• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

tuyu yuzeysel kesmekten oturu olur o ya
hanı agda koyulastırdı desen evet derı yolundugu ıcın olur hatta sarkıtır bıle derım ama jılet normalde karartmaz :) cok guclu kıl koklerı olan bırının koklerı kök kök ben burdayım dedıgı ıcın o sıyah sıyah gozenekler altın günü yapar gıbı bır araya geldıklerı ıcın genel goruntu ıtıbarıyle oyle duruyordur
sızın mı oyle :) eger oyleyse lazer sızın ıcın bıcılmıs kaftan
ne kadar sert ve koyu renk kıllar varsa okadar etkılı okadar hızlı cozum hıc affetmıyor lazer cat cat köklere gosterıyor ısıgı sen mısın buralardan cıkmaya kalkan dıyor
yok şükür benimki öyle değil, maşallah bembeyaz :KK59: ama olanları görüyorum ister istemez jiletten diye düşünüyorum.. doğru, mantıklı, katılıyorum görüşüne (altın günü :D)... acıdan dolayı jiletlemememin sebebi bunlardı diyorum.. ama lazer bende işe yarar gibi, beyazlamadan gitsem eyi olacak :KK53:

yok şükür benimki öyle değil, maşallah bembeyaz :KK59: ama olanları görüyorum ister istemez jiletten diye düşünüyorum.. doğru, mantıklı, katılıyorum görüşüne (altın günü :KK70:)... acıdan dolayı jiletlemememin sebebi bunlardı diyorum.. ama lazer bende işe yarar gibi, beyazlamadan gitsem eyi olacak :KK53:
cok buyuk konfor gercekten ben esımle bırlıkte kullanıyorum aslında asıl esıme kullanıyoruz 2. kullanımda cıddı fark goruldu erkeklerde daha da etkılı

hangi bölgelere nisa.
bacaklarına koltuk altına ve belıne uyguluyoruz dıger bolgelerıne uygulanmamalı zaten goguse falan oralara mecbur tuy dokucu kullanıyor bırkere sir agda yaptım kendısıne oturdu agladı kıyamam :D
bırde yuz kısmına ozellıkle dokunmadım kabasakal cunku :KK70: tras olmus halı bıle kırlı sakal goruntusu yuzune zarar verecegını dusundum sadece lazerın gorecegı sekılde kok halınde olmalı esımın koklerı resmen roket atıyor o kıl yanar yuzune ız yapar dıye korktum

bacaklarına koltuk altına ve belıne uyguluyoruz dıger bolgelerıne uygulanmamalı zaten goguse falan oralara mecbur tuy dokucu kullanıyor bırkere sir agda yaptım kendısıne oturdu agladı kıyamam :KK70:
bırde yuz kısmına ozellıkle dokunmadım kabasakal cunku :KK70: tras olmus halı bıle kırlı sakal goruntusu yuzune zarar verecegını dusundum sadece lazerın gorecegı sekılde kok halınde olmalı esımın koklerı resmen roket atıyor o kıl yanar yuzune ız yapar dıye korktum
bende koltuk altı ve yüzde bikaç yeremi diye düşündüm.bacağına yaptırmam ben.dünyanın atışını yer bacakları.insafa gelirsem koltuk altı için kullandırabilirim:KK70:

bende koltuk altı ve yüzde bikaç yeremi diye düşündüm.bacağına yaptırmam ben.dünyanın atışını yer bacakları.insafa gelirsem koltuk altı için kullandırabilirim:KK70:
jiletle hallediyorlar onlar.. ohh miss... göğüsteki kıllar da alınmasın yani hadi sırttakiler neyse de :D

Takipteyim konuyu bir dönem ben de düşündüm ciddi sekilde almayı ama yok uyutuyor etkili değil vs vazgeçmiştim tekrar aklıma düştü, cesaretlendim. Alsam mı acaba, en son modeli sc1997 mi?

Uzun suredir araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum.Artık sinir olmaya başladım.Evde yapabilmek fazlaca cazip geldi.Tam almaya karar verdiğim dönemde hamile kaldım.Kullanılamıyor diye kaldı almadım.Emzirme tekrar hamilelik vs derken baya zaman geçti.Evet bu konu benim derdim....Alan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Philips lumea kullananlar hangi ürünü tavsiye edersiniz ve aradaki farkları nedir.?Ciddi fiyat farkı var aralarında.Muhtemelen bir çok kadının merak ettiği dertlendiği konu.
Lütfen konumu kiblemeyin. rica ediyorum.ilgili bölümde konular tıkalı kalmış.

Ben remington kullanıyordum
Çok memnundum
Emzirme dolayısıyla kullanamıyorum şu an
Ama hamilelikte bacaklarımda hiç çıkmadı :)
Lumea yı şarjlı diye istememiştim
Benimki kablolu

Takipteyim konuyu bir dönem ben de düşündüm ciddi sekilde almayı ama yok uyutuyor etkili değil vs vazgeçmiştim tekrar aklıma düştü, cesaretlendim. Alsam mı acaba, en son modeli sc1997 mi?
yok en son prestige olan.bende gaza geldim.muhtemelen onu alıcam ben.fiyatlar düşmezse.en son çıkan benim için çok yüksek

Philips Lumea kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan 4-5 seans sonra tek tük çıkmaya başladı tüyler, feci bir azalma oldu. 8-9 seanstan sonra sıfır tüy vardı. 2 haftada bir yapılıyor bu arada. Sonra bıraktım, 3 ay geçti, tüylerin dörtte biri geri döndü. Her halükarda ağda ya da epilasyon aletinden daha kullanışlı buluyorum, hem daha acısız, hem daha pratik zira. Güzellik merkezlerindeki lazer epilasyonlar kesin çözüm mü, ev tipinde olduğu gibi bir süre sonra bir kısım tüyler yeniden çıkmaya başlıyor mu soruları da benim aklıma takılanlar.
Ben 5 sene lazerle kurtuldum tüylerden bu sene genital de saysan 10-15 tane peydah oldu . Ben de 2 seans aldım . Yine gidicem

Ben remington kullanıyordum
Çok memnundum
Emzirme dolayısıyla kullanamıyorum şu an
Ama hamilelikte bacaklarımda hiç çıkmadı :)
Lumea yı şarjlı diye istememiştim
Benimki kablolu
onunla ilgili çok yorum bulamayınca araştırmayı bıraktım.alacağım lumea kablolu

Ben remington aldım kullandım memnundum. Çocuk düşündüğüm için devam edemedim. Her ay ya hamileysem diye diye yapmıyorum :)

Ben remington aldım kullandım memnundum. Çocuk düşündüğüm için devam edemedim. Her ay ya hamileysem diye diye yapmıyorum :)
haklısın dikkatli olamk gerekiyor.remingtonun tek ürünümü var bakayım onada

Uzun suredir araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum.Artık sinir olmaya başladım.Evde yapabilmek fazlaca cazip geldi.Tam almaya karar verdiğim dönemde hamile kaldım.Kullanılamıyor diye kaldı almadım.Emzirme tekrar hamilelik vs derken baya zaman geçti.Evet bu konu benim derdim....Alan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Philips lumea kullananlar hangi ürünü tavsiye edersiniz ve aradaki farkları nedir.?Ciddi fiyat farkı var aralarında.Muhtemelen bir çok kadının merak ettiği dertlendiği konu.
Lütfen konumu kiblemeyin. rica ediyorum.ilgili bölümde konular tıkalı kalmış.

Siz hangi bolgelere uygulamayi dusunuyorsunuz hic arastirdiniz mi yuzr uygulayip sonuc alanlar var mi acaba?

Philips SC1997/00- SC1997/61 Lumea Advanced Kablolu modelini yaklaşık 2 yıldır genellikle ayda bir, bazen de iki ayda bir sadece yüzüm için kullanıyorum. Gayet memnunum.
Beyaz tenliyim. Sarı ayva tüylerde pek fark yaratmıyor sanki ama benim için önemli olan orta koyuluktaki ve favori bölgesi ile çenemde çıkan koyu renkteki tüyler olduğu için faydasını gördüm. Dudak üstüne ve boynuma bile uyguluyorum.
İki aydan fazla ara verirsem tekrar çıkıyorlar.
Diğer bölgelerde denemedim çünkü onun için 3 yıl önce hastanede lazere gitmiştim. Koltuk altı, bacaklar ve genital yüzde 95 bittiği için Lumea'yı yüzüm dışında kullanmadım.
Gebelik durumunda da muhtemelen yine ayda bir 10 dk yüzüm için kullanmaya devam ederim. Lazerin hamileyken kasık, genital ve karın bölgesi dışında kullanılmasında sakınca olmadığını düşünüyorum. Çünkü cilt altına inecek düzeyde bir ışık söz konusu değil. Hamilelikte zararlı olduğuna dair bir araştırma ya da kanıt da yok. Tıpkı saç boyama gibi tercihe bırakılmış ve doktorların da fikir birliği sağlayamadığı bir durum.
Alınız, kullanınız.

Son düzenleme:
Bende çok araştırmıştım bu ürünü ama yine bi uğraş söz konusu diye vazgeçmiştim hastanede ki lazerleri araştırıyorum genetik olarak siyah kıl beyaz tenliyim yine aşağı yukarı hastaneye de yaptırsan 2500₺ gibi fiyatları buluyor tüm vücut ilerleyen zamanlarda çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum alex cihazı iyi diyorlar ama bilmiyorum maddi anlamda hazır olunca gidip hastanede nasıl olacak onu konuşmak istiyorum doktorla kadınların derdi bitmez ki her türlü zorluğu biz çekiyoruz :KK12:

Back