- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
Hahaha çok iyi15 Şubat 2025 Çok korkak ve çekingen davranıyorum başlıklı konunuz:
2 konunuz arasında biraz kafanız karışmış sanırım.
İşte düzeltmeme gerek yok dışardan ezik gözükünce herkes sizi koparma derdinde oluyo ama o sadece bir dış görünüş. İçten öyle hissetmiyorum benHeh bak kendinize boyle durust olun işte. Millete aciyacaginiza kendi durumunuza bakın önce ve duzeltmeye calisin.
Sen övüyorsun zaten deminden beriKimse övmedi farkındaysan
İşte düzeltmeme gerek yok dışardan ezik gözükünce herkes sizi koparma derdinde oluyo ama o sadece bir dış görünüş. İçten öyle hissetmiyorum ben
Valla hepsini ben açtım hepsini de hatırlıyorum. Canım sıkılsa küçükken yaşadığım olayı da dün yaşamışım gibi sorarım. Farketmez . Ben böyle linç yicek bir konu açarken stalklancağımı biliyodumHahaha çok iyiaçtiginiz konuları niye unutuyorsunuz ya bilmiyormusunuz bu site de Sherlock Holmes'lar var
Canın sıkılınca yeni hikayeler üretiyorsun yaniValla hepsini ben açtım hepsini de hatırlıyorum. Canım sıkılsa küçükken yaşadığım olayı da dün yaşamışım gibi sorarım. Farketmez . Ben böyle linç yicek bir konu açarken stalklancağımı biliyodum
Umrundayım işte. Peşimde geziyolar . Sapıklık bu . Hani bazı arkadaşlarımı görünce yönümü değiştiriyorum yine yapışcak gibi davranıyolarEe kopariyolar da ama yani.
Kendinizi kullandirip sonra icten icten " herkesten nefret ediyorum cirkin pisler" deseniz ne olur demeseniz ne olur? Milletin cokta umrundasiniz yani
Valla artık bilemem. Hikaye çokCanın sıkılınca yeni hikayeler üretiyorsun yani
Gerçekten mi bidaha bak istersenEvet zaten . Dışardan aslan gözüken özgüvenli insan olmaz
Size iyi hayallerUmrundayım işte. Peşimde geziyolar . Sapıklık bu . Hani bazı arkadaşlarımı görünce yönümü değiştiriyorum yine yapışcak gibi davranıyolar
Evet överim ben kendimi ama senin dediğin olmadı onu diyorum. Kimse övmedi gördüysenSen övüyorsun zaten deminden beri
Ben onların yüzüne bakmıyorum zaten .Size iyi hayaller
Bi kere medeni cesaret gosterebilip ödemeseniz kimse yuzunuze bakmayacak aslinda
Daha yorum yok
Bu arada konu daha çok maddiyat değil benim dışardna çok sakin ılımlı gözükmem ve herkesin iyi hissetmek için beni kullanma çabasıSize iyi hayaller
Bi kere medeni cesaret gosterebilip ödemeseniz kimse yuzunuze bakmayacak aslinda
Daha yorum yok
Yani kız arkadaşlarınız peşinizde geziyor paranızı harcatmaya, sizi kullanmaya çalışıyor. Bana kocalarıymış gibi davranıyorlar yazmışsınız. Kocam da kocam diye şarkı söyleseler tam olacak .Umrundayım işte. Peşimde geziyolar . Sapıklık bu . Hani bazı arkadaşlarımı görünce yönümü değiştiriyorum yine yapışcak gibi davranıyolar
Değilsindir işte. Ilımlı olmayan özgüvenli insan olmaz.Gerçekten mi bidaha bak istersen
Kocam demiyolar tabiki ama erkekmişim gibi davranıyolar.Yani kız arkadaşlarınız peşinizde geziyor paranızı harcatmaya, sizi kullanmaya çalışıyor. Bana kocalarıymış gibi davranıyorlar yazmışsınız. Kocam da kocam diye şarkı söyleseler tam olacak .
Burayı wattpadla karıştırıyosun herhalde burda insanlar doğru şeyleri paylaşıyor ve de paylaşmalı yalan dolan hikayelerini değil.Valla artık bilemem. Hikaye çok
Senin amacin kendini övdürmekti ama ters tepti tabi.Evet överim ben kendimi ama senin dediğin olmadı onu diyorum. Kimse övmedi gördüysen
Yo kimse kendine sığıntı diyen birini övmezBurayı wattpadla karıştırıyosun herhalde burda insanlar doğru şeyleri paylaşıyor ve de paylaşmalı yalan dolan hikayelerini değil.
Senin amacin kendini övdürmekti ama ters tepti tabi.
Tamam :)Değilsindir işte. Ilımlı olmayan özgüvenli insan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?