Lazer Epilasyon Kadın Olmak Zor Vesselam(philips lumea)

Ben lazer epilasyona gidiyorum ama öğrenci olduğumdan dolayı düzensiz gidiyorum. Bacaklarımda iyi bir azalma oldu ama kollarım koltukaltım genitalim hep duruyor. Yüzümde de çoğalma oldu Alex cihazından dolayı. Philips lumea almayı düşünüyorum ev konforunda yaparım diye

4. seansı yaptım ben şuan için azalma yüksek

Merhaba acaba lumea nın hangısını aldınız sanırım farklı modeller varmıs bende almayı dusunuyorum kodunu ogrenebılırmıyım? Ayrıca nerden aldınız birde nekadara aldınız
canım eşim almıştı bana.baya netten didikleyip normal bi beyaz eşya mağazasından almış.2007 şuan piyasada yok gibi.normal büyük mağazalarda 4 model mevcut.ben alsaydım 1997 i alacaktım.fiyat olarak daha uygundu.maddi olarak rahatsan son çıkanlar %95 azalma vaadediyor.benim kullandığımın tek sıkıntısı sarjlı olması.bulunduğun ili ilçeyi yazıp philips lumea diye arat googleden stoklu olan normal mağazalar çıkıyor.

Cook tesekkur ederım cevabın ıcın bende bıraz daha arastıracagım sonra sıparıs verırım :)

Merabalar, üstünden bi kaç ay geçmiş, sonuçları tekrar bizimle paylaşır mısınız acaba, yeni seans sıklığınız ne, tüylerinizde azalma oldu mu?, tavsiye eder misiniz?

Merabalar, üstünden bi kaç ay geçmiş, sonuçları tekrar bizimle paylaşır mısınız acaba, yeni seans sıklığınız ne, tüylerinizde azalma oldu mu?, tavsiye eder misiniz?
ilk başta düzenli yapınca herşey çok güzeldi.bi ara bi düzensiliğim oldu.işlerim yoğundu.mart gibi yetiştirmem gereken işlerim vardı aksattım.aksatmasaydım şuan çok ,y, durumda olacaktım.tekrar başladım sıfırdan iki haftada bir.4. seansan sonra baya fark ediyor.kollar baya yok yanı. aksattığım halde.tek sıkıntısı seansı aksatınca tekrar başa dönmesi.onun dışında benim için çok iyi oldu

Teşekkür ederim, peki seansınızı aksatınca tüyler ne kadar sürede yeniden çıktı, bazı videolarda 6 ay boyu çıkmıyor falan deniliyo doğru mu acaba

Teşekkür ederim, peki seansınızı aksatınca tüyler ne kadar sürede yeniden çıktı, bazı videolarda 6 ay boyu çıkmıyor falan deniliyo doğru mu acaba
benim kullandığım makinala 8 seansı düzenli yaparan 6 ay tuysüzmüşsün.ben aksattım tabi.seansın çokluğuna göre süre uzuyor.kıl yapısıyla alakalı birazda.

yüz için denemeye anca cesaretim geldi.bu hafta bıyık ve yüzümdeki biaç yere uygulama yapmayı planlıyorum

Ben 1 senedir düzenli yapmaya çalışıyorum seansları.Bacağımda artık daha az görülecek zayıf kıllar şeklinde çıkıyor.Ama hala belli bölgelerde ısrarla çıkıyor ve dökülme ilk seanslardaki gibi çok olmuyor
Konuyu hortlatmış gibi oldum fakat merak edenler olduğu için yazmak istedim

Merhaba makinanizin modeli ne acaba

Bende onu almayi dusunuyordum cevabınız icin teşekkürler aamaaa bu model.bile son 1 hafta da fiyati artti

Bazen indirime giriyor ben alalı baya oldu ama bence indirim olur yine :)

ben de geçen sene ekim gibi buz lazer e başladım. 4 seans sonra pandemi oldu gidemedim. eskiye göre çok çok azaldı, cihaz alma fikri var aslında. bir de 11 yaşında kızım var ileride o da kullanır diye düşünüyorum.
kullanıcı yorumlarını merakla takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…