Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

hamilelikten çıkmış olabilir benimde hamileyken çıktı doğum yapınca döküldü

Benim fikrim iyi bir merkezde yaptirmak daha iyi.Hem daha uyguna denk geliyor.Benim kuzenimde lume var fakat tam modelini bilmiyorum.Memnun kalmadi suan disarda yaptiriyor. O kadar para verdigine pisman. Ozellikle ozel bolge iyi bir sonuc icin merkezler daha iyi.Cunku onlarin makinalari daha yuksek ve dokulme cok daha iyi oluyor.

Ben kullandim ama kesin cozum degil. 2 haftada 1 agda bile yapilmiyor yani o kadar sik yapmaya azalmasi zaten normal ama kesin cozum olmadikca o paraya ve kullanima bence degmiyor. Ben sadece 2 Sean's lazer epilasyona gitmistim, 2 seansta bile cok azaltti hala da ayni durumdalar. Bence profesyonel makinalarla epilasyon daha mantikli

Ben 2 sene kadar guzellik merkezinde yaptırdım koltuk altı ve alt bacakta hemen hemen bitti ama göbek genital ve üst bacak neredeyse aynı duruyor. Mecburen ben de Lumea aldım. Kullandığım dönemde gayet güzel ama mesela hamileyken yapamadım tekrar başa döndük :)
Yine de hijyen açısından ve ulaşılabilirlik açısından cokkkk memnunum.

Evet ben de bakındım biraz video ve yorumlara vazgeçtim çünkü herkesin dediği devamlılık isteyen bir şey ara verince tekrar çıktığı ucuz da değil güvenilir bir merkezde daha profosyenel makinalarla yaptirmak daha mantıklı geldi.

daha seyrek kullanilan ve acisiz bir epilator olarak dusunecekseniz alin. kesin cozum degil.
tuyler bittikten sonra bile 2 ayda bir devam etmek gerekiyor omur boyu.

Ben yaklasik 10 yil önce bi denemistim 2 hafta arayla rast gele bacaklarima yapmistim. Ve gozle gorulur fark vardi.
Lumea. Killari uyku moduna geciriyor yani ilk basta 2 haftada 1 sonra ayda 1 hic tüy kalmadiginda da uyku modundan cikmasinlar diye 2-3 ayda bir oylesine bi ustunden gecmek gerek.
Guzellik salonuysa ciddi bi aarastirma istiyor 1.yapan kisi ne kadar bilgili ? (Yanma riskiniz var)
2. Hijyen cok onemli
3. Hangi makina oldugu arastirilmali
4. Zaman konusu

Ben gecen kis bi salonda basladim seanslara ikide birde makina bozuldu, yeni basliklar geldi makinaya hepsinin etkisi farkli oldu, araya benim yaz tatilim, guzellik uzmaninin tatili girdi vs derken benim bacaklar hala killi :)))
Lumeayi her gordugumde makinayi almadigima pisman olurum kopekler gibi

daha seyrek kullanilan ve acisiz bir epilator olarak dusunecekseniz alin. kesin cozum degil.
tuyler bittikten sonra bile 2 ayda bir devam etmek gerekiyor omur boyu.
epilatör azaltmıyor ama ve çıkma süresi ağdayla hemen hemen aynı.

hadi hadi hoşuna gitti

bu arada hepsi burada bana reklam teklif göndermiş 2598 tl diyor ama almayacağım yaa.. sen karar verebildin mi?
yok ya boşuna ban yedim.sinir oldum yeminle.
ay ortasından sonra alıcam muhtemelen.kampanyaları bekliyorum.o güne kadar kafamı biri çelmezse .şuan için kesin

yok ya boşuna ban yedim.sinir oldum yeminle.
ay ortasından sonra alıcam muhtemelen.kampanyaları bekliyorum.o güne kadar kafamı biri çelmezse .şuan için kesin
ne konuda çelinmezsen, aleti alma, merkeze git vs diye mi?...
bende 2. için uğraşıyorum...ondan dolayı bir süre böyle gider gibi...:)

ne konuda çelinmezsen, aleti alma, merkeze git vs diye mi?...
bende 2. için uğraşıyorum...ondan dolayı bir süre böyle gider gibi...:)
aleti alma fayda etmiyor gibi mesajlar gelince otamatik olarak eksiye düşürüyor beni.2. derken?

ha tmm.evet ben ikiledim.şuan almam için sıkıntı kalmadı.hepsiburada da vardı bitmiş sanırım 1400 ona niyetlenmiştim.eşim bekletiyor bakalım
maşallahh sizee kaç yaşlarındalar.. ben seni bekar sanıyordumm
evet takipte kalırsın ucuzlar mı bilmem ama..
şimdi ağzının genişliği ve atış sayısı mı dikkat etmem gereken.. alırsam aklımda olsun.

evliyim ben.biri üçü bitirdi diğeri ikiyi bitirecek bikaç aya.aralarında bir buçuk yaş var.arka arkaya oldu.iyide oldu.

zaten şu tutmaların ağız genişliği birbirine yakın.minik olanlar bıyık çene altı için bence daha uygun.
son modellerde çıkma süresini daha uzun ve azalma oranı daha yüksek.atıyorum benim baktığımda azalma %80 lerde en son çıkan 90 lar diyor azalma için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…