- Konu Sahibi BenOzgurce
-
bence yerine göre kadın,bayan,veya hanfendi denilebilir
Bize erkek adam derler
fesi yan takarız....
diye başlayan şarkıyı duydunuz mu?
Ba Ba ba ne kadar gurur duyuyorlar kendi cinsleri ile?
Biz niye kadın olmaktan utanıyoruz anlamıyorum
Bize Hanım Kadın derler
Başörtü fular takarız
Yüksek topukla basar
Tek taş yüzük takarız
Bize Hanım Kadın derler
Hemen ağlar hemen güleriz
Takarız kolumuza zarif çanta kıyamet
bir tane canımız var o da Allaha emanet
(Şimdi uyduruvirdim o şarkıdan esinlenerek....)
:roflol::roflol:Bayıldım da 24 saat geçmeden gereğini yapamıyorum.Şeniz
24 saatmi?
O nedemek oluyor HATUN!!!
ben bile anladım yaaaw..24 saat geçmeden rep veremiyo yaanitatlicadiarzu
İyi de biz kadınıııızyerimseniben.
kadın kelimesini yadırgıyorum bazan.sanki kadın deyince gelinlik çağına gelmiş kızları olan ya da damat olucak yaşa gelmiş oğulları olan ,bütün kollarına altın bilezik takan,çok makyaj yapan,çok konuşkan ,çok şişmanlamış dişi insan aklıma geliyor nedense... fisfisfis 3 aylık evliyim ama ben henüz kendimi bir gençkız olarak hissediyorum sırnaşık şey evkadını yerine evhanımını tercih ederim..hanımefendi daha hoş geliyor kulağa..
:hooray: zekisin tabiii.Bunu anladığın için değil tabiii:))haketmedi mi amaaa:))Şarkı sözü bile yazdı kız iki dakikada:))Senden de birşey kaçmıyor haaaaaaaa[/QUOTE
arkadaşa ben de repi verdim gitti de..hee ya anladım hemensırnaşık şeyzeki mi oluyorum şimdi ben o zaman
dışardaki insanlar bayan desinlerr daha kibar:1rolleyes: ama eşim bana kadınım desin daha sahipleyici daha güzel daha etkileyici :asigim::1rolleyes:
daha deılım ben:dilcikar:
benım ıcın farketmez bana seslenılırken kadın dıe seslenılsın ıstemem ama bayan derlerse daha sık durur
Evet hanımefendiye katılıyorum..
Kadınsınız işte hıh:1closedeyes::))
karı denmesinde...jeyyarkadında olur yerinegöre bayanda hanımefendide.yanlız satıcı veya dolmuşçuların bayan bakarmısınız,alırmısınız demeleri hiç hoşuma gitmiyor.bilmem düzgün ifade ettimmi?:1hug:
arkadaslar bır ıtırafff.... esımın yuzunden adımı unuttummm...bana hep kadın derr...ya 15 senedır ewlıyımmm daha ogretemedım.bu arada ıst dogdum unıwersıte terkım.:)aydınım kendımce .baskalarının yanında adımmm basbasa kalınca kadınnnn....kadın denmesın bızeee bayan densın mumkunseee...helede bana
karı denmesinde...jeyyarkadında olur yerinegöre bayanda hanımefendide.yanlız satıcı veya dolmuşçuların bayan bakarmısınız,alırmısınız demeleri hiç hoşuma gitmiyor.bilmem düzgün ifade ettimmi?:1hug:
kimi bayıyoruz kii:roflol::roflol:kadın denmesınden nefret ederım
bayan daha kıbar kulaga daha hos gelıyo bence
Senin özel durumun var sen haklısın:))arkadaslar bır ıtırafff.... esımın yuzunden adımı unuttummm...bana hep kadın derr...ya 15 senedır ewlıyımmm daha ogretemedım.bu arada ıst dogdum unıwersıte terkım.:)aydınım kendımce .baskalarının yanında adımmm basbasa kalınca kadınnnn....kadın denmesın bızeee bayan densın mumkunseee...helede bana
teşekkürler canım.kullanım şekline göre değişir bence:1closedeyes: "kdınlar bir çiçektir derken"hiçte kaba gelmiyo bana :asigim: ama "şu kadının yaptığına bak "ya da "kadın bana bak" gibi bir cümle kurulunca kaba geliyor,zaten kaba bir cümle:1closedeyes: bu bayan içinde geçerli bazen samimi bazen garip geliyo...ikiside duruma göre anlam taşıyor benim için yani
bayan denmesi en uygunu kadın diyince olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?