Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaa olmaz yazicam mesela bir konunda seni istemeye gelen adamin okul muduru oldugunu, eski esinin kovitten öldügünu 2 cocugunun oldugunu yazmissin, sonra ayni konuyu bir daha yazip bu sefer adamin tek cocugu oldugundan bahsetmmişin

aaa olmaz yazicam mesela bir konunda seni istemeye gelen adamin okul muduru oldugunu, eski esinin kovitten öldügünu 2 cocugunun oldugunu yazmissin, sonra ayni konuyu bir daha yazip bu sefer adamin tek cocugu oldugundan bahsetmmişin
Ya yapma banlanacak sonra ne okicam ben

O kadar askeriyede kaldım biri beni kismanmadi yazıklar olsun.
Hoşlanmıyorsaniz ortamlara girmeyin diyeceğim de herkes de kurt değildir arkadaş çevre edinin. Asker eşinizle nereye kadar muhabbet edeceksiniz

karsımda olsan aynısını bana soyleyebilirmiydin mesela ?

Konu tamamen lojmandan bağımsız aslında, birazdan apla buraya bir resmini daha atıp güzel ollduğuna hepimizi ikna etmeye çalışacak edemezsede kezbanlar diyip gidecek.
Parmaciklarına yazık yorulma yani
bugune kadar beni kiskaniyorlar diyen bir güzel kadina rastlamadim :) yani elbet herkesin bir güzelliği var ama öyle bakti mi kiskanacak kadar degil
bi de insanlar kilosunu kiskaniyormus falan. ne alaka ya ulkenin yarisi kilo problemi yasiyorsa kalan yarısı zayif. ben de kendimi bildim bileli 48dim, sonra 50 oldum, simdi 52de sabitim on sene olacak. marifet degil ki bu

Hav hav diye bir şarkı vardır dinle bence

Onu anca senin gibi süs köpeği kılıklılar dinler değilmi HOCAM

52 kilo kadın güzel olmaz bu Arada o ne öyle

aynen dinle sen bi sana gelsin

Şu kadın elimi yahu allah aşkına biri şunu söylesin

havlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…