- 15 Şubat 2025
- 147
- -49
- 11
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
Hoşuma gitmiyo yoksa bu soruyu yazmam . Sadece böyle alıştım ben küçüklükten zor bir küçüklük geçirdim ve eril bir karakter edindimBelki içten içe erkeksi olmak hoşuna gidiyordur kafanda da erkeksilik bu şekilde kodlanmıştır. Dur demediğine göre?
Caanım müge anlım benim operim15 Şubat 2025 Çok korkak ve çekingen davranıyorum başlıklı konunuz:
2 konunuz arasında biraz kafanız karışmış sanırım.
Çünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorum
Evet can sıkıntısından bazen eskiden yaşadıklarımı da yazıyorum onu da eskiden yaşamıştım15 Şubat 2025 Çok korkak ve çekingen davranıyorum başlıklı konunuz:
2 konunuz arasında biraz kafanız karışmış sanırım.
Kadınlardan hoşlanıyorum mu yazıyo sence . Sadece çok özgüvenliyim ve kendi başımın çaresine iyi bakıyorum ve maddiyatla aram iyi ve davranışlarımda biraz dışardan öyke görünüyo ve hemcinslerim hemen kendini bana yamamaya çalışıyo
Çünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorum
Hemen dolmuşsunuz. İsterinanın ister inanmayın . Umrumda değil . Fazla fazla olunca itici gözüküyosunuzCaanım müge anlım benim operim
Yo zaten dışardan ezik gözüküyorum ama içten özgüvenliyim o arkadaşlarımda tam terai dıştan aslan içten köleİnsanlar genelde saf olanlara devamli hesap kitler arkadas arasinda.sizdeki ozguven filan degil
Cok ozguvenliyseniz ödemezdiniz herkes hesabini ödesin derdiniz zaten ilk rahatsiz oldugunuzda.
Burda bir tek itici görünen var kim bakalım bi tahminde bulunHemen dolmuşsunuz. İsterinanın ister inanmayın . Umrumda değil . Fazla fazla olunca itici gözüküyosunuz
İnan inanmaarkadaşım ne kullanıyorsun?
Ben tatlım. Çok iticiyimBurda bir tek itici görünen var kim bakalım bi tahminde bulun
Yo zaten dışardan ezik gözüküyorum ama içten özgüvenliyim o arkadaşlarımda tam terai dıştan aslan içten köle
Valla konuyu anlamadınız . Kadın olamam rağmen şunu farkettim kadınlar güçlü buldukları herkese yapışıyo. Benim hesap ödetmeme gerek yok. Zaten hayli hayli kendime bakabiliyorum. Sorunum bu . Başkaları bu sefer benim bakan taraf olmamı istitoSenin hesabini ödeyen olmadigi icin nefret ediyorsun o yuzden sana öyle geliyordur. :)
Hesabini odediklerin kölelik ediyor mu sana? Hiç sanmiyorum.Kendi kendine sinir yapiyorsun.
Hayır kadınlar erkeklerin sığıntısı değil. Hemcinsleriniz ile nasıl bir arkadaşlık kuruyorsunuz? Beni kullanmaya para harcatmaya çalışıyorlar derken?Ben biraz maskülen bir karaktere sahibim ve niyeyse tüm hemcinsleirm üstüme yapışmaya çalışıyo . Benimle takılmaya çalışıyo . Beni kullanmaya bazen bana para harcatmaya çalışıyolar .yani biraz erkeklerle benzer bir muamele görüyorum. Ama şunu farkettim bu taraftan bakınca yani bakan tarf gözüyle bakınca karşı taraf sığıntı gibi gözüküyo . Yani itici , çirkin ve pis geliyo gözüme hemcinslerim. Hani bence kimseye bu kadar bağlanmamak gerek . Ya da kimse kimseye bu kadar kendini yamamalı insan.
Kölelik ediyo aslında . Sürekli benim bulunduğum yerlerde bulunmaya çalışıyolar . Beni gözetliyolar falan. Hanibu sapıklıktırSenin hesabini ödeyen olmadigi icin nefret ediyorsun o yuzden sana öyle geliyordur. :)
Hesabini odediklerin kölelik ediyor mu sana? Hiç sanmiyorum.Kendi kendine sinir yapiyorsun.
Valla maskülen karakter olduğum için öyle davranıyolar .Hayır kadınlar erkeklerin sığıntısı değil. Hemcinsleriniz ile nasıl bir arkadaşlık kuruyorsunuz? Beni kullanmaya para harcatmaya çalışıyorlar derken?
Kölelik ediyo aslında . Sürekli benim bulunduğum yerlerde bulunmaya çalışıyolar . Beni gözetliyolar falan. Hanibu sapıklıktır
Bunun maskülenlik ile alakası yok bence. Rahatsız oluyorsanız söyleyin direkt.Valla maskülen karakter olduğum için öyle davranıyolar .
Profildeki gibi 24 yaşında mısınız? Beni gözetliyorlar derken, kız arkadaşlarınızın size hayranlık duyduğunu mu düşünüyorsunuz?Kölelik ediyo aslında . Sürekli benim bulunduğum yerlerde bulunmaya çalışıyolar . Beni gözetliyolar falan. Hanibu sapıklıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?