- 12 Haziran 2022
- 887
- -209
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
- #101
Demek ki aşırı güzelsiniz, kimsenin daha önce görmediği bi güzellikse artık.
Konu sahibi bütün vücudunu tek tek cekip at yorumlayalim cok daha sağlikli olur sizin icin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki aşırı güzelsiniz, kimsenin daha önce görmediği bi güzellikse artık.
Konu sahibi bütün vücudunu tek tek cekip at yorumlayalim cok daha sağlikli olur sizin icin![]()
Tamm ben ikna oldumAskeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum![]()
ÇokHem de askerkıskandın di mi?
![]()
ÇokHem de askerkıskandın di mi?
![]()
Hadi o yok en azından yakışıklı güvenliği kafalasaydıkÇokKeşke benimde uzman çavuş kocam olsaydı
![]()
Askerlere lojman temizlettiren kadınımi diyosun?Öyle bi konu da vardı yine askeriyede geçen. Merve miydi acaba o da? Ama onun çocuğu vardı sanırım.
O muydu o? Askeriyedeki şortlu kadınlar beni süzüyor diyorduAskerlere lojman temizlettiren kadınımi diyosun?
Hadi o yok en azından yakışıklı güvenliği kafalasaydık![]()
Bizim kocaları karıştırmayalım şimdi, onun kocası mega ultra hiper koca.Bunun ki kocaysa bizdeki ne be, allah ne kocalar veriyor![]()
benim eşim astsubay uzman çavuş değilÇokKeşke benimde uzman çavuş kocam olsaydı
![]()
Aaa onu gecen merkeze cektiler sanirim, Neyse ki kocam dolaylı yollardan deniz kuvvetleri personeli de hırsıma yenik düşmuyorum.Hadi o yok en azından yakışıklı güvenliği kafalasaydık![]()
sen neden her yorumdasın ?Bizim kocaları karıştırmayalım şimdi, onun kocası mega ultra hiper koca.
Kızımız güzel mi güzel, zeka dersen ikinci Einstein, kocası da var.
Olgun davranalım ve bence artık hepimiz kıskandığımızı itiraf edelim.
Çünkü neden olmasın Mervecim?sen neden her yorumdasın ?
Benimkinden bahsetmeyim o zaman incilerin dökülmesin şimdi buradabenim eşim astsubay uzman çavuş değil
Kız ne hiperi merveye bir araba bile almamıs kız hastaneye bile gidemiyor baksana ben mervenin yerinde olsam bu guzellikle sahanelikle bana araba almayan kocamı üslerine şikayet ederdim.Bizim kocaları karıştırmayalım şimdi, onun kocası mega ultra hiper koca.
Kızımız güzel mi güzel, zeka dersen ikinci Einstein, kocası da var.
Olgun davranalım ve bence artık hepimiz kıskandığımızı itiraf edelim.
Yuvayı mı yıkacan sen fitne sokup, seni kadının kurdu kadınKız ne hiperi merveye bir araba bile almamıs kız hastaneye bile gidemiyor baksana ben mervenin yerinde olsam bu guzellikle sahanelikle bana araba almayan kocamı üslerine şikayet ederdim.
hasta olursun kafana yazıkÇünkü neden olmasın Mervecim?
Kurt sensin bi kere ben kurdumuzdurum.Yuva yıkıcı seni, seni kadının kurdu kadın![]()