- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.621
slm yetercim,biz akşam haticeyle diğer topicte buluştuk,sende yanımıza gel arada istiyorum,burda bi türlü buluşamıyoz çünkü,üçümüzde yalnız kalıyoz,kendi kendimize yazıyoz çünkü,gene gelirim buraya illaki ama.
canım orası neres,i
gelirim tabiki link at yada adını ver şeker
canım orası neres,i
gelirim tabiki link at yada adını ver şeker
haticeyle beraber takıldığımız yer,dileğim anne olmak isteyen ler topici,link atmayı başarabilcek miyim bakalım.
dilegim-anne-olmak-diyenler-buyrun-burda-dertleselim-
oldu mu acep?
canım,olmadı,sen en iyisi,benim en son yazdığım mesajlardan bak,gelmek istediğinde
günaydın şekerler
canım dün ben 30 yaşlarda gebe olamayanlat topiğine gitdim güzeldi ama siz yoktunuz
heee,gördüm,ben orayada gidiyorum,farketmez,önemli olan,yalnız kalmamamız.
kızlar nerelerdesiniz hiç görün müosunuz burayı iiiiiiiiiiice boşladık heeeeeeeeeeeee
gecenin bir vakti oturmuş benim gibi bayanlar vardır mutlaka ve biryerlerde sorunlarını anlatıyorlardır diye düşünürken biraz raştırayım dedim. Ne kadar çok çocuk sahibi olabilmek için prolaktin hormonu ile mücadele eden arkadaş varmış. Sanırım bende onlardan biriyim. Işin aslı benim pek mücadele ettiğim söylenemez. 3 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım evlendiğim 2008 yazından beri umutla bekledim her ay. Doktor doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi herşey normal hiçbir sorun yok azıcık prolaktin yüksek onu düşürürsek sorunlar ortadan kalkar. Yüksek olan prolktinim en başka 88 di ilaç verdi ilk doktorum ilacı içmeye başladım ilk hafta içtim ama birsürü yan etki ortaya çıktı eşimde hışımla ilaçlarımı attı. Işin aslı attı diye hiç üzülmedim. Anne olmakta zorlanacağım evlenmeden önce aklıma bile gelmemişti sanki istediğim anda olacakmış gibi düşünüyordum ama olmadı. Işin aslı bu hormonlar tüp bebekler vs uğraşırken kendimizi çok yıpratıyoruz kendimizi okadar savaşçı görüyoruzki önümüze ne çıksa savaşacağız ve kazanacağız oysa hayat öyle değil arada mola istiyor. Biraz durmak düşünmek istiyor. Gecen hafta eşimin rahatsızlığı nedeni ile hastaneye gittik bende acaba değişen birşey varmıdır diye kontrol edeyim dedim prolaktin 27 çıktı yine herşey normal falan filan ama biraz mola alacağım sanırım hayattan. Gecen süre zarfında birçok şeyi gözden geçirip inceleme fırsatı buldum işin aslı çocuk yapıp kötü talihimi yenip prolaktin zımbırtısına haddini bildirmeye okadar kafayı takmışımki farkında olmadan yaptığım herşeyde acaba bu sefer çocuğum olurmu diye düşündüğümü ve yaptığım hiçbirşeyden gerçekten tat alamadığımı farkettim. Ama sanırım 2 yıl yeter savaşta gazi olamasamda en azından geçici süre ateşkes ilan ediyorum biraz mola biraz hayattan zevk alma ve bugüne kadar kendime yapma dediğim şeyleri yapma zamanı. Bence herkesin hayattan bazen mola almaya hakkı vardır. Teşekkür ederim.
arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın
arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın
piyasada yüzlerce çeşidi bulunan ve en son yanlış duymadıysam saglık bakanlıgının yasakladıgı bir üründen bahsetmiyorsun degil mi? Ben hic kullanmadım ama bu konuda cok fazla istismar var, aloe vera pazarlamacılarına kalsan aloe veranın çözemedigi bir hastalık yok, ne kadar gerçekçi?