kadın olmanın yükü

bana söylenen karısı çok sert kesin boşar bunu asla affetmez yönünde.hem şuanda karısını kaybetme korkusu yaşamıyormudur birdaha bişey yaparsam kesin karıma derler diye çünkü biz bi akrabasına tek birşey daha yaparsa direkt eşine söylicez dedik

pekı ozaman bı sonrakı leveli bekleyın..

ama ılk hamlesınde acımayın!

ya sızın hayatınız mahvolcak,ya onun..

Kocan adami dovemekte biraz gec kalmis gibime geldi..
öyle olmuyor işte bence gebertmeside lazım ama onunda bnimde bir kariyerimiz var başında dövseydi ben bu dedikodularla 1 yıl çalışacaktım.şimdi zaten yakında gidicez oda zaten çok üzgün en başında neden dövmedim diyo ama insan sandık laf anlar sandık ki ben son 5 6 ayı tam detay anlatamadım çünkü bişey yaparsa öldürcem onu dedi.ben yüzeysel anlattım ama sonra işler kızışıp adam ortamı boş bulup takiplerini sıklaştırınca söyledim.bu gibi durumlarda her kapı rezalete çıkıyor pisliğe değince sende kirleniyorsun biz huzur içinde yaşıyorduk birden böyle bişey olunca tabiki şoka uğradık.

adam belliki arsiz.bu son olaydan sonra siz yada o isten ayrilirsa vazgecebilir diye dusunuyorum.yok devam ederse sikayetci olun.cokta onemli degil aslinda ama rahatsiz oluyosaniz dedikodular icinde esinizin elinden tutup karsilarina cikamiyomusunuz.sizin ayibiniz yok esiniz arkanizda.oyle bisey olsa esinizle araniz boyle mi olurdu.sik sik isyerinize gelsin esiniz bence.dik bi sekilde durunki beraber sussunlar.

çok kötü günler geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun ama lütfen insanların ne diyecegine odaklanmayın.. daha olay büyümeden düşündügünüz şey gerçek olmuş ve dedikodu tam da düşündügünüz şekilde çıkmış.bunu engelleyemezsiniz.insanlar istedigini düşünsün siz ailenizin tekrardan huzurunu saglamayı düşünün.. bırakın kaçtı gitti desinler.. bırakın öyleymiş böyleymiş desinler.. önemli olan sizsiniz.. evinize tekrar huzurun gelmesini dilerim..

çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık inanın ruhsal yönden çöküntüdeyim bi keyfim yerinde bi çöküyorum bazen mutluyum ne yaparsa yapsın ne derlrse desinler ben kendimi biliyorum diyorum bazende karamsarlığa düşüyorum hep kötü şeyler olacakmış gibi hep benimle uğraşacakmış kocama bişey yapacakmış gibi bana zarar verecekmiş gibi geliyor arkadaşlarım iyice paranoyak oldun diyorlar büyütme ne yapabilir sana diyorlar ilişkimiz vardı dese ne olacak seni tanıyan tanıyor zaten tanımayanında ne düşündüğünden sanane adam illaki kendini aklamaya çalışacak böyle iftiralar edecek ama işte içime söz geçiremiyorum

adam belliki arsiz.bu son olaydan sonra siz yada o isten ayrilirsa vazgecebilir diye dusunuyorum.yok devam ederse sikayetci olun.cokta onemli degil aslinda ama rahatsiz oluyosaniz dedikodular icinde esinizin elinden tutup karsilarina cikamiyomusunuz.sizin ayibiniz yok esiniz arkanizda.oyle bisey olsa esinizle araniz boyle mi olurdu.sik sik isyerinize gelsin esiniz bence.dik bi sekilde durunki beraber sussunlar.

eşim sonuna kadar arkamda allah razı olsun ondan sana kendimden çok güveniyorum ben başından beri biliyordum ama eş olarak koruyamadığının üzüntüsünde oda kendini suçluyor.iş yerine zaten hep geliyor sabah bırakıp akşam alıyor zaten dövdükten sonrada benim elimi tutup götürdü ordan

çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık inanın ruhsal yönden çöküntüdeyim bi keyfim yerinde bi çöküyorum bazen mutluyum ne yaparsa yapsın ne derlrse desinler ben kendimi biliyorum diyorum bazende karamsarlığa düşüyorum hep kötü şeyler olacakmış gibi hep benimle uğraşacakmış kocama bişey yapacakmış gibi bana zarar verecekmiş gibi geliyor arkadaşlarım iyice paranoyak oldun diyorlar büyütme ne yapabilir sana diyorlar ilişkimiz vardı dese ne olacak seni tanıyan tanıyor zaten tanımayanında ne düşündüğünden sanane adam illaki kendini aklamaya çalışacak böyle iftiralar edecek ama işte içime söz geçiremiyorum

çok haklısınız bunların kim olsa bunları düşünür ama bunları düşünmek sizi daha da yıpratır..daha da üzer.. bakış açınızı değiştirmeye çalışın.. başkalarının dediklerine degil kendi saglınızı ve eşinizin saglıgını aile huzurunuza odaklanın lütfen.. insanların düşüncelerini değiştiremezsiniz siz kendi düşünceleriniz değiştirin.. bırakın kötü düşünenler öyle düşünsün öyle bilsin.. siz başınız dik gidin işinize.. sevgiler..

Bir surec iki koca kendini yetistirmis kariyerli insan tarafindan nasil yanlis yurutulur goruyoruz. E cahilden de cok sey beklememek lazim.

Olayin en basinda, adam sana hoslaniyorum dediginde ortaligi ayaga kaldiracaktin, onu is yerindekilere ve karisina anlatacaktin. Karisindan korkuyomussunuz. Senin esin adami öldürememis kadin mi size zarar verecekti. Seni takip ettiginde hemen savciliga bildirecektin. Bu surecte amirlere sikayet. Bu rezillikleri yasamazdin hic.

Son düzenleme:
Bir surec iki koca kendini yetistirmis kariyerli insan tarafindan nasil yanlis yurutulur goruyoruz. E cahilden de cok sey beklememek lazim.

Olayin en basinda, adam sana hoslaniyorum dediginde ortaligi ayaga kaldiracaktin, onu is yerindekilere ve karisina anlatacaktin. Karisindan korkuyomussunuz. Senin esin adami öldürememis kadin mi size zarar verecekti. Seni takip ettiginde hemen savciliga bildirecektin. Bu surecte amirlere sikayet. Bu rezillikleri yasamazdin hic.

Ayni sekilde düşünüyorum.
cok sakin tepkiker verilmis, en basindan ortalik darmaduman edilseydi simdi bu cesareti bulamazdi.
ayrica karisindan bu kadar korkuyorsa niye hala o konuyla ilgili bir sey yapmıyorsunuz anlamadim.
ister bosasin ister gebertsin.
siz kendi evinizi düşünün.
Hicbir sey yoksa bir sonraki bakisinda ariyorum karini deyip arayin, blof yapmayin.
sizin bu sakin tavirlarinizdan cesaret almis belli ki.
rezil olacak olan o, siz değilsiniz. Korkmayin.

çalıştığım yerdeki insanlar kendini yetiştirmiş olsaydı evet haklısın bu durum yaşanmayacaktı ben neden rezil edemediğim sebeplerini yazdım durum başa gelmeden anlaşılmıyor tacize uğrayıpta ortalığı ayağa kaldıran kadınlara özenmiyor değilim ama toplum baskısının nasıl öne çıktığını anlamanız için benim ortamımda olmanız gerekir aman huzurum bozulmasın aman dedikoduculara malzeme vermeyeyim diye susuyorsun ilk etapta bide ciddiye almıyorsun okadar aman yüz vermezsin çeker gider diyorsun ama son 2 hafta artırdığı için olay çıktı zaten.ayrıca karısından biz korkmuyoruz o korkuyor ve korkmasıda bizim için iyi birşey korksunki defolup gitsin hayatımızdan işin ciddiyetini o şimdi anladı

Son düzenleme:
çalıştığım yerdeki insanlar kendini yetiştirmiş olsaydı evet haklısın bu durum yaşanmayacaktı ben neden rezil edemediğim sebeplerini yazdım durum başa gelmeden anlaşılmıyor tacize uğrayıpta ortalığı ayağa kaldıran kadınlara özenmiyor değilim ama toplum baskısının nasıl öne çıktığını anlamanız için benim ortamımda olmanız gerekir aman huzurum bozulmasın aman dedikoduculara malzeme vermeyeyim diye susuyorsun ilk etapta bide ciddiye almıyorsun okadar aman yüz vermezsin çeker gider diyorsun ama son 2 hafta artırdığı için olay çıktı zaten

Benim basima geldi benzer bir olay.
o yuzden daha rahat yorum yapiyorum.
Evli degil, nisanlanmak uzereydim ve herkes biliyordu.
Bütün is arkadaslarimi karsima alip bagirip cagirdim.
utanmiyor musunuz böyle konusmaya, isin ic yuzunu bildiginiz halde seytana uyup kuyumu kaziyorsunuz.Allah razi gelmeyecekbu yaptiklarinizdan dedim.
Mudurume de gidip söyledim her şeyi, bir daha bu insanlarla beni muhatap etmeyeceksiniz dedim valla o oldu.
bir daha kimsr agzini acmadi.
Allah yardimciniz olsun sizin de, cok zor bir surec elbette.insallah çözülür bir an once.

şikayetçi olduk zaten amirlere dilekçemizi verdik.ordan çok rahatmı gözüküyorum

Siz boşverin sağın solun lafını millet sever dedikoduyu. Kınayana kısmet olsun der geçersiniz.
Başınız dik yürüyün, laf sokmaya çalışan olursa ağızlarının payını verin.
Sakın ha ruh halinizdeki bu yıkıntıyı onlara yansıtmayın. Resmi durabilirsiniz, insanlara uzak davranabilirsiniz ama asla depresyonda gibi davranmayın.
Ben olsam ileri geri konuşan birini adıyla sanıyla öğrendiysem bana bak varsa bir derdin varsa cesaretin gel yüzüme söyle de bakalım neymiş benim bilmeyip senin bildiğin şey derdim
Ondan sonra bak bakalım konuşabiliyor mu
Pis herif
İğrenç insanlar
Allah kafını mezarda da korusun. Evli kadının peşine düşmek yok daha neler

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

adam resmen sizi taciz etmiş bakışmalar vs .. :KK14:
hemen çözüm aramanız gerekliydi .. :KK51:
bizim hatamız herkesi kendimiz gibi bilmek iyi niyetli düşünmekten insan olan anlar istenmiyorsa defolur gider değilmi ama saplantı yapacağını düşünmedik ilkin biz adam gizli bişeyler yaşamak istiyor öyle bir yokladı bakayım olacakmı diye düşünüyorduk benden yüz bulamazsa zaten bişey yapamaz ama artık saplantı yaptı yoksa ilkin saplantılı davransaydı çözümü erken arardık.ben olay kapansın aman uğraşmıyım diye üstünü kapattım iş yerinde samimi arkadaşlarımın hepsi biliyor zaten eşim ailem herkes biliyor aşama aşama anlattım ama işte bazen allah kötüyle karşılaştırıyor eliniz kolunuz basiretiniz bağlanıyor

bizim hatamız herkesi kendimiz gibi bilmek iyi niyetli düşünmekten insan olan anlar istenmiyorsa defolur gider değilmi ama saplantı yapacağını düşünmedik ilkin biz adam gizli bişeyler yaşamak istiyor öyle bir yokladı bakayım olacakmı diye düşünüyorduk benden yüz bulamazsa zaten bişey yapamaz ama artık saplantı yaptı yoksa ilkin saplantılı davransaydı çözümü erken arardık.ben olay kapansın aman uğraşmıyım diye üstünü kapattım iş yerinde samimi arkadaşlarımın hepsi biliyor zaten eşim ailem herkes biliyor aşama aşama anlattım ama işte bazen allah kötüyle karşılaştırıyor eliniz kolunuz basiretiniz bağlanıyor

Allahkorusun yaa.. :KK53:
sapık cok vallaaa..:KK19:

eşim sonuna kadar arkamda allah razı olsun ondan sana kendimden çok güveniyorum ben başından beri biliyordum ama eş olarak koruyamadığının üzüntüsünde oda kendini suçluyor.iş yerine zaten hep geliyor sabah bırakıp akşam alıyor zaten dövdükten sonrada benim elimi tutup götürdü ordan

ne guzel :) boyle olduktan sonra ne dedikleri hic onemli degil.

Siz boşverin sağın solun lafını millet sever dedikoduyu. Kınayana kısmet olsun der geçersiniz.
Başınız dik yürüyün, laf sokmaya çalışan olursa ağızlarının payını verin.
Sakın ha ruh halinizdeki bu yıkıntıyı onlara yansıtmayın. Resmi durabilirsiniz, insanlara uzak davranabilirsiniz ama asla depresyonda gibi davranmayın.
Ben olsam ileri geri konuşan birini adıyla sanıyla öğrendiysem bana bak varsa bir derdin varsa cesaretin gel yüzüme söyle de bakalım neymiş benim bilmeyip senin bildiğin şey derdim
Ondan sonra bak bakalım konuşabiliyor mu
Pis herif
İğrenç insanlar
Allah kafını mezarda da korusun. Evli kadının peşine düşmek yok daha neler

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
haklısınız gerçekten ama yapısal olarak çökmeye çok müsaitim karamsar bir doğam var.kadınların bukadar ezildiği bir toplumda yaşamak istemiyorum artık çok mutsuzum o erkek ilişkmiz vardı diyip kenara çekilebilir hem beni bukadar tedirgin edip huzursuz ettikten sonra bunu yediremiyorum kendime ben suçsuzken nasıl olurda adım onunla yanyana anılır .

ne guzel :) boyle olduktan sonra ne dedikleri hic onemli degil.

doğru allahtan öyle bir arkadaşımda düşünsene eşin sana inanmasaydı ama tüm insanlar inansaydı dahamı mutlu olacaktın yuvan yıkılsaydı dedi bencede en önemlisi o aslında eşimi kaybetmektense tüm insanlığı kaybetmeyi tercih ederim ama dedikodu malzemesi olmak üzüyor işte elimde değil

merhaba arkadaşlar ben çok mutsuzum ciddi anlamda morale ve desteğe ihtiyacım var.bundan 1.5 yıl önce tayinle bizim iş yerine gelen bir adamla ilgili çok sıkıntıdayım.Kendisiyle normal iş arkadaşıydık çok sık olmasada arada muhabbetimiz oluyordu ama adamın davranışlarında faklılıklar hissettim özellikle oda arkadaşlarım yokken gelmeye başladı bahaneside onlardan hoşlanmıyorumdu ama beni rahatsız eden çok davranışları olunca durumu eşime açıkladım.eşimde ben geleyim bi görüneyim insansa anlar dedi ve gelip bunla tanıştı.bundan sonra ben çok soğuk davranmaya başladım.Buda durmadan sordu neden selam vermiyorsun bi sorunmu var diye hep geçiştirdim.sonra bundan 1 yıl önce gelip bana benden hoşlandığını söyledi kovdum buna laf saydım.ama rezil edemedim ortalığı ayağa kaldıramadım çünkü işyerim çok dedikoducu neler diyeceklerini tahmin edebiliyorum.açıktı adamı baştan çıkarmıştır,madem öyleydi neden yüz verdi,adama yüz vermese cesaret edebilirmiydi,normal konuşuyorlardı araları iyidi bu nedenle birkaç samimi arkadaşıma oda arkadaşlarıma ve eşime durumu anlattım arkadaşlarım amirlere söyleme bişey yapacaklarıda yok adam sinirlenir sana bişey yapar dedikleri içinde amirlerime demedim.eşim haddini bildirmişsin devam ederse söyle bir tek bişey daha yaparsa onu gebertirim dedi.bir süre hiç sesi çıkmadı 5 6 ay önce takip etmeler rahatsız bakışlarla huzursuz etmeye başladı birkaç kez evimin önündede gördüm oda benim gördüğüm görmediklerimde illa vardır.bunlar 2 hafta öncesinde sıklaştı ben çok korkmaya başladım ve artık eşime anlattım eşimde bunu iş yerinde odasında dövdü.amirlerime durumu bildirdi.adam yanlış anladılar diyormuş ama birkaç kişidende 3 yıldır ilişkileri varmış kocası öğrenmiş dövmüş diye dedikodular yayıldı amirlerim yollicaz diyorlar ama ben çok kötü durumdayım kimse beni anlamıyor korktuğum başıma geldi dedikodular gırla geziyor benim arkadaşlarım beni savunuyor ama bu bana yeterli gelmiyor insanlardan nefret ediyorum ben bu adamı 1.5 yıldır tanıyorum nasıl 3 yıllık ilişkim olabilir.herkes yanımda gözüküyor ama arkadamdan başı açık dikkat çekiyor güzel bir kadın adam ne yapsın.yüz vermiştir.oda isteklidir zorla olmaz gibi laflar dönüyor bu ülkede 14 yaşında kıza tecavüz edip oda istekli dendiği sürece adaletede güvenmiyorum.ama yinede dava açıcam. eşim dava açarsak eşi öğrenir yuvamı yıktınız diye sana bi kötülük yapar diye korkuyor bende eşime bişey yapar yada eşimin başı belaya girer diye korkuyorum davadan da bişey çıkmaz elimizde delil yok onunda ilişkimiz olduğuna dair delil de yok ama namus 2 dudak ucunda bu ülkede kadın olmak böyle birşeymi çok üzgünüm ilaçlarla ayaktayım raporda aldım işe gitmiyorum kafayı yiyicem huzurlu yuvamda rahat koymadılar bizi eşimde bende geceleri uyuyamıyoruz artık ağlamaktan başka bişe yapamıyorum..........

Yanlış düşünenlere acıyorum!

Asla başınızı eğmeyin, bir şey olursa da sözünüzü esirgemeyin.

Eşinizi tebrik ediyorum ayrıca.

Dedikodu yapanlar da bunun hesabını nasıl verecekler acaba, resmen iftiraya girer!

X