- 15 Şubat 2025
- 147
- -49
- 11
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
Ters davranışlar gösteriyorum ama bunu biraz karşı tarafında akıl etmesi gerekir. Yani her şeyi ben öğretememBunun maskülenlik ile alakası yok bence. Rahatsız oluyorsanız söyleyin direkt.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ters davranışlar gösteriyorum ama bunu biraz karşı tarafında akıl etmesi gerekir. Yani her şeyi ben öğretememBunun maskülenlik ile alakası yok bence. Rahatsız oluyorsanız söyleyin direkt.
Hayranlık değil de zıt kutup olduğumu düşünüyolar onlarla . Aslında hem öyleyim hem değilim. Daha iyi halli hissediyorum onlara göre . Ama karakter olarak kimseye bakmayı sevmem. Ama bakılan taraf gibi değilim hiç .Profildeki gibi 24 yaşında mısınız? Beni gözetliyorlar derken, kız arkadaşlarınızın size hayranlık duyduğunu mu düşünüyorsunuz?![]()
1 tabak yemek için değil aynı zamanda eziğim biraz ve iyi gissetmek için yanıma geldiklerini düşünüyorumAynen aynen 1 tabak yemek icin sizi gözetliyolardir pesinize adam da takiyolar mi![]()
Acaba lezbiyen misinizÇünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorum
İyi hissetmek1 tabak yemek için değil aynı zamanda eziğim biraz ve iyi gissetmek için yanıma geldiklerini düşünüyorum
Peki siz kendinizle ilgili ne düşünüyorsunuz? Erkek gibi mi hissediyorsunuz? Bu durum cinsel yöneliminizi etkiliyor mu onu merak ettim.Hayranlık değil de zıt kutup olduğumu düşünüyolar onlarla . Aslında hem öyleyim hem değilim. Daha iyi halli hissediyorum onlara göre . Ama karakter olarak kimseye bakmayı sevmem. Ama bakılan taraf gibi değilim hiç .
Yo dedik ya kaç sefer. Küçüklükten,karakterim bu şekilde gelişti. Eğer öyle olsa rahatsız olmazdımAcaba lezbiyen misiniz
Hani çok özgüvenliydin birden ezik oldun.1 tabak yemek için değil aynı zamanda eziğim biraz ve iyi gissetmek için yanıma geldiklerini düşünüyorum
Dışardan ezik içten özgüvenli . Arkadaşlarım tam tersi işte dışardan çok özgüvenli gözüküyolar ama içleri öyle değil benceArkadaşım sen ne anlatıyorsun ezik misin öz güvenli mi itici mi çekici mi?
Evet zaten . Dışardan aslan gözüken özgüvenli insan olmazHani çok özgüvenliydin birden ezik oldun.
Kafan karışıksa demek.
Cümlede ki ve'lerle gözlerim kanadi ve kanadi ve ve ve kanadı ve kanıyor ve kanamaya devam ediyor ve ve veKadınlardan hoşlanıyorum mu yazıyo sence . Sadece çok özgüvenliyim ve kendi başımın çaresine iyi bakıyorum ve maddiyatla aram iyi ve davranışlarımda biraz dışardan öyke görünüyo ve hemcinslerim hemen kendini bana yamamaya çalışıyo
Olabilir zaten ben de onu yazdımCümlede ki ve'lerle gözlerim kanadi ve kanadi ve ve ve kanadı ve kanıyor ve kanamaya devam ediyor ve ve ve
Başkaları da mı sordu yorumları okumadım. Paylaşımınız iğrenç sizde düşüncelerinizden dolayı leşsiniz. ByYo dedik ya kaç sefer. Küçüklükten,karakterim bu şekilde gelişti. Eğer öyle olsa rahatsız olmazdım
Bilmem ama insanların gözüme çirikin ve pis gelmesinden sıkıldım ama karakterim böyle gelişti farklı davranamıyorumBaşkaları da mı sordu yorumları okumadım. Paylaşımınız iğrenç sizde düşüncelerinizden dolayı leşsiniz. By
O ne ki?Tomboy musun yoksa
Kimse övmedi farkındaysanÖvülmek için açılmış bir konu![]()
1 tabak yemek için değil aynı zamanda eziğim biraz ve iyi gissetmek için yanıma geldiklerini düşünüyorum
Yoo olabilir.Evet zaten . Dışardan aslan gözüken özgüvenli insan olmaz