- 15 Şubat 2025
- 147
- -49
- 11
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
Konu başlığınızla içeriğiniz uyuşuyor mu sizce ? Maskülen / erkeksi tarza sahip olmanızla ; kadınların erkeklere sığınması veya size göre sığıntı olması arasındaki bağlantı nedir ?Ben biraz maskülen bir karaktere sahibim ve niyeyse tüm hemcinsleirm üstüme yapışmaya çalışıyo . Benimle takılmaya çalışıyo . Beni kullanmaya bazen bana para harcatmaya çalışıyolar .yani biraz erkeklerle benzer bir muamele görüyorum. Ama şunu farkettim bu taraftan bakınca yani bakan tarf gözüyle bakınca karşı taraf sığıntı gibi gözüküyo . Yani itici , çirkin ve pis geliyo gözüme hemcinslerim. Hani bence kimseye bu kadar bağlanmamak gerek . Ya da kimse kimseye bu kadar kendini yamamalı insan.
Emin ol dışarda aynı davranışı sen de yaparsın. Çünkü öyle davranıyolar bana . Özgüvenim yüksek çünküVayyy ne kadar farklısın sen öyle
Çünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorumKonu başlığınızla içeriğiniz uyuşuyor mu sizce ? Maskülen / erkeksi tarza sahip olmanızla ; kadınların erkeklere sığınması veya size göre sığıntı olması arasındaki bağlantı nedir ?
Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizdeki durumla, konu başlığınızın ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Öyle zaten. Ama bu bir dert . Bu kadar kimseye kimse özel hissettirmemeli bence çünkü karşıdakinin değeri çok düşüyoTamam sensin
Yok kimseye yapmam özgüven sadece maskülen olunca mı geliyorEmin ol dışarda aynı davranışı sen de yaparsın. Çünkü öyle davranıyolar bana . Özgüvenim yüksek çünkü
Kimse beni övmeyince,ben.Ben biraz maskülen bir karaktere sahibim ve niyeyse tüm hemcinsleirm üstüme yapışmaya çalışıyo . Benimle takılmaya çalışıyo . Beni kullanmaya bazen bana para harcatmaya çalışıyolar .yani biraz erkeklerle benzer bir muamele görüyorum. Ama şunu farkettim bu taraftan bakınca yani bakan tarf gözüyle bakınca karşı taraf sığıntı gibi gözüküyo . Yani itici , çirkin ve pis geliyo gözüme hemcinslerim. Hani bence kimseye bu kadar bağlanmamak gerek . Ya da kimse kimseye bu kadar kendini yamamalı insan.
Öyle sanılıyo bence. Bilemem.Yok kimseye yapmam özgüven sadece maskülen olunca mı geliyor
Kadınlardan hoşlanıyorum mu yazıyo sence . Sadece çok özgüvenliyim ve kendi başımın çaresine iyi bakıyorum ve maddiyatla aram iyi ve davranışlarımda biraz dışardan öyke görünüyo ve hemcinslerim hemen kendini bana yamamaya çalışıyoKadinlara ilgi duyuyorsunuz ve onlarla datelerinizde para ödemekten mi sikayetcisiniz anlamadim? Neyin deneyimini sunuyorsunuz suanArkadasina devamli hesap kitleyen insanlardan kimse hoslanmaz zaten kadin/erkek bir sey farketmiyor sizin maskulenliginizle ne alakasi var onu da anlamadim
Belki içten içe erkeksi olmak hoşuna gidiyordur kafanda da erkeksilik bu şekilde kodlanmıştır. Dur demediğine göre?Öyle sanılıyo bence. Bilemem.
Ne kadar çok ve kullanmışımKadınlardan hoşlanıyorum mu yazıyo sence . Sadece çok özgüvenliyim ve kendi başımın çaresine iyi bakıyorum ve maddiyatla aram iyi ve davranışlarımda biraz dışardan öyke görünüyo ve hemcinslerim hemen kendini bana yamamaya çalışıyo
Arkadaşlar ben erkeklere karşı olsun, kadınlara karşı olsun çok çekingen davranıyorum hep. Hep bi içimde korku duygusu var ve dışarı yansıtıyorum bunu. Ve kötü muamele görüyorum genelde. Bunu nasıl düzeltirim. Ve siz dışarda benim gibi birine nasıl davranırdınız
Emin ol dışarda aynı davranışı sen de yaparsın. Çünkü öyle davranıyolar bana . Özgüvenim yüksek çünkü
Çünkü erkeksi muamele görüyorum. Bazen beni kocası sandıklarını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?