iyi olmuş evet beraber büyürler.evliyim ben.biri üçü bitirdi diğeri ikiyi bitirecek bikaç aya.aralarında bir buçuk yaş var.arka arkaya oldu.iyide oldu.
zaten şu tutmaların ağız genişliği birbirine yakın.minik olanlar bıyık çene altı için bence daha uygun.
son modellerde çıkma süresini daha uzun ve azalma oranı daha yüksek.atıyorum benim baktığımda azalma %80 lerde en son çıkan 90 lar diyor azalma için.
daha seyrek kullanilan yazdim o yuzden :)epilatör azaltmıyor ama ve çıkma süresi ağdayla hemen hemen aynı.
ok anladımdaha seyrek kullanilan yazdim o yuzden :)
ben de lumea tercih ediyorum ama lumea alip bitirmiyor diye kotu yorum yapanlara istinaden yazdim.
yav nıye gıttın sen baktım gecmısıne gayetde usturuplu konusmussun nıye banlandın kıgülme
hoşbuldum
bdv konusu değil diyeyav nıye gıttın sen baktım gecmısıne gayetde usturuplu konusmussun nıye banlandın kı
Off fiyatlara bakıyorumda ne kadar da artmışlar öyle yaa...https://www.hepsiburada.com/philips...lu-ipl-lazer-epilasyon-cihazi-p-HBV000004XN97
şu uygun olduğundan buna bakıyorum
evet çok çok fark var temmuz fiyatıyla şimdi fiyat arasındaOff fiyatlara bakıyorumda ne kadar da artmışlar öyle yaa...
Kas ve biyik bolgesi sertlesir ama yanaklardaki ayva tuyler ustura ile kisatilsa da yine ayva tuy olarak kalir diye biliyorum ben. Eger pcos veya baska hormonal degisiklik yoksa tabi.Bir dönem bıyıklarımı almıştım jiletle, almaz olaydım ya, o kadar da belirgin değillerdi başta, 6-7 ay sonra kökleri bile ben buradayım demeye başlayınca vazcaydım. =)) Cilt ve tüy yapısına göre değişiyor belki de.
direk phlipse mail at bence yada kızlardan cevap verecek olan vardır mutlak.hoşgeldin bu aradaArkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım. Lumea almak istiyorum fakat kıl dönmelerim var acaba bunlarda etkilimi deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirimmm
evet eşim almış geçen haftaaldın mı makineyi?
tşk ederim.ağda tıraş vs temzileyip kullanıyorsun.ben tıraşladım.acemiliğime geldi ilk seans.geç bir vakitte yaptımiyi hayırlı olsun güle güle kullan tıraşlayıp makineyi mi tutuyorsun? bakalım işe yarayacak mı? bilgilendirmeye devam
bakalım nasıl sonuç alıcazBen Philips kullanıyorum .
3 yıldır .
Çok memnunum .
Çocuk düşündüğüm için 4 aydır kullanmıyorum ..
Ondan önce de ayda bir yapıyordum zaten ..
Kıllarım yok denebilcek düzeye .
Çıkarsa bikini bölgemde tek tük çıkıyor. Cımbızla hallediorum .
Bu süreçte tekrar çok önemli eğer gunu gunune yaparsan performansı çok yüksek ..
Ben de 3 ıldır cıhaz var ama hep savsakladım . 1 yıl düzenli kullandım mükemmel sonuc oldum
Teşekür ederim hoşbuldum... bu arada ı921 modelini aldım.... biraz beklemem gerekiyo... başlayamadım.... özel günlerde kullanmamalı diye biliyorum...direk phlipse mail at bence yada kızlardan cevap verecek olan vardır mutlak.hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?