- 16 Temmuz 2023
- 4.395
- 12.041
- 128
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
Ben de maskülen tarzda giyinirim ama hiçbir kız arkadaşım sizin deyiminizle bana erkekmişim gibi davranmaz ve yapışmaz. Kadınlardan tiksinmem pislik iğrenç diye düşünmem. Bence sizde büyük bir özgüven sorunu var. Para konusunda hayır diyemiyorsunuz. Düşüncelerinizi de tam olarak ifade etmiyorsunuz. Çocukluktan beri eril gibi yetiştim diyorsunuz. Cinsel kimlik karmaşası yaşıyor olabilirsiniz.Kocam demiyolar tabiki ama erkekmişim gibi davranıyolar.
Hiçbiri değil. Yüz kere yazdım. Küçüklükten karakterim böyle gelişti. Kimseyi yanımda tutmaya çalışmıyorum. Karakterim sakin ve ılımlı ve herkes o yüzden bırakmıyo beniSana verebilecegım tek tavsiye özguvenini al ve bu sorunu sana yaşatanlara hayırdır la nie ben hep bu konumda bırakılıyorum de . Gerçekten kendıne güvenen biri olsaydınız milletin tepenize üşüşmesine izin vermezdiniz
Bir başka bakış açısı yapacak olursam çok yalnızsınız ve kendınızı bu kimlik altına saklayıp elaleme yedirerek yanınızda tutmaya calısıyorsunuzdur
Başlığa cevap veriyorum , insan kendı neyse dili onu konuşurmuş kendı adınıza konuşun .
Seninki erillik değil ki . Erkek kıyafeti giymek . Ben karakterden bahsediyorum. Daha ılımlı , maddiyatlı. Dışardan güçlü insan izlenimi veren.Ben de maskülen tarzda giyinirim ama hiçbir kız arkadaşım sizin deyiminizle bana erkek gibi davranmaz ve yapışmaz. Kadınlardan tiksinmem pislik iğrenç diye düşünmem. Bence sizde büyük bir özgüven sorunu var. Para konusunda hayır diyemiyorsunuz. Düşüncelerinizi de tam olarak ifade etmiyorsunuz. Çocukluktan beri eril gibi yetiştim diyorsunuz. Cinsel karmaşa yaşıyor olabilirsiniz.
Ilımlı bir karakter kalkıp bir kadın platformunda “erkeklerın sığıntısı gibi kadınlar “ die bi başlıkla konu açmazHiçbiri değil. Yüz kere yazdım. Küçüklükten karakterim böyle gelişti. Kimseyi yanımda tutmaya çalışmıyorum. Karakterim sakin ve ılımlı ve herkes o yüzden bırakmıyo beni
Kıskanıyo musun pek,?Hoşuma gitmiyo yoksa bu soruyu yazmam . Sadece böyle alıştım ben küçüklükten zor bir küçüklük geçirdim ve eril bir karakter edindim
Çok emin olmaIlımlı bir karakter kalkıp bir kadın platformunda “erkeklerın sığıntısı gibi kadınlar “ die bi başlıkla konu açmaz
Ilımlı,maddiyatı iyi olan, özgüveni yüksek , dışardan güçlü görünen ve gerçekten güçlü olan kadınlar da var. Bu sadece erkeklere özgü özellik değilki.Seninki erillik değil ki . Erkek kıyafeti giymek . Ben karakterden bahsediyorum. Daha ılımlı , maddiyatlı. Dışardan güçlü insan izlenimi veren.
Yani normal bir kadın olmak isterdim ama şuanki durumundan çok rahatsız değilim. Çünkü iş hayatında işeme yarıyo. Ama ben pek kimseye bakmaktan hoşlanan birisi değilimKıskanıyo musun pek,
Çok yok ama var . Onlar halinden memnun bence . Ben pek değilim . İş hayatında mutluyum böyle olmaktan ama sosyal çevrem açısından değilIlımlı,maddiyatı iyi olan, özgüveni yüksek , dışardan güçlü görünen ve gerçekten güçlü olan kadınlar da var. Bu sadece erkeklere özgü özellik değilki.
E bakma o zaman ödeme buluşma çok mu zor? 18 yaşımdan beri çalışıyorum kariyerim de iyi özgüvenim de iyi sayılır kimseden gocunmam mesela. Oldukça normal bi kadınım. Sana göre para kazanmak özgüvenli olmak sadece erkeğe mi ait?Yani normal bir kadın olmak isterdim ama şuanki durumundan çok rahatsız değilim. Çünkü iş hayatında işeme yarıyo. Ama ben pek kimseye bakmaktan hoşlanan birisi değilim
Helal kız sana15 Şubat 2025 Çok korkak ve çekingen davranıyorum başlıklı konunuz:
2 konunuz arasında biraz kafanız karışmış sanırım.
Para seğil konu sadec arkadaşlarımın çoğununda parası var . Konu aynı zamanda ılımlı ve çok sakin olmam . Herkes iyi hissetmek için yanıma geliyo ama benim böyle herkes yanımda dursun düşüncem yok. Karakterim böyle. Ve yani tabii sürekli özgüveni düşük iyi gissetmek isteyen kişileri çekiyorumE bakma o zaman ödeme buluşma çok mu zor? 18 yaşımdan beri çalışıyorum kariyerim de iyi özgüvenim de iyi sayılır kimseden gocunmam mesela. Oldukça normal bi kadınım. Sana göre para kazanmak özgüvenli olmak sadece erkeğe mi ait?
O halde çevreni, arkadaşlarını değiştirmelisin.Çok yok ama var . Onlar halinden memnun bence . Ben pek değilim . İş hayatında mutluyum böyle olmaktan ama sosyal çevrem açısından değil
Hani dışarıdan düşüktü?Para seğil konu sadec arkadaşlarımın çoğununda parası var . Konu aynı zamanda ılımlı ve çok sakin olmam . Herkes iyi hissetmek için yanıma geliyo ama benim böyle herkes yanımda dursun düşüncem yok. Karakterim böyle. Ve yani tabii sürekli özgüveni düşük iyi gissetmek isteyen kişileri çekiyorum
herkes düşmanım olduHelal kız sana
Arada geliyyy gidiyyy geliyy gidiyyyHani dışarıdan düşüktü?
E dışardan düşük diyoz ya . Onların içten düşükHani dışarıdan düşüktü?
Abla sen özgüvenli değilsinArada geliyyy gidiyyy geliyy gidiyyy
Nereden biliyonE dışardan düşük diyoz ya . Onların içten düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?