yok şükür benimki öyle değil, maşallah bembeyaztuyu yuzeysel kesmekten oturu olur o ya
hanı agda koyulastırdı desen evet derı yolundugu ıcın olur hatta sarkıtır bıle derım ama jılet normalde karartmaz :) cok guclu kıl koklerı olan bırının koklerı kök kök ben burdayım dedıgı ıcın o sıyah sıyah gozenekler altın günü yapar gıbı bır araya geldıklerı ıcın genel goruntu ıtıbarıyle oyle duruyordur
sızın mı oyle :) eger oyleyse lazer sızın ıcın bıcılmıs kaftan
ne kadar sert ve koyu renk kıllar varsa okadar etkılı okadar hızlı cozum hıc affetmıyor lazer cat cat köklere gosterıyor ısıgı sen mısın buralardan cıkmaya kalkan dıyor
cok buyuk konfor gercekten ben esımle bırlıkte kullanıyorum aslında asıl esıme kullanıyoruz 2. kullanımda cıddı fark goruldu erkeklerde daha da etkılıyok şükür benimki öyle değil, maşallah bembeyazama olanları görüyorum ister istemez jiletten diye düşünüyorum.. doğru, mantıklı, katılıyorum görüşüne (altın günü )... acıdan dolayı jiletlemememin sebebi bunlardı diyorum.. ama lazer bende işe yarar gibi, beyazlamadan gitsem eyi olacak
amann onlara göre ne var her şeyi biz çekiyoruzcok buyuk konfor gercekten ben esımle bırlıkte kullanıyorum aslında asıl esıme kullanıyoruz 2. kullanımda cıddı fark goruldu erkeklerde daha da etkılı
hangi bölgelere nisa.cok buyuk konfor gercekten ben esımle bırlıkte kullanıyorum aslında asıl esıme kullanıyoruz 2. kullanımda cıddı fark goruldu erkeklerde daha da etkılı
hiçamann onlara göre ne var her şeyi biz çekiyoruz
bacaklarına koltuk altına ve belıne uyguluyoruz dıger bolgelerıne uygulanmamalı zaten goguse falan oralara mecbur tuy dokucu kullanıyor bırkere sir agda yaptım kendısıne oturdu agladı kıyamamhangi bölgelere nisa.
bende koltuk altı ve yüzde bikaç yeremi diye düşündüm.bacağına yaptırmam ben.dünyanın atışını yer bacakları.insafa gelirsem koltuk altı için kullandırabilirimbacaklarına koltuk altına ve belıne uyguluyoruz dıger bolgelerıne uygulanmamalı zaten goguse falan oralara mecbur tuy dokucu kullanıyor bırkere sir agda yaptım kendısıne oturdu agladı kıyamam
bırde yuz kısmına ozellıkle dokunmadım kabasakal cunkutras olmus halı bıle kırlı sakal goruntusu yuzune zarar verecegını dusundum sadece lazerın gorecegı sekılde kok halınde olmalı esımın koklerı resmen roket atıyor o kıl yanar yuzune ız yapar dıye korktum
jiletle hallediyorlar onlar.. ohh miss... göğüsteki kıllar da alınmasın yani hadi sırttakiler neyse debende koltuk altı ve yüzde bikaç yeremi diye düşündüm.bacağına yaptırmam ben.dünyanın atışını yer bacakları.insafa gelirsem koltuk altı için kullandırabilirim
yani öyle amajiletle hallediyorlar onlar.. ohh miss... göğüsteki kıllar da alınmasın yani hadi sırttakiler neyse de
Uzun suredir araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum.Artık sinir olmaya başladım.Evde yapabilmek fazlaca cazip geldi.Tam almaya karar verdiğim dönemde hamile kaldım.Kullanılamıyor diye kaldı almadım.Emzirme tekrar hamilelik vs derken baya zaman geçti.Evet bu konu benim derdim....Alan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Philips lumea kullananlar hangi ürünü tavsiye edersiniz ve aradaki farkları nedir.?Ciddi fiyat farkı var aralarında.Muhtemelen bir çok kadının merak ettiği dertlendiği konu.
Lütfen konumu kiblemeyin. rica ediyorum.ilgili bölümde konular tıkalı kalmış.
yok en son prestige olan.bende gaza geldim.muhtemelen onu alıcam ben.fiyatlar düşmezse.en son çıkan benim için çok yüksekTakipteyim konuyu bir dönem ben de düşündüm ciddi sekilde almayı ama yok uyutuyor etkili değil vs vazgeçmiştim tekrar aklıma düştü, cesaretlendim. Alsam mı acaba, en son modeli sc1997 mi?
Ben 5 sene lazerle kurtuldum tüylerden bu sene genital de saysan 10-15 tane peydah oldu . Ben de 2 seans aldım . Yine gidicemPhilips Lumea kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan 4-5 seans sonra tek tük çıkmaya başladı tüyler, feci bir azalma oldu. 8-9 seanstan sonra sıfır tüy vardı. 2 haftada bir yapılıyor bu arada. Sonra bıraktım, 3 ay geçti, tüylerin dörtte biri geri döndü. Her halükarda ağda ya da epilasyon aletinden daha kullanışlı buluyorum, hem daha acısız, hem daha pratik zira. Güzellik merkezlerindeki lazer epilasyonlar kesin çözüm mü, ev tipinde olduğu gibi bir süre sonra bir kısım tüyler yeniden çıkmaya başlıyor mu soruları da benim aklıma takılanlar.
onunla ilgili çok yorum bulamayınca araştırmayı bıraktım.alacağım lumea kabloluBen remington kullanıyordum
Çok memnundum
Emzirme dolayısıyla kullanamıyorum şu an
Ama hamilelikte bacaklarımda hiç çıkmadı :)
Lumea yı şarjlı diye istememiştim
Benimki kablolu
haklısın dikkatli olamk gerekiyor.remingtonun tek ürünümü var bakayım onadaBen remington aldım kullandım memnundum. Çocuk düşündüğüm için devam edemedim. Her ay ya hamileysem diye diye yapmıyorum :)
Evet canım gir bi bak istersen önce philips sayfasına gir oradan yönlendirıyor400 beni aşar .9 taksit oluncada faiz çok fazla biniyor .senin dediğin taksitli fiyatımı 2400
Uzun suredir araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum.Artık sinir olmaya başladım.Evde yapabilmek fazlaca cazip geldi.Tam almaya karar verdiğim dönemde hamile kaldım.Kullanılamıyor diye kaldı almadım.Emzirme tekrar hamilelik vs derken baya zaman geçti.Evet bu konu benim derdim....Alan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Philips lumea kullananlar hangi ürünü tavsiye edersiniz ve aradaki farkları nedir.?Ciddi fiyat farkı var aralarında.Muhtemelen bir çok kadının merak ettiği dertlendiği konu.
Lütfen konumu kiblemeyin. rica ediyorum.ilgili bölümde konular tıkalı kalmış.
Siz hangi bolgelere uygulamayi dusunuyorsunuz hic arastirdiniz mi yuzr uygulayip sonuc alanlar var mi acaba?
Çok pahalıymış gercekten. 380 pound diğeri 185tiyok en son prestige olan.bende gaza geldim.muhtemelen onu alıcam ben.fiyatlar düşmezse.en son çıkan benim için çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?