- 12 Haziran 2022
- 653
- -143
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Yazma !!!merve kız o ilk konularında ki eller sanamı ait gerçektenhani öğretmendin daha 22 yılinda mesleksizmişsin
Branşınız nedir?Yazma !!!
aaa olmaz yazicam mesela bir konunda seni istemeye gelen adamin okul muduru oldugunu, eski esinin kovitten öldügünu 2 cocugunun oldugunu yazmissin, sonra ayni konuyu bir daha yazip bu sefer adamin tek cocugu oldugundan bahsetmmişinYazma !!!
Ya yapma banlanacak sonra ne okicam benaaa olmaz yazicam mesela bir konunda seni istemeye gelen adamin okul muduru oldugunu, eski esinin kovitten öldügünu 2 cocugunun oldugunu yazmissin, sonra ayni konuyu bir daha yazip bu sefer adamin tek cocugu oldugundan bahsetmmişin
karsımda olsan aynısını bana soyleyebilirmiydin mesela ?aaa olmaz yazicam mesela bir konunda seni istemeye gelen adamin okul muduru oldugunu, eski esinin kovitten öldügünu 2 cocugunun oldugunu yazmissin, sonra ayni konuyu bir daha yazip bu sefer adamin tek cocugu oldugundan bahsetmmişin
Dur daha sevgilisinin 5 bin liralik saat aldim diyip milyoncudan aldigi saatin resimlerini koyduğu KADIN!! eellerini ekleyecegimYa yapma banlanacak sonra ne okicam ben
Türk dili ve edebiyatıBranşınız nedir?
Alallahtan başka kimseden korkum yok çok şükür sen benim karşıma çikabilirmisin bi onu düşün bencekarsımda olsan aynısını bana soyleyebilirmiydin mesela ?
Hangi konusu oDur daha sevgilisinin 5 bin liralik saat aldim diyip milyoncudan aldigi saatin resimlerini koyduğu KADIN!! eellerini ekleyecegim
palavra hocasıBranşınız nedir?
Hav hav diye bir şarkı vardır dinle benceAlallahtan başka kimseden korkum yok çok şükür sen benim karşıma çikabilirmisin bi onu düşün bence
bugune kadar beni kiskaniyorlar diyen bir güzel kadina rastlamadim :) yani elbet herkesin bir güzelliği var ama öyle bakti mi kiskanacak kadar degilKonu tamamen lojmandan bağımsız aslında, birazdan apla buraya bir resmini daha atıp güzel ollduğuna hepimizi ikna etmeye çalışacak edemezsede kezbanlar diyip gidecek.
Parmaciklarına yazık yorulma yani
Hav hav diye bir şarkı vardır dinle bence
52 kilo kadın güzel olmaz bu Arada o ne öylebugune kadar beni kiskaniyorlar diyen bir güzel kadina rastlamadim :) yani elbet herkesin bir güzelliği var ama öyle bakti mi kiskanacak kadar degil
bi de insanlar kilosunu kiskaniyormus falan. ne alaka ya ulkenin yarisi kilo problemi yasiyorsa kalan yarısı zayif. ben de kendimi bildim bileli 48dim, sonra 50 oldum, simdi 52de sabitim on sene olacak. marifet degil ki bu
Kıskanmazlar tabi. Kendini nasıl Merve’yle kıyaslarsın. Kıskanç!!O kadar askeriyede kaldım biri beni kismanmadi yazıklar olsun.
Hoşlanmıyorsaniz ortamlara girmeyin diyeceğim de herkes de kurt değildir arkadaş çevre edinin. Asker eşinizle nereye kadar muhabbet edeceksiniz
aynen dinle sen bi sana gelsinArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım
- mervekaranfil
- #bir derdim var #kadınlarkulübü
- Yorumlar: 36
- Forum: Bir derdim var
Onu anca senin gibi süs köpeği kılıklılar dinler değilmi HOCAM
Hangi konusu o
havlamaArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım
- mervekaranfil
- #bir derdim var #kadınlarkulübü
- Yorumlar: 36
- Forum: Bir derdim var
Şu kadın elimi yahu allah aşkına biri şunu söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?