- 30 Aralık 2009
- 23.090
- 90.639
- 1.123
- Konu Sahibi mervekaranfil
Diyorum ya ececan gumeci'nin kız kardeşi gibi :)Yeni foto geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum ya ececan gumeci'nin kız kardeşi gibi :)Yeni foto geldi![]()
ya öldürme beni yaaaa yaşamama izin ver yaaBelli zaten ondan yana süphemiz yok ama işte insanlar seni o kadar sevemiyor ki çok güzel olduğundan sevmiyorlar sanıyorsun
Burnunun başka açilardan da forolarini atarsa belki, hatta bence hic ugrasmasin direkt sosyal medya hesabindan takip edip begeniler atalim trol uye gibi vouvvv bebegim falan yazalimYazık ya güzel olduğunu ispatlamak için profil fotoğrafını değiştirip duruyor.üzmeyin kızı.
Branşınız ne acaba?sen sanki çok güzelsin senin seviyene inemem
Merve işte model olarak kullanıyorlarŞuan koyduğunuz profil fotoğrafını Instagram da bir kuaför paylaşmış? Cidden siz misiniz? Umarım başkası değildir!
Kadınlarla kısır yiyip, kitap günü yapıyorum ara sıra. Bence "kendini kanıtlama" vasfından daha hayırlı bir vasıf.öğretmenim ve çalışıyorum vasfım var her zaman kadınlarla kısır yemiyorum
Fizik bence. 2. anlamıyla.Branşınız ne acaba?
Niye burnuna taktınız kızın ya bence güzel bir burnu varBurnunun başka açilardan da forolarini atarsa belki, hatta bence hic ugrasmasin direkt sosyal medya hesabindan takip edip begeniler atalim trol uye gibi vouvvv bebegim falan yazalim
mesele estetikli sanilacak kadar guzel oldugunu iddia etmesiNiye burnuna taktınız kızın ya bence güzel bir burnu var![]()
Tanıdım ben bu kadını. Aynı lojmandayız hemen gruptan diğer kızlara da yazayım eğlence çıktı bize.O lojmandakiler buranın takipçisi ise sen esas o zaman gör süzülmeyi
Habire de foto değiştiriyor ispat için, kıyamam![]()
Tanıdım ben bu kadını. Aynı lojmandayız hemen gruptan diğer kızlara da yazayım eğlence çıktı bize.![]()
Bir ara açıktı, çok guzelim hepiniz kiskaniyorsunuz diye yazıp yazıp duruyorduHatırladım ben sizi. Forumdaki herkese "Kezban kadınlar" diyen üyesiniz. Hala gelip kezban(!) kadınların aklına danışmadan edemiyorsunuz da. :))
gelin evi modeli seçimler diyeyim, çok daha şık hoş tasarımlar var.Şimdi ben tesettür modasından pek anlamam ama seçimler çok kötü değil mi? Az çok orda burda çok zarif giyinmiş tesettürlü kadınlar görebiliyoruz sonuçta. Bu fotodakileri seçmek için özel bir çaba harcamak gerek sanki.
Hep düğün fotosu atma ya, ilk defa düğün vakti mi boydan çektin? Bi de hepsi pasta gibi kabarık kıyafetlerin.