- 12 Haziran 2022
- 887
- -209
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
boş yapma bence yeterBu boydan ayna fotosunda güzelliğin fazla belli olmuyor. Yok mu şöyle gözlerini deli gibi açtığın, kaşlarını Everest'e diktiğin bir başka yakın foto? Mahrum etme bizi
haddini aşmaBu boydan ayna fotosunda güzelliğin fazla belli olmuyor. Yok mu şöyle gözlerini deli gibi açtığın, kaşlarını Everest'e diktiğin bir başka yakın foto? Mahrum etme bizi
Tam diyecektim sizde öğretmen tipi var diye. Zaten yorumlarınızdan da belli oluyor. Kadınlarla kısır yiyen biri olarak çok kıskandım şahsen.öğretmenim ve çalışıyorum vasfım var her zaman kadınlarla kısır yemiyorum
dedi forumdaki kadınlara hakaretler savuran kurdumuzhaddini aşma
dedi şu an eleştirmek için eleştiri yapan cui bono sanki kendini görsek madonna deriz sizdeki özgüven bende olsa keşkededi forumdaki kadınlara hakaretler savuran kurdumuz
Maşallah canım gelinliğin çok güzelöğretmenim ve çalışıyorum vasfım var her zaman kadınlarla kısır yemiyorum
Madonna bence çirkin bi kadın bu arada, Madonna demezseniz sevinirim zatendedi şu an eleştirmek için eleştiri yapan cui bono sanki kendini görsek madonna deriz sizdeki özgüven bende olsa keşke
öğretmenler odasında süzüyorlar, veliler aralarında grup kurmuş arkasından konuşuyorlarMaşallah canım gelinliğin çok güzel
Eğitim camiası tarafından da haset gözlere maruz kalıyor musun?
Geçen açtığı konuda güzel olmadığını eleştiri aldığını söylemişti fotoğrafını paylaşmıştı ben de dahil olmak üzere biz de çirkin olmadığını söylemiştik yeterince tatmin olmadı sanırım tekrar konu açıp kıskanılıyorsunuz evet falan denilmesini bekledi. Ağam bizimle eğlenirKendinizi kanıtlama çabasında olduğunuza göre özgüven eksikliğiniz var.
var var bir onceki konuda, hatta halka açik ortamda paylaştıği icin ekran resmi falanda alabiliyosunBu boydan ayna fotosunda güzelliğin fazla belli olmuyor. Yok mu şöyle gözlerini deli gibi açtığın, kaşlarını Everest'e diktiğin bir başka yakın foto? Mahrum etme bizi
Yok kendi fotoları. Ben de şüphelenmiştim önceden ama yeni evlendiği sıra düğün fotosu mu kına fotosu mu tam hatırlamıyorum bir foto atmıştı buraya. Instagram nicki görünüyordu. Adı da gerçekten merveydi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam eşiyle ortak hesap açmışlardı. O yüzden fotoların kendisinin olduğundan eminim.Ben hala başkasının fotolarını kullandığını düşünüyorum…
Aşk olsun çok kötüsün kadının telefonunu çatlatacaksın bir ekran değişimi kaç para biliyor musun?var v
var var bir onceki konuda, hatta halka açik ortamda paylaştıği icin ekran resmi falanda alabiliyosuntelefonuna duvar kağıdı yap bakıp bakıp hasetlen surekli foto atmasini bekleme
Ya çok teşekkür ederimvar v
var var bir onceki konuda, hatta halka açik ortamda paylaştıği icin ekran resmi falanda alabiliyosuntelefonuna duvar kağıdı yap bakıp bakıp hasetlen surekli foto atmasini bekleme
Ben bekliyorum kk da bu fotolari alip sahibini bulup resimlerinin kullanildigini söyleyip kol gibi dava patlattiracak uyeler var buradaYa çok teşekkür ederim
O daha sempatik ya yüzünde bi enerji sıcaklık varBen kendisini ececan gumeciye çok benzetiyorum foto ekledim tek farkları mervenin burnu geniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?