- 11 Aralık 2018
- 40.671
- 252.763
- 598
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Ben dayanamam biliyorsun.Elbiseyle ilgili yorum yapmayı çok istedim ama sonra vazgeçtim.
Fotoyu görsellerde arattım. Aynı elbiseyi giymiş 6242468 gelin çıktı. Şimdi burada denk gelir biri, akşam akşam çene çekemem.
Sen de çok şeapma bence shjkl
Ahahaha yazık ya senin bak çok ciddi söyluyorum yemin ederim bak vallahi beğenilip kudurulacak bir tarafın yok yahu.
Hadi begensem kudurulacak bir tarafın yok vallahi yok
AşkerimAsker yareni olmak her kula nasip olmaz, niye kiskandiniz ki?
tamam canımBen dayanamam biliyorsun.
O göğüs altından kabaran etek, salı pazarından alınmış öğrenci evi perdesi desenli danteller, o muhteşem renk beni benden aldı.çiçek güzel ama onun da rengi elbiseye uymamış
sen galiba ya çok çirkinsin yada kudurdun kıskançlıktan hangisi ?Ahahaha yazık ya senin bak çok ciddi söyluyorum yemin ederim bak vallahi beğenilip kudurulacak bir tarafın yok yahu.
Hadi begensem kudurulacak bir tarafın yok vallahi yok
Herkes güzel tek cirkin tabiki siz değilsiniz ama siz kendinizi eşi benzeri olmayan bir güzel sanıyorsunuzaynen burda herkes güzel ben çirkinim öyle bir mesaj empoze etmeye çalışıyorsunuz galiba ?
Muhtemelen bakıp yorumlamamız için fotoğraf değişip duruyorsunuz. Normalde herkesin kendi zevki kendi seçimi der fikrim sorulmadıkça beyan etmem; ama bu konuyu açtığınız için fikir beyan edebilir miyim? Daha modern mininalist tarzları deneyin, çok güzel giyinen başörtülüler var. Ebubekir Sıddık bebeğin orta yaşlı sünnet annesi gibi giyinmeyin.ben bunu beğendim sana bence laf düşmez
sende çok dırdır yapma bende sevmem öyle
aynen benden tek bir tane var ve kimse benim gibi olamaz bana benzeyemez yaniHerkes güzel tek cirkin tabiki siz değilsiniz ama siz kendinizi eşi benzeri olmayan bir güzel sanıyorsunuz
Eşiniz astsubay değil de askeriye de tekniker felan olabilir mi?aynen benden tek bir tane var ve kimse benim gibi olamaz bana benzeyemez yani
çok çirkinimsen galiba ya çok çirkinsin yada kudurdun kıskançlıktan hangisi ?
Ağzın bal yesinMuhtemelen bakıp yorumlamamız için fotoğraf değişip duruyorsunuz. Normalde herkesin kendi zevki kendi seçimi der fikrimi sorulmadıkça beyan etmem; ama bu konuyu açtığınız için fikir beyan edebilir miyim? Daha modern mininalist tarzları deneyin, çok güzel giyinen başörtülüler var. Ebubekir Sıddık bebeğin orta yaşlı sünnet annesi gibi giyinmeyin.
Direkt konunun linkini atıyorum canım. Ne şekil kıskanmışız Merve'yi bir istişare edelim.Kızlara bence buranın linkini at Rosa abdbsvs.
İyi malzeme çıkar buradan.
Kıskandım demiyorsun da..Neyse hanimlar ben gidiyorum daha zeki atışan kadınlar daha dikkat çekici oluyor bunu sevmedim ya.
Hoşçakalın.
Doğru söylüyorsun, çirkinsin diye yazıp durduğun insanlarda aynı şekilde bir taneaynen benden tek bir tane var ve kimse benim gibi olamaz bana benzeyemez yani
Ben dayanamam biliyorsun.
O göğüs altından kabaran etek, salı pazarından alınmış öğrenci evi perdesi desenli danteller, o muhteşem renk beni benden aldı.çiçek güzel ama onun da rengi elbiseye uymamış
göbek mi şakamısınO kabarıklığın oradan başlamasını ben de çok sorguladım, insan neden nişanında bu kadar göbekli görünmek ister diye ama başkalarında o kadar yukarıdan başlamıyor o kısım.
Ayarlama yapan terzi kıskançlığından sabote etmiş bence merveyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?