Kadın erkeğin sığıntısı gibi değil mi ?

Yo zaten dışardan ezik gözüküyorum ama içten özgüvenliyim o arkadaşlarımda tam terai dıştan aslan içten köle
Narsist olma potansiyelin olabilir üzerine düşmelisin. Para konusuna katılıyorum sürekli bana bir şeyler ödetmeye çalışan kadından da erkekten de iğreniyorum.

Bence enayi gözüyle bakıp kullanıyorlar. Buda kendini bişey sanmış

Ama bu küçüklükten gelen bir huyum. O zamandan narsist olmam gerekir ben diyorum ki çocukluğumdan karakterim böyle ilerledi. Sonradan edinmedim . Kendimi bildim bileli var nerdeyse

Bu da bir başka aşağılama stili galiba. Sizin gittiğiniz varsa gidiyim
Asla aşağılamıyorum. Herkes düşmanınız değil. Herkes sizi kullanmaya, aşığılamaya çalışmıyor. Dünya etrafınızda da dönmüyor aynı zamanda. Gerçekten size tek yararlı yorum ancak destek almanız olur. Kendi mutluluğunuz için.

Gerçekten sormuşunuz gibi cevaplamak isterim önerebilceğim biri yok.

Öyle oluyo ama

Ay boğuldum ne anlatıyorsun acaba sjxjjsjx dışardan bakan bir göz olarak senin kendinle çeliştiğin, kendini küçük gördüğün durumlardan sıyrılmak için anonim olduğun bir platformda bile özgüvenli davranmaya çalıştığın, hemcinsini aşağılayarak kendini yücelttiğini sandığın çok bariz. İki üç kişi seni keriz görüp kullanınca özgüveninden dolayı mı geldiklerini sandın ? sahte özgüven sanal ortamda bile buram buram kokuyorken gerçek hayatta bunu yansıttığını düşünmen çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…