hamilelikten çıkmış olabilir benimde hamileyken çıktı doğum yapınca döküldüPhilips Lumea kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan 4-5 seans sonra tek tük çıkmaya başladı tüyler, feci bir azalma oldu. 8-9 seanstan sonra sıfır tüy vardı. 2 haftada bir yapılıyor bu arada. Sonra bıraktım, 3 ay geçti, tüylerin dörtte biri geri döndü. Her halükarda ağda ya da epilasyon aletinden daha kullanışlı buluyorum, hem daha acısız, hem daha pratik zira. Güzellik merkezlerindeki lazer epilasyonlar kesin çözüm mü, ev tipinde olduğu gibi bir süre sonra bir kısım tüyler yeniden çıkmaya başlıyor mu soruları da benim aklıma takılanlar.
sc97.indirime girerse en son modelEe hangi modeli alıyoruz kızlar?
epilatör azaltmıyor ama ve çıkma süresi ağdayla hemen hemen aynı.daha seyrek kullanilan ve acisiz bir epilator olarak dusunecekseniz alin. kesin cozum degil.
tuyler bittikten sonra bile 2 ayda bir devam etmek gerekiyor omur boyu.
hadi hadi hoşuna gittigülme
hoşbuldum
yok ya boşuna ban yedim.sinir oldum yeminle.hadi hadi hoşuna gitti
bu arada hepsi burada bana reklam teklif göndermiş 2598 tl diyor ama almayacağım yaa.. sen karar verebildin mi?
ne konuda çelinmezsen, aleti alma, merkeze git vs diye mi?...yok ya boşuna ban yedim.sinir oldum yeminle.
ay ortasından sonra alıcam muhtemelen.kampanyaları bekliyorum.o güne kadar kafamı biri çelmezse .şuan için kesin
aleti alma fayda etmiyor gibi mesajlar gelince otamatik olarak eksiye düşürüyor beni.2. derken?ne konuda çelinmezsen, aleti alma, merkeze git vs diye mi?...
bende 2. için uğraşıyorum...ondan dolayı bir süre böyle gider gibi...:)
bebiş için :)aleti alma fayda etmiyor gibi mesajlar gelince otamatik olarak eksiye düşürüyor beni.2. derken?
ha tmm.evet ben ikiledim.şuan almam için sıkıntı kalmadı.hepsiburada da vardı bitmiş sanırım 1400 ona niyetlenmiştim.eşim bekletiyor bakalımbebiş için :)
maşallahh sizee kaç yaşlarındalar..ha tmm.evet ben ikiledim.şuan almam için sıkıntı kalmadı.hepsiburada da vardı bitmiş sanırım 1400 ona niyetlenmiştim.eşim bekletiyor bakalım
evliyim ben.biri üçü bitirdi diğeri ikiyi bitirecek bikaç aya.aralarında bir buçuk yaş var.arka arkaya oldu.iyide oldu.maşallahh sizee kaç yaşlarındalar..ben seni bekar sanıyordumm
evet takipte kalırsın ucuzlar mı bilmem ama..
şimdi ağzının genişliği ve atış sayısı mı dikkat etmem gereken..alırsam aklımda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?