelen bir adamla ilgili çok sıkıntıdayım.Kendisiyle normal iş arkadaşıydık çok sık olmasada arada muhabbetimiz oluyordu ama adamın davranışlarında faklılıklar hissettim özellikle oda arkadaşlarım yokken gelmeye başladı bahaneside onlardan hoşlanmıyorumdu ama beni rahatsız eden çok davranışları olunca durumu eşime açıkladım.eşimde ben geleyim bi görüneyim insansa anlar dedi ve gelip bunla tanıştı.bundan sonra ben çok soğuk davranmaya başladım.Buda durmadan sordu neden selam vermiyorsun bi sorunmu var diye hep geçiştirdim.sonra bundan 1 yıl önce gelip bana benden hoşlandığını söyledi kovdum buna laf saydım.ama rezil edemedim ortalığı ayağa kaldıramadım çünkü işyerim çok dedikoducu neler diyeceklerini tahmin edebiliyorum.açıktı adamı baştan çıkarmıştır,madem öyleydi neden yüz verdi,adama yüz vermese cesaret edebilirmiydi,normal konuşuyorlardı araları iyidi bu nedenle birkaç samimi arkadaşıma oda arkadaşlarıma ve eşime durumu anlattım arkadaşlarım amirlere söyleme bişey yapacaklarıda yok adam sinirlenir sana bişey yapar dedikleri içinde amirlerime demedim.eşim haddini bildirmişsin devam ederse söyle bir tek bişey daha yaparsa onu gebertirim dedi.bir süre hiç sesi çıkmadı 5 6 ay önce takip etmeler rahatsız bakışlarla huzursuz etmeye başladı birkaç kez evimin önündede gördüm oda benim gördüğüm görmediklerimde illa vardır.bunlar 2 hafta öncesinde sıklaştı ben çok korkmaya başladım ve artık eşime anlattım eşimde bunu iş yerinde odasında dövdü.amirlerime durumu bildirdi.adam yanlış anladılar diyormuş ama birkaç kişidende 3 yıldır ilişkileri varmış kocası öğrenmiş dövmüş diye dedikodular yayıldı amirlerim yollicaz diyorlar ama ben çok kötü durumdayım kimse beni anlamıyor korktuğum başıma geldi dedikodular gırla geziyor benim arkadaşlarım beni savunuyor ama bu bana yeterli gelmiyor insanlardan nefret ediyorum ben bu adamı 1.5 yıldır tanıyorum nasıl 3 yıllık ilişkim olabilir.herkes yanımda gözüküyor ama arkadamdan başı açık dikkat çekiyor güzel bir kadın adam ne yapsın.yüz vermiştir.oda isteklidir zorla olmaz gibi laflar dönüyor bu ülkede 14 yaşında kıza tecavüz edip oda istekli dendiği sürece adaletede güvenmiyorum.ama yinede dava açıcam. eşim dava açarsak eşi öğrenir yuvamı yıktınız diye sana bi kötülük yapar diye korkuyor bende eşime bişey yapar yada eşimin başı belaya girer diye korkuyorum davadan da bişey çıkmaz elimizde delil yok onunda ilişkimiz olduğuna dair delil de yok ama namus 2 dudak ucunda bu ülkede kadın olmak böyle birşeymi çok üzgünüm ilaçlarla ayaktayım raporda aldım işe gitmiyorum kafayı yiyicem huzurlu yuvamda rahat koymadılar bizi eşimde bende geceleri uyuyamıyoruz artık ağlamaktan başka bişe yapamıyorum..........