Kadın erkeğin sığıntısı gibi değil mi ?

Belki içten içe erkeksi olmak hoşuna gidiyordur kafanda da erkeksilik bu şekilde kodlanmıştır. Dur demediğine göre?
Hoşuma gitmiyo yoksa bu soruyu yazmam . Sadece böyle alıştım ben küçüklükten zor bir küçüklük geçirdim ve eril bir karakter edindim

İnsanlar genelde saf olanlara devamli hesap kitler arkadas arasinda. sizdeki ozguven filan degil
Cok ozguvenliyseniz ödemezdiniz herkes hesabini ödesin derdiniz zaten ilk rahatsiz oldugunuzda.

İnsanlar genelde saf olanlara devamli hesap kitler arkadas arasinda. sizdeki ozguven filan degil
Cok ozguvenliyseniz ödemezdiniz herkes hesabini ödesin derdiniz zaten ilk rahatsiz oldugunuzda.
Yo zaten dışardan ezik gözüküyorum ama içten özgüvenliyim o arkadaşlarımda tam terai dıştan aslan içten köle

Yo zaten dışardan ezik gözüküyorum ama içten özgüvenliyim o arkadaşlarımda tam terai dıştan aslan içten köle

Senin hesabini ödeyen olmadigi icin nefret ediyorsun o yuzden sana öyle geliyordur. :)
Hesabini odediklerin kölelik ediyor mu sana? Hiç sanmiyorum. Kendi kendine sinir yapiyorsun.

Senin hesabini ödeyen olmadigi icin nefret ediyorsun o yuzden sana öyle geliyordur. :)
Hesabini odediklerin kölelik ediyor mu sana? Hiç sanmiyorum. Kendi kendine sinir yapiyorsun.
Valla konuyu anlamadınız . Kadın olamam rağmen şunu farkettim kadınlar güçlü buldukları herkese yapışıyo. Benim hesap ödetmeme gerek yok. Zaten hayli hayli kendime bakabiliyorum. Sorunum bu . Başkaları bu sefer benim bakan taraf olmamı istito

Hayır kadınlar erkeklerin sığıntısı değil. Hemcinsleriniz ile nasıl bir arkadaşlık kuruyorsunuz? Beni kullanmaya para harcatmaya çalışıyorlar derken?

Kölelik ediyo aslında . Sürekli benim bulunduğum yerlerde bulunmaya çalışıyolar . Beni gözetliyolar falan. Hanibu sapıklıktır

Kölelik ediyo aslında . Sürekli benim bulunduğum yerlerde bulunmaya çalışıyolar . Beni gözetliyolar falan. Hanibu sapıklıktır
Profildeki gibi 24 yaşında mısınız? Beni gözetliyorlar derken, kız arkadaşlarınızın size hayranlık duyduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…