• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotografimi atip "Ben Gööözeeel miiiiyemm?" diyecek ve herkesin bütün dünyanin beni kiskandiğini sanacak kadar hasta değilim ama siz normal değilsiniz askeri lojmanda yasayan "Preeemsesss"...
Sizi buradaki herkes yine sizi cok kiskandi diye yorumlarsiniz da simdi🤣🤣🤣
bende güldüm şimdi ne komik kadınsın ya

Bizim kocaları karıştırmayalım şimdi, onun kocası mega ultra hiper koca.
Kızımız güzel mi güzel, zeka dersen ikinci Einstein, kocası da var.
Olgun davranalım ve bence artık hepimiz kıskandığımızı itiraf edelim.
aşkım sende şaka maka zeka baya var harcatma kendini bence 👍

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
Sizi dillere destan güzelliğinizle saraylarda değil de kıytırık askeri lojmanda oturtup ,kıskanç kadınlara dedikodu konusu yapan astsubay eşinize yazıklar olsun.

Komşuların Uruk Hai falan değilse ve seni süzüyorsa garip bir davranışta bulunmuş olabilirsin onun dışında bir sebep göremedim.

Kocaları böyle kadınların bu kadar boş şeylerle uğraştığını bilse kahrından ölür yani ben erkek olup karım böyle olsaydı kahrımdan ölürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back