- 23 Aralık 2018
- 8
- 2
- 1
- 47
BU arada hayırlı olsun sizede sonuçları beraber paylaşalım.bakalım nasıl sonuç alıcaz
seans o güne denk gelirse pekiTeşekür ederim hoşbuldum... bu arada ı921 modelini aldım.... biraz beklemem gerekiyo... başlayamadım.... özel günlerde kullanmamalı diye biliyorum...
tşk ederim.tmm canım ben gelişmeleri yazacağım burdan.sende paylaşBU arada hayırlı olsun sizede sonuçları beraber paylaşalım.
Ve bende ataştırdım kıl batık ve dönmelerine de iyi geliyor ve çözüm oluyormuşşş
Ah ya ben de o savsaklayanlardanım. Üstelik kullandığım birkaç ay boyunca kolumdaki ince tüylerde bile mis gibi etkisini görmüştüm. Şimdi karar verdim yeniden başlıyorum hadi bakalım 2019 tüylerimden kurtulduğum bir yıl olsun haha.Ben Philips kullanıyorum .
3 yıldır .
Çok memnunum .
Çocuk düşündüğüm için 4 aydır kullanmıyorum ..
Ondan önce de ayda bir yapıyordum zaten ..
Kıllarım yok denebilcek düzeye .
Çıkarsa bikini bölgemde tek tük çıkıyor. Cımbızla hallediorum .
Bu süreçte tekrar çok önemli eğer gunu gunune yaparsan performansı çok yüksek ..
Ben de 3 ıldır cıhaz var ama hep savsakladım . 1 yıl düzenli kullandım mükemmel sonuc oldum
genel sıkıntı bu sanırımAh ya ben de o savsaklayanlardanım. Üstelik kullandığım birkaç ay boyunca kolumdaki ince tüylerde bile mis gibi etkisini görmüştüm. Şimdi karar verdim yeniden başlıyorum hadi bakalım 2019 tüylerimden kurtulduğum bir yıl olsun haha.
Kesinlikle. Çünkü ilk aldığımda 4 seans kadar düzenli kullanınca bariz faydasınu görmüştüm. Tabi bu 3 yıl filan önce idi. Dün tekrar başladım bakalım 2 hafta aralıklarla uygulamayı düşünüyorum.genel sıkıntı bu sanırım
ben ilk seansımı yaptım bu hatasonu ikinici olacak.inş biraz hafifler sinir oluyorum.gözümün içi kaldı sanırım çıkmadık yerKesinlikle. Çünkü ilk aldığımda 4 seans kadar düzenli kullanınca bariz faydasınu görmüştüm. Tabi bu 3 yıl filan önce idi. Dün tekrar başladım bakalım 2 hafta aralıklarla uygulamayı düşünüyorum.
Hahahaha ay ben dün gece epilasyonun finalinde iki kaşımın ortasına şak diye verdim lazeri beynimden vurulmuşa döndüm. Deli miyim neyim bir daha yapmam amaben ilk seansımı yaptım bu hatasonu ikinici olacak.inş biraz hafifler sinir oluyorum.gözümün içi kaldı sanırım çıkmadık yer
Hahahaha ay ben dün gece epilasyonun finalinde iki kaşımın ortasına şak diye verdim lazeri beynimden vurulmuşa döndüm. Deli miyim neyim bir daha yapmam ama
merhaba hadi hayırlı olsun .5'temi yaptınTekrar merhaba bende dün gece itibariyle açılışı yaptım . Acı hissi olmadı bakalım
Merhaba kuzenüm bana philips lumea prestige vericek ama 3 4 yıl kullanmış atışı bitmelik olmuştur diyo 2 kız kardeş kullanmışlardı bu makinaların kartuşu tekrar dolduruluyor mu acaba ?merhaba hadi hayırlı olsun .5'temi yaptın
onu tam araştırmadım ama değiştirilmiyor diye duymuştum.philipse mail atabilirsinMerhaba kuzenüm bana philips lumea prestige vericek ama 3 4 yıl kullanmış atışı bitmelik olmuştur diyo 2 kız kardeş kullanmışlardı bu makinaların kartuşu tekrar dolduruluyor mu acaba ?
Teşekkür ederim peki siz memnunmusunuz?onu tam araştırmadım ama değiştirilmiyor diye duymuştum.philipse mail atabilirsin
ben 3. seansımı yaptım.dörtten sonra daha iyi yorumalrım diye düşünüyorum.kolarda çok faydasını gördüm.cumartesi 4. seansın günü inş daha net şeyler yazarım.bacakların %50 si gitti alt ve üst olarak.Teşekkür ederim peki siz memnunmusunuz?
ilk 8 seans düzenli yapmayı planlıyorum ondan sonra ayda bir iki ayda bire düşer umarım.ben çocuklardan fırsat bulamıyorum o sıkıntı.sonra salona gittiğimi farz edip zorluyorum.yoksa kalacak kaldıkça.aşırı tüylü olduğumdan nefes aldığımı hissettim.senin basligi gorunce bi heves tekrar basladim ama 1 ay oldu daha ikinci seansi yapmadimyine de azalma var. bu aksam yapayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?