Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dayanamam biliyorsun.

O göğüs altından kabaran etek, salı pazarından alınmış öğrenci evi perdesi desenli danteller, o muhteşem renk beni benden aldı. çiçek güzel ama onun da rengi elbiseye uymamış

ben bunu beğendim sana bence laf düşmez
Muhtemelen bakıp yorumlamamız için fotoğraf değişip duruyorsunuz. Normalde herkesin kendi zevki kendi seçimi der fikrim sorulmadıkça beyan etmem; ama bu konuyu açtığınız için fikir beyan edebilir miyim? Daha modern mininalist tarzları deneyin, çok güzel giyinen başörtülüler var. Ebubekir Sıddık bebeğin orta yaşlı sünnet annesi gibi giyinmeyin.

Son düzenleme:
Ağzın bal yesin tesettürlü hanımlara kabarık, parlak saçma sapan şeyleri güzel diye pazarlıyorlar. Gözleri kanıyor insanın

O kabarıklığın oradan başlamasını ben de çok sorguladım, insan neden nişanında bu kadar göbekli görünmek ister diye ama başkalarında o kadar yukarıdan başlamıyor o kısım.
Ayarlama yapan terzi kıskançlığından sabote etmiş bence merveyi.

göbek mi şakamısın

merve kız o ilk konularında ki eller sanamı ait gerçekten hani öğretmendin daha 22 yılinda mesleksizmişsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…