Bilgisi olan yardımcı olabilir mi??

Ispat edilemeyecegine göre korkacak bir durum yok,iftiralarin arkası kesilmezse bir de kv deye tazminat davası açar iftira attığı için..
Bu kadar korkak olmasın lütfen,hangi devirde yaşıyoruz..
Tekrar barışma gibi bir düşüncesi olduğundan değildir umarım bu kadar sessiz kalıp,sinmesi..
yok canım yaa, sadece kimsesizlik yalnızlık. ailesi samsunda. kızı buraya gelin getirdiler. bu evliliğe vesile olan dayısından başka kimse yok burda. kıza kalsa ''dayı ben gideyim diyormuş. kız bıktı kolay değil 3 yıldır bu şekilde yaşıyor. dayı izin vermiyor çünkü şimdi sizden gelen önerilere göre kızı yönlendirecek

Her şeye hazırlıklı olmalı, tamam hakkını elbette arasın ama şuanki koşulları da hesaba katmak gerek;
Kirada ve eşi kirayı ödemeyecek,
Cebinde parası yok, çalışmıyor,
Evinde yiyeceği yakacağı var mı???

Hani evde kalsın çıkmasın diyoruz da nereye kadar. Evden ayrılırsa da o mu kusurlu oluyor acaba? Acilen kendine düzen kurması lazım. Gidecem diyor bırakmıyoruz demişsiniz, nereye gidecek, ailesinin yanına mı?

Her şeye hazırlıklı olmalı, tamam hakkını elbette arasın ama şuanki koşulları da hesaba katmak gerek;
Kirada ve eşi kirayı ödemeyecek,
Cebinde parası yok, çalışmıyor,
Evinde yiyeceği yakacağı var mı???

Hani evde kalsın çıkmasın diyoruz da nereye kadar. Evden ayrılırsa da o mu kusurlu oluyor acaba? Acilen kendine düzen kurması lazım. Gidecem diyor bırakmıyoruz demişsiniz, nereye gidecek, ailesinin yanına mı?

evet ailesi de gel bari evine diyormuş. çünkü bu işin düzeleceğine dair kızın ailesinden de umut kalmamış. ama giderse de , bu adi insanların ekmeğine yağ sürmüş olacak diyorum.. yani ben de şaşırdım nasıl yönlendireceğimi

yok canım yaa, sadece kimsesizlik yalnızlık. ailesi samsunda. kızı buraya gelin getirdiler. bu evliliğe vesile olan dayısından başka kimse yok burda. kıza kalsa ''dayı ben gideyim diyormuş. kız bıktı kolay değil 3 yıldır bu şekilde yaşıyor. dayı izin vermiyor çünkü şimdi sizden gelen önerilere göre kızı yönlendirecek
Avukat tutacak maddi imkanı bulamazsa baroya başvursun ve konuda yazdığı gibi herseyi anlatsın ona göre dava açılır,mesajlar,tehdit unsurları,cinsellik,evi terketmesi hepsi karşı tarafin kusurlu olmasına sebep zaten..Avukat gerekli açıklamayı yapar ve ona göre çekişmeli ya da anlaşmalı bir dava zaten açılır..

evet ailesi de gel bari evine diyormuş. çünkü bu işin düzeleceğine dair kızın ailesinden de umut kalmamış. ama giderse de , bu adi insanların ekmeğine yağ sürmüş olacak diyorum.. yani ben de şaşırdım nasıl yönlendireceğimi

Anladım umarım yasal süreci bilen arkadaşlar yardımcı olur.
Siz hak kaybı olmasın istiyorsunuz sanırım.

Bi akrabamın Düğün resimlerini tek tek inceleyip avukat altınların hesabını yapmıştı. Bi de davayı bayan açsa avukat talebinde bulunsa daha iyi masrafları karşı taraftan almalı. Biran önce aile mahkemesine gitsin çok geç olmadan bugün mesai bitmeden tabi önce kilidi değişin sizin eşiniz babanız vs. Kapıcı varsa değişir basit bişey yani. Taşınınca benim eşim değişmişti kapımızı.

Canim kiz mesaj atsin dungece gelmiycem hayatimda biri var sigortali isimdende cikicam esyalarida saticam kirayida sen ode dedin altinlarimi getir bisiler yazsin
Hatta kocalik gorevini yerine getiremiyosun baskasina nasil es olucanda desin adam sinirlenirse mesajla yazar herseyi alin size kanit iste
aradım kızı bunu önerdim ama yazsam da cevap yazmaz diyo .

Yazar yazar yakasindan dussun diye sinirle oyle bi yazar ki
o da denicek dur bakalım. Yalnız bunların aralarında kavga, şiddet tarzı şey de yok. Çocuk evine de bakıyor, para da veriyor. kızın böyle şeylerden şikayeti yok. Ama soğudum senden, istemiyorum artık . Ben sana yaklaşmıyosam sorun sende, senin yüzünden, soğuttun kendinden diyormuş. Dünden beri de tutturmuş babanın evine git diye..

o da denicek dur bakalım. Yalnız bunların aralarında kavga, şiddet tarzı şey de yok. Çocuk evine de bakıyor, para da veriyor. kızın böyle şeylerden şikayeti yok. Ama soğudum senden, istemiyorum artık . Ben sana yaklaşmıyosam sorun sende, senin yüzünden, soğuttun kendinden diyormuş. Dünden beri de tutturmuş babanın evine git diye..

Gitmesin dursun . Elektrigi suyu kestirirsede sikayetteveder .
Ne yapmis gerdek geceside sogutmus

Dava biraz uzun surer ama kadinin acik goz olmasi lazim bide esinin yaptigi iste onemli sigortali calisiyorsa mutlaka yipranma parasi kadina vermek zorunda canim

Adam sigortali calismiyorsa isyerini sikayet edebilir sigortasiz eleman olarak calisiyor nafaka vermemek icin isyerinde kamera kaydida varsa kanitlanir

Hiçbirşey de alamaz. Örnek vereyim kuzenim 1çocuğuyla aldatıldığı için 2014te boşandı. Resimleri mesajları delil olarak da gösterdiği halde 5kuruş tazminat alamadı. Sadece çocuk için 400tl (şaka gibi) nafaka bağladılar. Sanırım bu arkadaşın çocuğu da yok elindeki deliller sadece boşanmaya yarar kuruş alamaz filmlerde oluyo onlar...

Gitmesin dursun . Elektrigi suyu kestirirsede sikayetteveder .
Ne yapmis gerdek geceside sogutmus

bilmiyorum. Ama kızın anlatması şu... bizim aramızda hiç bir problem yoktu, çok iyiydik. hiç anneci değildi. Ben şeker bayramında köye gittim , geldiğimde kocamı tanıyamadım diyor. Annesine bi düşkün olmuş lafından sözünden çıkmıyor benim yanıma yaklaşmıyor diyor.
Ya kaynana da fena... Geçen buna demişler ki felancan hoca var oraya gidelim de büyü falan varsa çözer demişler. Kadın panikle, yapanı da söylüyo muymuş diye sormuş. Ve gitmemek için bin dereden su getirip en nihayet te gitmemiş zaten. gidene de mani olmuş. Ben bunu duyunca kıllandım acaba kadın bişey mi yaptı diye..

O halde ben yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kıza savcılığa gitmesini söylicam, dava açsın.... artık ne koparabilir, maduriyetini nasıl giderebilir Allah bilir orasını. Oturup beklemesin bari

X