• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kendi fotoları. Ben de şüphelenmiştim önceden ama yeni evlendiği sıra düğün fotosu mu kına fotosu mu tam hatırlamıyorum bir foto atmıştı buraya. Instagram nicki görünüyordu. Adı da gerçekten merveydi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam eşiyle ortak hesap açmışlardı. O yüzden fotoların kendisinin olduğundan eminim.
Cidden şu an şok oldum. Vay be ne cesaret.

O kısır günü senin bu kısır günü benim geze geze boyle seyleri dusunuyorsunuz iste, calissaniz bunlara fırsatiniz kalmayacak, hani karakteriniz boyle seylere elverisli diye diyorum, demek ki sizin evde oturmamaniz lazim. Ev hanımlarına lafim yok yani, yanlis anlasilmasin, ama konu sahibi gibi karakterlerin cok agir şartlar altinda çalışması gerek, yoksa hep boyle fitne/fesat düşünceler olur.

kendisiyse daha kötü, burda bir uyenin kocasini bulup atmislardi paylasimlarini 🤣🤣🤣
Kocası bilmiyor mu huyunu suyunu şaşırmaz😂 gerçekten insanları zorbalamak istemiyorum ama o kadar saçma konuşmaları var ki 😂 belki de eşi ilgisiz ondan sıkılıp sıkılıp konu açıyor

Kocası bilmiyor mu huyunu suyunu şaşırmaz😂 gerçekten insanları zorbalamak istemiyorum ama o kadar saçma konuşmaları var ki 😂 belki de eşi ilgisiz ondan sıkılıp sıkılıp konu açıyor
Yahu o kadar mutsuz o kadar ozgüvensiz ki burdakiler guzelsin ama suzmelik degilsin diyince bile sinirleniyor.
İşin kötü tafafi kendisini gerçekten çok guzel saniyor

Yahu o kadar mutsuz o kadar ozgüvensiz ki burdakiler guzelsin ama suzmelik degilsin diyince bile sinirleniyor.
İşin kötü tafafi kendisini gerçekten çok guzel saniyor
Ya geçen konu açtığında insanlar benim tipimi eleştiriyor dediğinde ben de güzel yorum yaptım güzelsiniz dedim üzüldüm hatta insanlara dış görünüşünüzle ilgili yorum yapma hakkı vermeyin sınır koyun dedim koyamıyorum falan dedi😂 baya işe yaramış tavsiyelerim

sen sanki çok güzelsin senin seviyene inemem
ahahaha valla bacim bak sana burdan bir hokka burun fotosu fırlatırım kendini sorgularsın lan bu insanlar benim burnumla guzel diye dalga geçiyorlarmış diye 🤣
Ha çirkinde olabilirdim yada cırkin sorun yok ama onemli olan iste ruh sağliğı oda sende yok napalım

Ya geçen konu açtığında insanlar benim tipimi eleştiriyor dediğinde ben de güzel yorum yaptım güzelsiniz dedim üzüldüm hatta insanlara dış görünüşünüzle ilgili yorum yapma hakkı vermeyin sınır koyun dedim koyamıyorum falan dedi😂 baya işe yaramış tavsiyelerim
ya insanlar guzelsin desin diye atiyor resimleri 🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back