- 30 Ocak 2016
- 734
- 1.314
- 113
4. seansı yaptım ben şuan için azalma yüksekBen lazer epilasyona gidiyorum ama öğrenci olduğumdan dolayı düzensiz gidiyorum. Bacaklarımda iyi bir azalma oldu ama kollarım koltukaltım genitalim hep duruyor. Yüzümde de çoğalma oldu Alex cihazından dolayı. Philips lumea almayı düşünüyorum ev konforunda yaparım diye
rica ederim.Teşekkür ederim :)
rica ederim.
canım eşim almıştı bana.baya netten didikleyip normal bi beyaz eşya mağazasından almış.2007 şuan piyasada yok gibi.normal büyük mağazalarda 4 model mevcut.ben alsaydım 1997 i alacaktım.fiyat olarak daha uygundu.maddi olarak rahatsan son çıkanlar %95 azalma vaadediyor.benim kullandığımın tek sıkıntısı sarjlı olması.bulunduğun ili ilçeyi yazıp philips lumea diye arat googleden stoklu olan normal mağazalar çıkıyor.Merhaba acaba lumea nın hangısını aldınız sanırım farklı modeller varmıs bende almayı dusunuyorum kodunu ogrenebılırmıyım? Ayrıca nerden aldınız birde nekadara aldınız
canım eşim almıştı bana.baya netten didikleyip normal bi beyaz eşya mağazasından almış.2007 şuan piyasada yok gibi.normal büyük mağazalarda 4 model mevcut.ben alsaydım 1997 i alacaktım.fiyat olarak daha uygundu.maddi olarak rahatsan son çıkanlar %95 azalma vaadediyor.benim kullandığımın tek sıkıntısı sarjlı olması.bulunduğun ili ilçeyi yazıp philips lumea diye arat googleden stoklu olan normal mağazalar çıkıyor.
ilk başta düzenli yapınca herşey çok güzeldi.bi ara bi düzensiliğim oldu.işlerim yoğundu.mart gibi yetiştirmem gereken işlerim vardı aksattım.aksatmasaydım şuan çok ,y, durumda olacaktım.tekrar başladım sıfırdan iki haftada bir.4. seansan sonra baya fark ediyor.kollar baya yok yanı. aksattığım halde.tek sıkıntısı seansı aksatınca tekrar başa dönmesi.onun dışında benim için çok iyi olduMerabalar, üstünden bi kaç ay geçmiş, sonuçları tekrar bizimle paylaşır mısınız acaba, yeni seans sıklığınız ne, tüylerinizde azalma oldu mu?, tavsiye eder misiniz?
Teşekkür ederim, peki seansınızı aksatınca tüyler ne kadar sürede yeniden çıktı, bazı videolarda 6 ay boyu çıkmıyor falan deniliyo doğru mu acabailk başta düzenli yapınca herşey çok güzeldi.bi ara bi düzensiliğim oldu.işlerim yoğundu.mart gibi yetiştirmem gereken işlerim vardı aksattım.aksatmasaydım şuan çok ,y, durumda olacaktım.tekrar başladım sıfırdan iki haftada bir.4. seansan sonra baya fark ediyor.kollar baya yok yanı. aksattığım halde.tek sıkıntısı seansı aksatınca tekrar başa dönmesi.onun dışında benim için çok iyi oldu
benim kullandığım makinala 8 seansı düzenli yaparan 6 ay tuysüzmüşsün.ben aksattım tabi.seansın çokluğuna göre süre uzuyor.kıl yapısıyla alakalı birazda.Teşekkür ederim, peki seansınızı aksatınca tüyler ne kadar sürede yeniden çıktı, bazı videolarda 6 ay boyu çıkmıyor falan deniliyo doğru mu acaba
Merhaba makinanizin modeli ne acabaBen 1 senedir düzenli yapmaya çalışıyorum seansları.Bacağımda artık daha az görülecek zayıf kıllar şeklinde çıkıyor.Ama hala belli bölgelerde ısrarla çıkıyor ve dökülme ilk seanslardaki gibi çok olmuyor
Konuyu hortlatmış gibi oldum fakat merak edenler olduğu için yazmak istedim
Benimki Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL Epilasyon AletiMerhaba makinanizin modeli ne acaba
Ayy insallah gece gunduz trendyol hepsiburadadayim yaaBazen indirime giriyor ben alalı baya oldu ama bence indirim olur yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?