- 15 Şubat 2025
- 147
- -49
- 11
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
tamam dursun o zaman üstte köşedeUmrumda değil canım istedi yazdım
Narsist olma potansiyelin olabilir üzerine düşmelisin. Para konusuna katılıyorum sürekli bana bir şeyler ödetmeye çalışan kadından da erkekten de iğreniyorum.Yo zaten dışardan ezik gözüküyorum ama içten özgüvenliyim o arkadaşlarımda tam terai dıştan aslan içten köle
Ne alaka narsistNarsist olma potansiyelin olabilir üzerine düşmelisin. Para konusuna katılıyorum sürekli bana bir şeyler ödetmeye çalışan kadından da erkekten de iğreniyorum.
Narsist kişiler aslında aşağılık kompleksine sahip oldukları için bunu bastırmak amacıyla özgüvenli olmaya çalışırlar. Senin kendi yazdığın yorumda resmen tanımını görünce uyarmak istedim.Ne alaka narsist
Bence enayi gözüyle bakıp kullanıyorlar. Buda kendini bişey sanmışKadinlara ilgi duyuyorsunuz ve onlarla datelerinizde para ödemekten mi sikayetcisiniz anlamadim? Neyin deneyimini sunuyorsunuz suanArkadasina devamli hesap kitleyen insanlardan kimse hoslanmaz zaten kadin/erkek bir sey farketmiyor sizin maskulenliginizle ne alakasi var onu da anlamadim
Enayilikse nasıl kendimi bir şey sanıyım kiBence enayi gözüyle bakıp kullanıyorlar. Buda kendini bişey sanmış
Ama bu küçüklükten gelen bir huyum. O zamandan narsist olmam gerekir ben diyorum ki çocukluğumdan karakterim böyle ilerledi. Sonradan edinmedim . Kendimi bildim bileli var nerdeyseNarsist kişiler aslında aşağılık kompleksine sahip oldukları için bunu bastırmak amacıyla özgüvenli olmaya çalışırlar. Senin kendi yazdığın yorumda resmen tanımını görünce uyarmak istedim.
Kız seni kullanıyorlar diyorum,niye izin veriyorsun. Belliki yumuşak yüzlü buldular sana kitliyorlar hesaplarıEnayilikse nasıl kendimi bir şey sanıyım ki
Hmm ben de zaten onu yazmıştım.Kız seni kullanıyorlar diyorum,niye izin veriyorsun. Belliki yumuşak yüzlü buldular sana kitliyorlar hesapları
Benim yazdığımı okusaydın onların niyeti kötüydü , benim de enayiliğimdi, seninki de o hesap... maskulenlikle, özgüvenle, güçle ilgili değilHmm ben de zaten onu yazmıştım.
Tamam işte erkekleri de enayi yerine koyup kullanmaya çalışıyolar bana da öyleleri çok denk geliyoBenim yazdığımı okusaydın onların niyeti kötüydü , benim de enayiliğimdi, seninki de o hesap... maskulenlikle, özgüvenle, güçle ilgili değil
Cinsiyet değil karakter meselesiTamam işte erkekleri de enayi yerine koyup kullanmaya çalışıyolar bana da öyleleri çok denk geliyo
OlabilirCinsiyet değil karakter meselesi
Bu da bir başka aşağılama stili galiba. Sizin gittiğiniz varsa gidiyimCidden psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Asla size laf sokmak için veya sinir olduğum için demiyorum. İyi değilsiniz.
Asla aşağılamıyorum. Herkes düşmanınız değil. Herkes sizi kullanmaya, aşığılamaya çalışmıyor. Dünya etrafınızda da dönmüyor aynı zamanda. Gerçekten size tek yararlı yorum ancak destek almanız olur. Kendi mutluluğunuz için.Bu da bir başka aşağılama stili galiba. Sizin gittiğiniz varsa gidiyim
Öyle oluyo amaAsla aşağılamıyorum. Herkes düşmanınız değil. Herkes sizi kullanmaya, aşığılamaya çalışmıyor. Dünya etrafınızda da dönmüyor aynı zamanda. Gerçekten size tek yararlı yorum ancak destek almanız olur. Kendi mutluluğunuz için.
Gerçekten sormuşunuz gibi cevaplamak isterim önerebilceğim biri yok.
Valla karşı taraftan bakınca bakılan taraf pok gibi gözüküyo amaYooo erkekler p.kumuzu yesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?