Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

iyi olmuş evet beraber büyürler.

Bi ara ben de epey araştırıyordum bunu. Keşke lazere harcadığım zamanı ve parayı buna yatırsaydım diyorum. :/ En azından gözle görülür sonuç alırdım.

Neyse tam benlik konu. Takipteyim.

Kas ve biyik bolgesi sertlesir ama yanaklardaki ayva tuyler ustura ile kisatilsa da yine ayva tuy olarak kalir diye biliyorum ben. Eger pcos veya baska hormonal degisiklik yoksa tabi.

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım. Lumea almak istiyorum fakat kıl dönmelerim var acaba bunlarda etkilimi deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirimmm

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım. Lumea almak istiyorum fakat kıl dönmelerim var acaba bunlarda etkilimi deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirimmm
direk phlipse mail at bence yada kızlardan cevap verecek olan vardır mutlak.hoşgeldin bu arada

iyi hayırlı olsun güle güle kullan tıraşlayıp makineyi mi tutuyorsun? bakalım işe yarayacak mı? bilgilendirmeye devam

Ben Philips kullanıyorum .
3 yıldır .
Çok memnunum .
Çocuk düşündüğüm için 4 aydır kullanmıyorum ..
Ondan önce de ayda bir yapıyordum zaten ..
Kıllarım yok denebilcek düzeye .
Çıkarsa bikini bölgemde tek tük çıkıyor. Cımbızla hallediorum .

Bu süreçte tekrar çok önemli eğer gunu gunune yaparsan performansı çok yüksek ..
Ben de 3 ıldır cıhaz var ama hep savsakladım . 1 yıl düzenli kullandım mükemmel sonuc oldum

bakalım nasıl sonuç alıcaz

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…