Kadın erkeğin sığıntısı gibi değil mi ?

Heh bak kendinize boyle durust olun işte. Millete aciyacaginiza kendi durumunuza bakın önce ve duzeltmeye calisin.
İşte düzeltmeme gerek yok dışardan ezik gözükünce herkes sizi koparma derdinde oluyo ama o sadece bir dış görünüş. İçten öyle hissetmiyorum ben

İşte düzeltmeme gerek yok dışardan ezik gözükünce herkes sizi koparma derdinde oluyo ama o sadece bir dış görünüş. İçten öyle hissetmiyorum ben

Ee kopariyolar da ama yani.
Kendinizi kullandirip sonra icten icten " herkesten nefret ediyorum cirkin pisler" deseniz ne olur demeseniz ne olur? Milletin cokta umrundasiniz yani

Hahaha çok iyi açtiginiz konuları niye unutuyorsunuz ya bilmiyormusunuz bu site de Sherlock Holmes'lar var
Valla hepsini ben açtım hepsini de hatırlıyorum. Canım sıkılsa küçükken yaşadığım olayı da dün yaşamışım gibi sorarım. Farketmez . Ben böyle linç yicek bir konu açarken stalklancağımı biliyodum

Ee kopariyolar da ama yani.
Kendinizi kullandirip sonra icten icten " herkesten nefret ediyorum cirkin pisler" deseniz ne olur demeseniz ne olur? Milletin cokta umrundasiniz yani
Umrundayım işte. Peşimde geziyolar . Sapıklık bu . Hani bazı arkadaşlarımı görünce yönümü değiştiriyorum yine yapışcak gibi davranıyolar

Umrundayım işte. Peşimde geziyolar . Sapıklık bu . Hani bazı arkadaşlarımı görünce yönümü değiştiriyorum yine yapışcak gibi davranıyolar
Yani kız arkadaşlarınız peşinizde geziyor paranızı harcatmaya, sizi kullanmaya çalışıyor. Bana kocalarıymış gibi davranıyorlar yazmışsınız. Kocam da kocam diye şarkı söyleseler tam olacak .

Sana verebilecegım tek tavsiye özguvenini al ve bu sorunu sana yaşatanlara hayırdır la nie ben hep bu konumda bırakılıyorum de . Gerçekten kendıne güvenen biri olsaydınız milletin tepenize üşüşmesine izin vermezdiniz

Bir başka bakış açısı yapacak olursam çok yalnızsınız ve kendınızı bu kimlik altına saklayıp elaleme yedirerek yanınızda tutmaya calısıyorsunuzdur

Başlığa cevap veriyorum , insan kendı neyse dili onu konuşurmuş kendı adınıza konuşun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…