Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık ya güzel olduğunu ispatlamak için profil fotoğrafını değiştirip duruyor. üzmeyin kızı.
Burnunun başka açilardan da forolarini atarsa belki, hatta bence hic ugrasmasin direkt sosyal medya hesabindan takip edip begeniler atalim trol uye gibi vouvvv bebegim falan yazalim

Sevmediğiniz ortamlara girmeyin.. Beyninizi herhangi birşeyle meşgul edin kitap, hobi , dil , vs ... İnsanları takmak anlamsız ve gereksiz... Bazen varoluşumuz bile birilerinin zoruna gidicek bizi sevmiycek ve hatta hiç tanışmasak bile nefret edicekler biz bu tarz şeylere katlanmayı ve kabullenmeyi öğrenmeliyiz değil mi .. mutlu akşamlar

Şimdi ben tesettür modasından pek anlamam ama seçimler çok kötü değil mi? Az çok orda burda çok zarif giyinmiş tesettürlü kadınlar görebiliyoruz sonuçta. Bu fotodakileri seçmek için özel bir çaba harcamak gerek sanki.

Burnunun başka açilardan da forolarini atarsa belki, hatta bence hic ugrasmasin direkt sosyal medya hesabindan takip edip begeniler atalim trol uye gibi vouvvv bebegim falan yazalim
Niye burnuna taktınız kızın ya bence güzel bir burnu var

Hatırladım ben sizi. Forumdaki herkese "Kezban kadınlar" diyen üyesiniz. Hala gelip kezban(!) kadınların aklına danışmadan edemiyorsunuz da. :))
Bir ara açıktı, çok guzelim hepiniz kiskaniyorsunuz diye yazıp yazıp duruyordu ben böyle insanlara çok üzülüyorum, dünyanın kendi çevresinde döndüğünü sanıyorlar

gelin evi modeli seçimler diyeyim, çok daha şık hoş tasarımlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…