Kadın erkeğin sığıntısı gibi değil mi ?

Kocam demiyolar tabiki ama erkekmişim gibi davranıyolar.
Ben de maskülen tarzda giyinirim ama hiçbir kız arkadaşım sizin deyiminizle bana erkekmişim gibi davranmaz ve yapışmaz. Kadınlardan tiksinmem pislik iğrenç diye düşünmem. Bence sizde büyük bir özgüven sorunu var. Para konusunda hayır diyemiyorsunuz. Düşüncelerinizi de tam olarak ifade etmiyorsunuz. Çocukluktan beri eril gibi yetiştim diyorsunuz. Cinsel kimlik karmaşası yaşıyor olabilirsiniz.

Hiçbiri değil. Yüz kere yazdım. Küçüklükten karakterim böyle gelişti. Kimseyi yanımda tutmaya çalışmıyorum. Karakterim sakin ve ılımlı ve herkes o yüzden bırakmıyo beni

Seninki erillik değil ki . Erkek kıyafeti giymek . Ben karakterden bahsediyorum. Daha ılımlı , maddiyatlı. Dışardan güçlü insan izlenimi veren.

Hiçbiri değil. Yüz kere yazdım. Küçüklükten karakterim böyle gelişti. Kimseyi yanımda tutmaya çalışmıyorum. Karakterim sakin ve ılımlı ve herkes o yüzden bırakmıyo beni
Ilımlı bir karakter kalkıp bir kadın platformunda “erkeklerın sığıntısı gibi kadınlar “ die bi başlıkla konu açmaz

Arkadaşlarım beni sömürüyor die açmak daha iyi gibi

Seninki erillik değil ki . Erkek kıyafeti giymek . Ben karakterden bahsediyorum. Daha ılımlı , maddiyatlı. Dışardan güçlü insan izlenimi veren.
Ilımlı,maddiyatı iyi olan, özgüveni yüksek , dışardan güçlü görünen ve gerçekten güçlü olan kadınlar da var. Bu sadece erkeklere özgü özellik değilki.

Ilımlı,maddiyatı iyi olan, özgüveni yüksek , dışardan güçlü görünen ve gerçekten güçlü olan kadınlar da var. Bu sadece erkeklere özgü özellik değilki.
Çok yok ama var . Onlar halinden memnun bence . Ben pek değilim . İş hayatında mutluyum böyle olmaktan ama sosyal çevrem açısından değil

Yani normal bir kadın olmak isterdim ama şuanki durumundan çok rahatsız değilim. Çünkü iş hayatında işeme yarıyo. Ama ben pek kimseye bakmaktan hoşlanan birisi değilim
E bakma o zaman ödeme buluşma çok mu zor? 18 yaşımdan beri çalışıyorum kariyerim de iyi özgüvenim de iyi sayılır kimseden gocunmam mesela. Oldukça normal bi kadınım. Sana göre para kazanmak özgüvenli olmak sadece erkeğe mi ait?

Para seğil konu sadec arkadaşlarımın çoğununda parası var . Konu aynı zamanda ılımlı ve çok sakin olmam . Herkes iyi hissetmek için yanıma geliyo ama benim böyle herkes yanımda dursun düşüncem yok. Karakterim böyle. Ve yani tabii sürekli özgüveni düşük iyi gissetmek isteyen kişileri çekiyorum

Hani dışarıdan düşüktü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…