• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

evliyim ben.biri üçü bitirdi diğeri ikiyi bitirecek bikaç aya.aralarında bir buçuk yaş var.arka arkaya oldu.iyide oldu.

zaten şu tutmaların ağız genişliği birbirine yakın.minik olanlar bıyık çene altı için bence daha uygun.
son modellerde çıkma süresini daha uzun ve azalma oranı daha yüksek.atıyorum benim baktığımda azalma %80 lerde en son çıkan 90 lar diyor azalma için.
iyi olmuş evet beraber büyürler.

Bi ara ben de epey araştırıyordum bunu. Keşke lazere harcadığım zamanı ve parayı buna yatırsaydım diyorum. :/ En azından gözle görülür sonuç alırdım.

Neyse tam benlik konu. Takipteyim.

Bir dönem bıyıklarımı almıştım jiletle, almaz olaydım ya, o kadar da belirgin değillerdi başta, 6-7 ay sonra kökleri bile ben buradayım demeye başlayınca vazcaydım. =)) Cilt ve tüy yapısına göre değişiyor belki de.
Kas ve biyik bolgesi sertlesir ama yanaklardaki ayva tuyler ustura ile kisatilsa da yine ayva tuy olarak kalir diye biliyorum ben. Eger pcos veya baska hormonal degisiklik yoksa tabi.

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım. Lumea almak istiyorum fakat kıl dönmelerim var acaba bunlarda etkilimi deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirimmm

iyi hayırlı olsun güle güle kullan tıraşlayıp makineyi mi tutuyorsun? bakalım işe yarayacak mı? bilgilendirmeye devam;)

Ben Philips kullanıyorum .
3 yıldır .
Çok memnunum .
Çocuk düşündüğüm için 4 aydır kullanmıyorum ..
Ondan önce de ayda bir yapıyordum zaten ..
Kıllarım yok denebilcek düzeye .
Çıkarsa bikini bölgemde tek tük çıkıyor. Cımbızla hallediorum .

Bu süreçte tekrar çok önemli eğer gunu gunune yaparsan performansı çok yüksek ..
Ben de 3 ıldır cıhaz var ama hep savsakladım . 1 yıl düzenli kullandım mükemmel sonuc oldum

Ben Philips kullanıyorum .
3 yıldır .
Çok memnunum .
Çocuk düşündüğüm için 4 aydır kullanmıyorum ..
Ondan önce de ayda bir yapıyordum zaten ..
Kıllarım yok denebilcek düzeye .
Çıkarsa bikini bölgemde tek tük çıkıyor. Cımbızla hallediorum .

Bu süreçte tekrar çok önemli eğer gunu gunune yaparsan performansı çok yüksek ..
Ben de 3 ıldır cıhaz var ama hep savsakladım . 1 yıl düzenli kullandım mükemmel sonuc oldum
bakalım nasıl sonuç alıcaz

• Beğen
Reactions: H E
Back