Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öğretmenim ve çalışıyorum vasfım var her zaman kadınlarla kısır yemiyorum
Tam diyecektim sizde öğretmen tipi var diye. Zaten yorumlarınızdan da belli oluyor. Kadınlarla kısır yiyen biri olarak çok kıskandım şahsen.
Bu arada bir tavsiye eğer denemediyseniz sarı saçı bir deneyin, teninize çok yakışır.

Kendinizi kanıtlama çabasında olduğunuza göre özgüven eksikliğiniz var.
Geçen açtığı konuda güzel olmadığını eleştiri aldığını söylemişti fotoğrafını paylaşmıştı ben de dahil olmak üzere biz de çirkin olmadığını söylemiştik yeterince tatmin olmadı sanırım tekrar konu açıp kıskanılıyorsunuz evet falan denilmesini bekledi. Ağam bizimle eğlenir 💃🏻😂

Bu arada ben sizin öğretmen olduğunuza da inanmıyorum. Bir öğretmen bu kadar bozuk Türkçe kullanmaz, kullanmamalı; ne bağlaçları ayırabiliyorsunuz ne anlatım bozukluğu olmayan tek bir cümle kurabiliyorsunuz. Özgüven eksikliğiniz öfkelendiriyor, ben kendimi güzel buluyorsam; şahsen kötü yorumlara güler geçerdim, tepki vermezdim.

Bu kadının burun kanatlarının geniş halinin aynısısin.
Diyeceklerim bu kadar.

Eklentiler

• 1000040024.jpg
    1000040024.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 47
var v
Bu boydan ayna fotosunda güzelliğin fazla belli olmuyor. Yok mu şöyle gözlerini deli gibi açtığın, kaşlarını Everest'e diktiğin bir başka yakın foto? Mahrum etme bizi 😔
var var bir onceki konuda, hatta halka açik ortamda paylaştıği icin ekran resmi falanda alabiliyosun 🤣 telefonuna duvar kağıdı yap bakıp bakıp hasetlen surekli foto atmasini bekleme

Ben hala başkasının fotolarını kullandığını düşünüyorum…
Yok kendi fotoları. Ben de şüphelenmiştim önceden ama yeni evlendiği sıra düğün fotosu mu kına fotosu mu tam hatırlamıyorum bir foto atmıştı buraya. Instagram nicki görünüyordu. Adı da gerçekten merveydi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam eşiyle ortak hesap açmışlardı. O yüzden fotoların kendisinin olduğundan eminim.

var v
var var bir onceki konuda, hatta halka açik ortamda paylaştıği icin ekran resmi falanda alabiliyosun 🤣 telefonuna duvar kağıdı yap bakıp bakıp hasetlen surekli foto atmasini bekleme
Aşk olsun çok kötüsün kadının telefonunu çatlatacaksın bir ekran değişimi kaç para biliyor musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back