Ne yapmalıyım

Boşanmayı istedim düzeldi 3 gün sonra yine aynı beb boşanırsam daha mutlu olacagıma inannıyorım zaten niaşnlanırken ben anneme bir gün boşqnıcam demiştim

Ama sen zaten baştan ön yargılı evlenmişsin :KK43: ee ne yapmayı düşünüyosun peki? Boşanmayı mı? Sence böyle devam etmek ya da boşanmak çözüm olur mu hele de çocuk varken? ya bi aile terapisi alın ya da isterseniz biraz eşinizden ayrı yaşayın belki o zaman birbirinizin kıymetini bilirsiniz

Ben kendim gittim terapiste ama eşim gelmk istemedi omu duzeltecekmiş dedi.uzaklaşmaya gelirse de gidince ben hiç eşime geri dönmek istemiyorum

Sakalını kes diyorum kesmez onun ben her istediğini ypıyorum o benm sacıma karışıyo kesme der kesmem o renge boyama der boyamam giyme der gymem kac senedir 1 sene olcak yok arkadas ya kestiremedim uzun sakalını bnden kıymetli sakal bıyıgı var

Bana öyle geliyo ki sen gözünde büyütüyosun biz kadınlar bunu çok yapıyoruz bu saydıkların o kadar basit ki inan gözünde büyük hiç gelmek istemiyorum deme uzun bir süre de olsa uzak dur bakarsın özlersin yanında olmak istersin zaman ver içine

X