Kadın erkeğin sığıntısı gibi değil mi ?

Profildeki gibi 24 yaşında mısınız? Beni gözetliyorlar derken, kız arkadaşlarınızın size hayranlık duyduğunu mu düşünüyorsunuz? 🤔🤔
Hayranlık değil de zıt kutup olduğumu düşünüyolar onlarla . Aslında hem öyleyim hem değilim. Daha iyi halli hissediyorum onlara göre . Ama karakter olarak kimseye bakmayı sevmem. Ama bakılan taraf gibi değilim hiç .

Hayranlık değil de zıt kutup olduğumu düşünüyolar onlarla . Aslında hem öyleyim hem değilim. Daha iyi halli hissediyorum onlara göre . Ama karakter olarak kimseye bakmayı sevmem. Ama bakılan taraf gibi değilim hiç .
Peki siz kendinizle ilgili ne düşünüyorsunuz? Erkek gibi mi hissediyorsunuz? Bu durum cinsel yöneliminizi etkiliyor mu onu merak ettim.

Kadınlardan hoşlanıyorum mu yazıyo sence . Sadece çok özgüvenliyim ve kendi başımın çaresine iyi bakıyorum ve maddiyatla aram iyi ve davranışlarımda biraz dışardan öyke görünüyo ve hemcinslerim hemen kendini bana yamamaya çalışıyo
Cümlede ki ve'lerle gözlerim kanadi ve kanadi ve ve ve kanadı ve kanıyor ve kanamaya devam ediyor ve ve ve

Back
X