kadın olmanın yükü

Yanlış düşünenlere acıyorum!

Asla başınızı eğmeyin, bir şey olursa da sözünüzü esirgemeyin.

Eşinizi tebrik ediyorum ayrıca.

Dedikodu yapanlar da bunun hesabını nasıl verecekler acaba, resmen iftiraya girer!

teşekkürler destekleriniz iyi geldi bana daha iyim şimdi dedikoduyu yapan birkaç kişiymiş arkadaşlarım genel olarak o adama tepkilerin olduğunu söylüyorlar

doğru allahtan öyle bir arkadaşımda düşünsene eşin sana inanmasaydı ama tüm insanlar inansaydı dahamı mutlu olacaktın yuvan yıkılsaydı dedi bencede en önemlisi o aslında eşimi kaybetmektense tüm insanlığı kaybetmeyi tercih ederim ama dedikodu malzemesi olmak üzüyor işte elimde değil

Çok üzüldüm yaşadıklarına.artık bir erkeğin selamını almaya korkuyor insan bunları okudukça.adam patalojik bir vaka bence.o yüzden kendini ve eşini yormadan dedikodulara aldırmadan dön arkanı git canım.çok can sıkıcı tabi,ben de olsam denilen lafları kafama çok takardım sonuçta iftira bu kolay bir şey değil üstelik evlisin.ama önemli olan evliliğin,bu manyağın sizi daha fazla yıpratmasına izin verme.işte ben bu Türk erkeklerinin her b.ku yanlış anlamalarından dolayı her adımıma dikkat ediyorum.o kadar gevşek ve ahlaksızlar ki nerden ne çıkaracakları belli değil.postaneden gönderdiğim kargo takip kağıdından numaramı alıp lakayt bir mesaj attı geçen sene bir memur.gece saat 11.inanabiliyor musun bu kadar aç bu kadar zavallılar.açtım telefonu ağzıma geleni saydım o zaman nişanlıyım hemen haber verdim bir kalay da eşimden yedi.yarın ilk işim seni şikayet etmek olacak dedim.eğer bir mesaj daha atsaydı eşim bulup ağzını gözünü dağıtacak ben de direkt şikayet edecektim öyle bir kıyamet kopardım ki tırstı galiba.sadece kargo gönderdim sıradan bir iş.ne iş arkadaşım ne komşum aramızda diyalog dahi yok.o yüzden seni anlıyorum insan inanamıyor.yüz vermediğinden tavır gösterdiğinden de eminim ama bizim erkeklerimiz gerçekten çok açlar çok.bırak git ya kim ne derse desin.kadınlarımız da dedikoduya aç olduğundan her şeyi konuşurlar.senin haklı olduğunu bilseler bile bu fırsatı değerlendirirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok üzüldüm yaşadıklarına.artık bir erkeğin selamını almaya korkuyor insan bunları okudukça.adam patalojik bir vaka bence.o yüzden kendini ve eşini yormadan dedikodulara aldırmadan dön arkanı git canım.çok can sıkıcı tabi,ben de olsam denilen lafları kafama çok takardım sonuçta iftira bu kolay bir şey değil üstelik evlisin.ama önemli olan evliliğin,bu manyağın sizi daha fazla yıpratmasına izin verme.işte ben bu Türk erkeklerinin her b.ku yanlış anlamalarından dolayı her adımıma dikkat ediyorum.o kadar gevşek ve ahlaksızlar ki nerden ne çıkaracakları belli değil.postaneden gönderdiğim kargo takip kağıdından numaramı alıp lakayt bir mesaj attı geçen sene bir memur.gece saat 11.inanabiliyor musun bu kadar aç bu kadar zavallılar.açtım telefonu ağzıma geleni saydım o zaman nişanlıyım hemen haber verdim bir kalay da eşimden yedi.yarın ilk işim seni şikayet etmek olacak dedim.eğer bir mesaj daha atsaydı eşim bulup ağzını gözünü dağıtacak ben de direkt şikayet edecektim öyle bir kıyamet kopardım ki tırstı galiba.sadece kargo gönderdim sıradan bir iş.ne iş arkadaşım ne komşum aramızda diyalog dahi yok.o yüzden seni anlıyorum insan inanamıyor.yüz vermediğinden tavır gösterdiğinden de eminim ama bizim erkeklerimiz gerçekten çok açlar çok.bırak git ya kim ne derse desin.kadınlarımız da dedikoduya aç olduğundan her şeyi konuşurlar.senin haklı olduğunu bilseler bile bu fırsatı değerlendirirler

aynen öyle beni anladığınıza inanın sevindim.insanlar tabiki aynı fikirde değil burda beni eleştirenlerde çıktı neden geç kaldınız diyenler anlam veremeyenler sizin olayınızda buna benziyor ama iş arkadaşı olunca durum değişiyor keşke dışrıdan biri olsaydı gözünü korkutmak çok kolay olurdu çalıştığınız yerde herkes sizinle bir arada aman bidaha görmicem nede olsa diyemiyorsunuz.olay büyürse oda kendini aklınca aklamaya çalışmak için her yolu deneyeceğini biliyorsunuz kim derki evet rahatsız ettim sarkıntılık yaptım evli bir kadına kimse yüzüne bakmaz artık bide sakin efendi gözüküyor dindar gözüküyor bunuda açıklıyım kafada soru işareti kalmasın sıkıntı burda zaten bende bu boyuta taşıyacağını hiç düşünmedim.sarkıntılık yapanlar pis ahlaklılar illa oluyor ama iş yerinde olması rezillik çıkması çok acı bişey insanlara kendinizi anlatmaya çalışmak her kafadan bir ses geliyor kimi yok kocasına neden dedi kocasını karıştırmıcaktı bize deseydi hallederdik diyen bile var alın işte olay çıktı kim taşın altına elini koyuyor kocamla ben yalnızız bu olayda kim gidip ona ders verdi.ben en doğru şeyin eşden hiçbirşeyin gizlenmemesi yanındayım aklı olan zaten kocası yanında demek suçlu bu adam der öyle değilmi?

Kulaklarini tika diyecegim o da olmayacak . Herkese haddini bildir . Ise kocanla git kocanla gel mumkunse , insanlarin agzi kapanir . Bu ulkede kadin olmak boyle bir sey yapmasanda yapti derler . Zor bir donem allah yardimcin olsun .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öylemi yapayım karısına söyleyelimmi yoksa bekleyelim giderse ses çıkarmadan büyütmeyelimmi kararsızım şimdi bide karısına dersek iş büyürde gitmek istemez dava açarsa iftira attılar diye bende delil yok şahit yok millete ne anlattıysam o

O yaptığı yanına mı kalacak sizin psikolojisini bozmuş huzurunuzu kaçırmış gitse de gitmese de karısını kulağına gitmeli bu yaptığı...sineye çekmeyin. Ben olsam mahkemeye verir bir güzel rezil ederdim, tacizci erkek suçlaması ile çıksın bakalım savcının karşısına...hiçbir şey olmas da bu sebeple mahkeme görmek ona yeter.

Kulaklarini tika diyecegim o da olmayacak . Herkese haddini bildir . Ise kocanla git kocanla gel mumkunse , insanlarin agzi kapanir . Bu ulkede kadin olmak boyle bir sey yapmasanda yapti derler . Zor bir donem allah yardimcin olsun .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağolasın gerçekten çok zor bir dönem ne yiyorum ne içiyorum çok etkilendim bu olaydan.düşünün bu olayı duyan aaa hiçte öyle bir adama benzemiyor diyormuş.bu ülkede kadın olmak böyle işte çalışıyorsan başında açıksa sen herşeyi yapmışsındır erkeğinde gönlü kaymış olur zaten bu buna güvenip böyle cesur davrandı biliyorum bana ne olacakki çamur atarım izi kalır demiştir.

haklısınız gerçekten ama yapısal olarak çökmeye çok müsaitim karamsar bir doğam var.kadınların bukadar ezildiği bir toplumda yaşamak istemiyorum artık çok mutsuzum o erkek ilişkmiz vardı diyip kenara çekilebilir hem beni bukadar tedirgin edip huzursuz ettikten sonra bunu yediremiyorum kendime ben suçsuzken nasıl olurda adım onunla yanyana anılır .

kadın olmanın ataerkil toplumda yaşamanın handikapları bunlar
Allah aşkına bunun dedikodusu yapanlar kaç kuruşluk insanlar
siz kendinize ve eşinize bakın herkesin size inanmasını beklerseniz hem çok yorulur hem çok üzülürsünüz

benim yapım da çökmeye hemen müsait ama kuvvetli olmasak da kuvvetli görünmek zorundayız.
yoksa bir lokmada yer bitirirler maalesef
kadının en büyük düşmanının yine kadın olduğuna defalarca şahit oldum
o yüzden bilhassa hemcinslerinize açık vermeyin
biri haddini aşarsa iki misliyle karşılık versin
herkes kendi işine baksın

En ufak tacizde ortalığı yıkmak lazım aslında, aman rezillik çıkmasın aman bişey olmasın kapansın konu deyince tacizci pislikler gönlü var sanıyor herhalde ...kargo değilde otobüs muavininden görmüştüm böyle bir şeyi şikayet etmiştim çalıştığı yere...hiçbi sohbetim olmadı kaç yaşında adamdı bide yüzünü bile hatırlamıyorum ama o pislik yine de cesaret etmişti...

O yaptığı yanına mı kalacak sizin psikolojisini bozmuş huzurunuzu kaçırmış gitse de gitmese de karısını kulağına gitmeli bu yaptığı...sineye çekmeyin. Ben olsam mahkemeye verir bir güzel rezil ederdim, tacizci erkek suçlaması ile çıksın bakalım savcının karşısına...hiçbir şey olmas da bu sebeple mahkeme görmek ona yeter.

huzurumu kaçırdı psikolojimi bozdu ama daha fazla uğraşmak istemiyorum uğraşırsam iyicene huzursuz ve mutsuz olucam tek isteğim gitmesi ve beni artık rahatsız etmemesi.eğer çekip gitmez ve konuşmaya devam ederse davada açıcam karısınada dicem biliyorum bu konu kapanmadan asla huzurlu olmicam ama giderse başka bişey istemiyorum zaten ozaman artık rahatsız etmez diye düşünüyorum

kadın olmanın ataerkil toplumda yaşamanın handikapları bunlar
Allah aşkına bunun dedikodusu yapanlar kaç kuruşluk insanlar
siz kendinize ve eşinize bakın herkesin size inanmasını beklerseniz hem çok yorulur hem çok üzülürsünüz

benim yapım da çökmeye hemen müsait ama kuvvetli olmasak da kuvvetli görünmek zorundayız.
yoksa bir lokmada yer bitirirler maalesef
kadının en büyük düşmanının yine kadın olduğuna defalarca şahit oldum
o yüzden bilhassa hemcinslerinize açık vermeyin
biri haddini aşarsa iki misliyle karşılık versin
herkes kendi işine baksın
çok güzel söylemişsiniz gerçekten birazda olsa kendimi iyi ifade ettiğim için memnunum.insanlar toplum baskısını anlamıyorlar bu olay bir yıl önce o ilk bana asıldığında da olsa bunu yine yaşıyacaktım biz sadece kötü olanı geciktirmek istedik belkide insanlar asla susmayacak dedikodu hep olacak belki zamanla buna alışırım bilmiyorum ama şuan çökmüş durumdayım kafamı kaldıracak gücüm yok

Son düzenleme:
En ufak tacizde ortalığı yıkmak lazım aslında, aman rezillik çıkmasın aman bişey olmasın kapansın konu deyince tacizci pislikler gönlü var sanıyor herhalde ...kargo değilde otobüs muavininden görmüştüm böyle bir şeyi şikayet etmiştim çalıştığı yere...hiçbi sohbetim olmadı kaç yaşında adamdı bide yüzünü bile hatırlamıyorum ama o pislik yine de cesaret etmişti...
bencede keşke toplumumuz biraz duyarlı olsa bu kadın birşey varki rezalet çıkarıyo kim kendini rezil etmek isterki dese daha kolay olurdu ama bizim toplumumuzda böyle değil yüz vermiştir.adamı ayartmıştır.ilişkileri vardır bla bla bla kimse kadınların ne düşündüğünü böyle bir olayda nasıl perişan olacağını psikolojisinin bozulacağını düşünmek istemiyor tek amaçları dedikodu işleri güçleri dedikodu bu adam dışardaki herhangi biri olsa bende çok rahat olurdum ama duruma ailenizden biri gibi iş yerindeki biri gibi tanıdık biri gibi bakın.ozaman bukadar relax olamıyorsunuz susup üstünü örtmek karşıdakini düşündüğünüz için değil kendi huzurunuz için oluyor

aynen öyle beni anladığınıza inanın sevindim.insanlar tabiki aynı fikirde değil burda beni eleştirenlerde çıktı neden geç kaldınız diyenler anlam veremeyenler sizin olayınızda buna benziyor ama iş arkadaşı olunca durum değişiyor keşke dışrıdan biri olsaydı gözünü korkutmak çok kolay olurdu çalıştığınız yerde herkes sizinle bir arada aman bidaha görmicem nede olsa diyemiyorsunuz.olay büyürse oda kendini aklınca aklamaya çalışmak için her yolu deneyeceğini biliyorsunuz kim derki evet rahatsız ettim sarkıntılık yaptım evli bir kadına kimse yüzüne bakmaz artık bide sakin efendi gözüküyor dindar gözüküyor bunuda açıklıyım kafada soru işareti kalmasın sıkıntı burda zaten bende bu boyuta taşıyacağını hiç düşünmedim.sarkıntılık yapanlar pis ahlaklılar illa oluyor ama iş yerinde olması rezillik çıkması çok acı bişey insanlara kendinizi anlatmaya çalışmak her kafadan bir ses geliyor kimi yok kocasına neden dedi kocasını karıştırmıcaktı bize deseydi hallederdik diyen bile var alın işte olay çıktı kim taşın altına elini koyuyor kocamla ben yalnızız bu olayda kim gidip ona ders verdi.ben en doğru şeyin eşden hiçbirşeyin gizlenmemesi yanındayım aklı olan zaten kocası yanında demek suçlu bu adam der öyle değilmi?

Canım iyi ki kocana söylemişsin.burda benzer bir konu açılmıştı o arkadaş kocasına anlatmamıştı.herkes dedi en başından anlatmalıydın.diye.srn en iyisini yapmışsın

Canım daha kimler kimler.normalde çok yumuşak bir insanımdır ama bu tür durumlarda tam bir çirkefe bağlıyorum ben.bu dilden anlıyorlar çünkü.ailem bir süre evde yoktu kızkardeşimin yalnız kaldığını öğrenen uzak bir akrabamız arayıp duruyormuş kardeşim zaten çok soğuk biridir kimseyle samimi konuşmaz.bakmış adam buna rağmen sürekli arıyor derdi babamla konuşmak falan değil yani.bizden de çok büyük.kardeşim niyetini anlayınca ağzına geleni saymış,çıldırmış telefonda (resmen sinir krizi geçirdim diyo) hemen karını telefona ver yaptığın şe...fsizliği anlatcam yoksa evini bascam diye bağırmış.öyle bir korkmuş ki kırk defa özür dileyip yanlış anladın demiş.bir daha da olmadı zaten ama işte bu kadar aşağılık yaratıklar bunlar.kardeşim korkup çekinseydi belki cesaret edip eve bile gelirdi kimbilir.

Canım iyi ki kocana söylemişsin.burda benzer bir konu açılmıştı o arkadaş kocasına anlatmamıştı.herkes dedi en başından anlatmalıydın.diye.srn en iyisini yapmışsın

ben yapısal olarak gizli iş çeviren biri değilim ne neyse o eşimden ailemden asla gizli saklım olamaz eşim o nedenle şimdi beni hiç suçlamıyor.ayrıca şunu belirteyim ben bu adamla bana benden hoşlandığını söylediği günden beri hiçbir şekilde konuşmadım kafada bir karışıklık olmasın

merhaba arkadaşlar ben çok mutsuzum ciddi anlamda morale ve desteğe ihtiyacım var.bundan 1.5 yıl önce tayinle bizim iş yerine gelen bir adamla ilgili çok sıkıntıdayım.Kendisiyle normal iş arkadaşıydık çok sık olmasada arada muhabbetimiz oluyordu ama adamın davranışlarında faklılıklar hissettim özellikle oda arkadaşlarım yokken gelmeye başladı bahaneside onlardan hoşlanmıyorumdu ama beni rahatsız eden çok davranışları olunca durumu eşime açıkladım.eşimde ben geleyim bi görüneyim insansa anlar dedi ve gelip bunla tanıştı.bundan sonra ben çok soğuk davranmaya başladım.Buda durmadan sordu neden selam vermiyorsun bi sorunmu var diye hep geçiştirdim.sonra bundan 1 yıl önce gelip bana benden hoşlandığını söyledi kovdum buna laf saydım.ama rezil edemedim ortalığı ayağa kaldıramadım çünkü işyerim çok dedikoducu neler diyeceklerini tahmin edebiliyorum.açıktı adamı baştan çıkarmıştır,madem öyleydi neden yüz verdi,adama yüz vermese cesaret edebilirmiydi,normal konuşuyorlardı araları iyidi bu nedenle birkaç samimi arkadaşıma oda arkadaşlarıma ve eşime durumu anlattım arkadaşlarım amirlere söyleme bişey yapacaklarıda yok adam sinirlenir sana bişey yapar dedikleri içinde amirlerime demedim.eşim haddini bildirmişsin devam ederse söyle bir tek bişey daha yaparsa onu gebertirim dedi.bir süre hiç sesi çıkmadı 5 6 ay önce takip etmeler rahatsız bakışlarla huzursuz etmeye başladı birkaç kez evimin önündede gördüm oda benim gördüğüm görmediklerimde illa vardır.bunlar 2 hafta öncesinde sıklaştı ben çok korkmaya başladım ve artık eşime anlattım eşimde bunu iş yerinde odasında dövdü.amirlerime durumu bildirdi.adam yanlış anladılar diyormuş ama birkaç kişidende 3 yıldır ilişkileri varmış kocası öğrenmiş dövmüş diye dedikodular yayıldı amirlerim yollicaz diyorlar ama ben çok kötü durumdayım kimse beni anlamıyor korktuğum başıma geldi dedikodular gırla geziyor benim arkadaşlarım beni savunuyor ama bu bana yeterli gelmiyor insanlardan nefret ediyorum ben bu adamı 1.5 yıldır tanıyorum nasıl 3 yıllık ilişkim olabilir.herkes yanımda gözüküyor ama arkadamdan başı açık dikkat çekiyor güzel bir kadın adam ne yapsın.yüz vermiştir.oda isteklidir zorla olmaz gibi laflar dönüyor bu ülkede 14 yaşında kıza tecavüz edip oda istekli dendiği sürece adaletede güvenmiyorum.ama yinede dava açıcam. eşim dava açarsak eşi öğrenir yuvamı yıktınız diye sana bi kötülük yapar diye korkuyor bende eşime bişey yapar yada eşimin başı belaya girer diye korkuyorum davadan da bişey çıkmaz elimizde delil yok onunda ilişkimiz olduğuna dair delil de yok ama namus 2 dudak ucunda bu ülkede kadın olmak böyle birşeymi çok üzgünüm ilaçlarla ayaktayım raporda aldım işe gitmiyorum kafayı yiyicem huzurlu yuvamda rahat koymadılar bizi eşimde bende geceleri uyuyamıyoruz artık ağlamaktan başka bişe yapamıyorum..........
Allah yardımcın olsun canım. bulunduğun ortamdaki insanlar insan değilmiş boşver. ama eşinin adamı dövdüğü iyi olmuş ellerine sağlık. amirlere söylemekten bişey çıkmazdı. benim de başıma benzeri geldi,müdüre şikayet ettim başka şubeye gitti ama öyle bi senaryo yazmış ki ben bile inanacam nerdeyse :KK53: dayak cennetten çıkma. dedikodular da bi süre sonra unutulur dert etme canım.

arkadaşlar birşey daha danışıcam bu adamı savcılığa versem sadece benim anlattığımla bilen eşim ve 3 tane yakın arkadaşım.bu arkadaşlarımdan birisi beni bikere takip ederken yanımdaydı ve ona söyledim arkamızda diye bir arkadaşımda bana bakarken ve faceden arkadaşlık isteği gönderdiğini gösterdim sizce bu durumdan bişey çıkarmı bişey çıkmazsa eğer beni yerimden gönderdiler iftira attılar diye bişey elde edebilirmi ben bişey yapmadım davadanda bişey çıkmadı dermi yoksa böyle durumlarda savcılık kadının yanındamı.

ben yapısal olarak gizli iş çeviren biri değilim ne neyse o eşimden ailemden asla gizli saklım olamaz eşim o nedenle şimdi beni hiç suçlamıyor.ayrıca şunu belirteyim ben bu adamla bana benden hoşlandığını söylediği günden beri hiçbir şekilde konuşmadım kafada bir karışıklık olmasın

Canım bence sen gereken her şeyi yapmışsın ama adam belli ki takıntı yapmış.eşin arkanda önemli olan o.düzelmezse şikayetçi olursunuz ama sonuçta hepsi çok can sıkıcı şeyler.uzatacağını sanmıyorum sonuçta evliyim ve bu kadar rezil olması yetmiştir artık herhalde.bol bol dua et canım Allah yuvanı,seni korusun bu pisliğin de senden uzak belasını versin

Canım daha kimler kimler.normalde çok yumuşak bir insanımdır ama bu tür durumlarda tam bir çirkefe bağlıyorum ben.bu dilden anlıyorlar çünkü.ailem bir süre evde yoktu kızkardeşimin yalnız kaldığını öğrenen uzak bir akrabamız arayıp duruyormuş kardeşim zaten çok soğuk biridir kimseyle samimi konuşmaz.bakmış adam buna rağmen sürekli arıyor derdi babamla konuşmak falan değil yani.bizden de çok büyük.kardeşim niyetini anlayınca ağzına geleni saymış,çıldırmış telefonda (resmen sinir krizi geçirdim diyo) hemen karını telefona ver yaptığın şe...fsizliği anlatcam yoksa evini bascam diye bağırmış.öyle bir korkmuş ki kırk defa özür dileyip yanlış anladın demiş.bir daha da olmadı zaten ama işte bu kadar aşağılık yaratıklar bunlar.kardeşim korkup çekinseydi belki cesaret edip eve bile gelirdi kimbilir.

ilk etapta açıldığında bende böyle tepki verdim inanın insan olan anlıyor işte ama bu insan değil bu farklı bende ilk etapta kaçamak bişeler için yanaştı diye düşündüm istenmediğini anlayınca çeker gider dedim ama sapık çıktı.bide bu durum iş ortamı gerçekten çok düşündüm rezil etmeyi ama hep bana akıl verenler sen yanarsın diye durdurdu beni sonunda kocamda erkek yani dayanamadı daldı adam biz çok sabrettik

Canım bence sen gereken her şeyi yapmışsın ama adam belli ki takıntı yapmış.eşin arkanda önemli olan o.düzelmezse şikayetçi olursunuz ama sonuçta hepsi çok can sıkıcı şeyler.uzatacağını sanmıyorum sonuçta evliyim ve bu kadar rezil olması yetmiştir artık herhalde.bol bol dua et canım Allah yuvanı,seni korusun bu pisliğin de senden uzak belasını versin

ah semender ne güzel konuşmuşsun arkadaşım bende bunlara inanmak istiyorum.gerçekten artık bir bela çıkartmaz değilmi davayla savcıyla uğraşıp gidip gelmek aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar tekrar zaten yıprandım.

X