Kadın erkeğin sığıntısı gibi değil mi ?

gul ruyasi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
147
-49
11
24
Ben biraz maskülen bir karaktere sahibim ve niyeyse tüm hemcinsleirm üstüme yapışmaya çalışıyo . Benimle takılmaya çalışıyo . Beni kullanmaya bazen bana para harcatmaya çalışıyolar . yani biraz erkeklerle benzer bir muamele görüyorum. Ama şunu farkettim bu taraftan bakınca yani bakan tarf gözüyle bakınca karşı taraf sığıntı gibi gözüküyo . Yani itici , çirkin ve pis geliyo gözüme hemcinslerim. Hani bence kimseye bu kadar bağlanmamak gerek . Ya da kimse kimseye bu kadar kendini yamamalı insan.

Konu başlığınızla içeriğiniz uyuşuyor mu sizce ? Maskülen / erkeksi tarza sahip olmanızla ; kadınların erkeklere sığınması veya size göre sığıntı olması arasındaki bağlantı nedir ?

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizdeki durumla, konu başlığınızın ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Çünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorum

Kimse beni övmeyince,ben.

Kim erkeklere para harcatmaya calisiyor ya da yamanmaya calisiyor ki? Bunu herhangi birisi hemcinsi bir arkadasina yada ailesinden birisine de yapsa igrenc gorunur. Bir tek karsi cins iliskilerinde degil yani. Ama siz kadin erkek iliskilerinde yanlis orneklere denk gelmissiniz bence. Biz bir cogumuz oyle yasamiyoruz.

Kadınlardan hoşlanıyorum mu yazıyo sence . Sadece çok özgüvenliyim ve kendi başımın çaresine iyi bakıyorum ve maddiyatla aram iyi ve davranışlarımda biraz dışardan öyke görünüyo ve hemcinslerim hemen kendini bana yamamaya çalışıyo

Ne kadar çok ve kullanmışım

15 Şubat 2025 Çok korkak ve çekingen davranıyorum başlıklı konunuz:

Emin ol dışarda aynı davranışı sen de yaparsın. Çünkü öyle davranıyolar bana . Özgüvenim yüksek çünkü

Çünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorum

2 konunuz arasında biraz kafanız karışmış sanırım.

Şükür kimseye yamamadik kendimizi, sen ve cevrendekiler böyle olabilir de herkesi aynı kefeye koyma, çevreni değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…