- 12 Haziran 2022
- 653
- -142
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
sen bence biraz kudurmus gibisin kıskanmaktanŞimdi ben tesettür modasından pek anlamam ama seçimler çok kötü değil mi? Az çok orda burda çok zarif giyinmiş tesettürlü kadınlar görebiliyoruz sonuçta. Bu fotodakileri seçmek için özel bir çaba harcamak gerek sanki.
ben bunu beğendim sana bence laf düşmezgelin evi modeli seçimler diyeyim, çok daha şık hoş tasarımlar var.
öldüm kıskançlıktan. Elbiseleri nerden aldıysan link falan at ben de alayım. Gerçi bana bu kadar yakışmaz.sen bence biraz kudurmus gibisin kıskanmaktan
aynen her mesajda sen varsın saçma sapan birisin işte boşTanıdım ben bu kadını. Aynı lojmandayız hemen gruptan diğer kızlara da yazayım eğlence çıktı bize.
170Mervecim boşver sen onları burdaki kadınlar böyle, çekemiyorlar. Boy kaç bu arada canım?
Benimde var, kocacığım aldı hihhhBenim var. Kıskandın mı?
mesele sürekli mesaj atman nedendir bilmiyorum ama kudurdun galiba kıskanmaktanmesele estetikli sanilacak kadar guzel oldugunu iddia etmesi
Yooo ilk defa yazdım konuna, fotoğraflarından da tanıdım komşuyuz. :)aynen her mesajda sen varsın saçma sapan birisin işte boş
Kızlara bence buranın linkini at Rosa abdbsvs.Yooo ilk defa yazdım konuna, fotoğraflarından da tanıdım komşuyuz. :)
Şimdi ben tesettür modasından pek anlamam ama seçimler çok kötü değil mi? Az çok orda burda çok zarif giyinmiş tesettürlü kadınlar görebiliyoruz sonuçta. Bu fotodakileri seçmek için özel bir çaba harcamak gerek sanki.
Branşınız nedir?mesele sürekli mesaj atman nedendir bilmiyorum ama kudurdun galiba kıskanmaktan
Beğenmesen neden giyesin ki zaten, ben bunu beğendim diye belirtmen çok garipben bunu beğendim sana bence laf düşmez
aynen burda herkes güzel ben çirkinim öyle bir mesaj empoze etmeye çalışıyorsunuz galiba ?Sizi görenler acaba kendinizi çok beğenmiş tavırlar sergilediginiz için çok süzüyor olabilir mi? Güzellikten kaynaklı olduğunu sanmıyorum da :/)
Asker yareni olmak her kula nasip olmaz, niye kiskandiniz ki?Hem de askerkıskandın di mi?
sen giymediğin için sanırım kıskandın !!Beğenmesen neden giyesin ki zaten, ben bunu beğendim diye belirtmen çok garip
Ahahaha yazık ya senin bak çok ciddi söyluyorum yemin ederim bak vallahi beğenilip kudurulacak bir tarafın yok yahu.mesele sürekli mesaj atman nedendir bilmiyorum ama kudurdun galiba kıskanmaktan
sende çok dırdır yapma bende sevmem öyleElbiseyle ilgili yorum yapmayı çok istedim ama sonra vazgeçtim.
Fotoyu görsellerde arattım. Aynı elbiseyi giymiş 6242468 gelin çıktı. Şimdi burada denk gelir biri, akşam akşam çene çekemem.
Sen de çok şeapma bence shjkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?