- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.661
canım kistim küçülmüş bir haftada 4,5cm den 1.5cm ye düşmüş ve zararsızmış ..içim çoook rahat yeni yıla sağlıkla girsin herkes inş...ve hamile...Allah yardımcımız olsun ..
slmm arkadaslar yorumlarınızı okudum sohbetiniz çok iyi katılmak istiyorum iyi dileklerde bulunmanız beni sevindirdi o nedenle burya üye oldumm adım duygu ben 3 senelik evliyim ama hala bebişim olmadı yumurtalıklarım zayıf dedi doktor pregoron diye bi ilac kunllndın cok iyi oldular ama genede sonuç negatif aynı durumda olan varmı birde bugün 3.defa asılama yaptım simdi belkiyorum banada yazın hossakalın kızlar
Yaşım 34 prolaktin yüksekliğine bağlı infertilite sorunu yaşıyorum,son adet tarihim 21 aralık , üç kez çatlatma tedavisi gördüm sonuncuda 7,5 cm lik bir kist oluştu yumurtalığımda.Hepimize acil şifalar...
ben kullandım cnm[/QUO peki bunun yanında çatrlatma iğnesı kullandın mı
merhaba arkadaşlar bende yeni katılıyorum
yaşım 32 3 yıl olacak evleneli 1 aşılama ve bir tüp bebek negatif
bende rezer azlıgı v e kan pıhtılaşması var asıl sorun dr bende döllenme olmaması dedi
ikinci tüp bebek için ilaç kullanıyorum dhea folbiol corasprin ve apikobal
canım bilmiyorum kızkan en ufak rahatsızlıgım yoktu 6 gün sürerdi şimdide çok düzenli hep öyle oldu 28 günde bir 26 günde bir bakalım ikincisi mayıs ta yaptıracagım bu sefer devlette hayırlısı döllenme ya çare yok şans diyorlarcanım bende 3,5 yıldır evlıyım pko hastasıyım ılacla tedavi oluyorum.ve suan umutla beklıyorum...allah herkeze gönlüne göre versin allahım kımsenın kucagını boş yüregini eksik bırakmasın...hamıle kalamayan insanları okadar ıyı anlıyorum kı emınım herkez yüreginin en temız en saf ve sevgı dolu kısmını dogmamıs bebeklerıne ayırmıs beklıyorlar....umarım bu bekleyıslerimiz boş kalmaz inşallah
arkadaşlar ocak 18 de adet oldum desephone kullanıyodum hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı
ama birde kandan yaptırayım diyorum acaba hamilemiyimmm
canım bilmiyorum kızkan en ufak rahatsızlıgım yoktu 6 gün sürerdi şimdide çok düzenli hep öyle oldu 28 günde bir 26 günde bir bakalım ikincisi mayıs ta yaptıracagım bu sefer devlette hayırlısı döllenme ya çare yok şans diyorlar
evet bu sefer hüsran oldu..... bakalım 2. denememiz ne olacak ama tam 20 gün sonra adet oldum sayılırcanım ilacın etkisi olabilir bekle bakalım hüsran olmasın birde bu ilacın yan etkisi olabilirmi onu araştır bence
arkadaşlar gerçekten çok verimli bilgiler veriyosunuz.ben bu hafta tanı amaçlı laparoskopi oldum çok şükür ciddi bir sorun yok ama doktorum hemen aşılamaya geçelim dedi.Laparaskopiden hemen sonra aşılama oluyor mu?laparaskopi yaptıran arkadaşlar yardımcı olabililerse çok sevinirim.