• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doktorlarının neden hep erkek olduğu ?

valla size doyum olmaz yeni bir konuda görüşmek dileğiyle hoşçakalın herkese iyi geceler :54:

Konu dışına çıkmak, polemik, tartışma, saygısızlık, argo sözcükler kullanmak vs. yasaktır.

Lütfen konu içeriğine uygun yorumlar yazınız...

Son düzenleme:
neden vermişler msn leri kanlarımı kaynamış kadına

valla ben konuya dahil olmadım,msn olayına.yazısırlarken tanısıyorlar falan sandım,direkt msn adreslerini istedi bir kadın (!) bir arkadas da verdi.Sonra editörlerin yazdığına göre öğrendik ki adam kadınların msn adreslerini toplayan bir erkekmiş :)))

kız uğraşma benle uyucam. ben uğraşamam öle yazım hatalarıyla. bak senin hatırına noktada koyuyorum hee.

Yok be canım benim öyle takıntılarım yoktur kendi yazdıklarıma dikkat etmeye çalışırım bildiğim kadar ama başkalarına müdahele etmem sorulmadan. Bi sorun yok yani. Noktalar konulmaya başladı baya bi ilerleme yol katettik desene :10:

Konu dışına çıkmak, polemik, tartışma, saygısızlık, argo sözcükler kullanmak vs. yasaktır.

Lütfen konu içeriğine uygun yorumlar yazınız...

Haklısın mune baya bi konu dışına çıktık. Uyarını dikkate alacağım. Teşekkürler :17:

Yazışarak iletişim sağladığımız için imla kuralları benim de fazlaca dikkatimi çeker.
Hatasız yazabilmeyi çok isterim lakin emminim pek çok imla hatası yapıyorumdur.
Devrik cümlelerim de cabası. Yorumlarımız pek çok kişi tarafından okunduğuna göre
uyarılar, imla kurallarını önemseyenler için faydalı olur düşüncesindeyim.
Uyaran arkadaşları yürekten kutluyor ve dikkatinizi çeken hatalarımın altını çizmenizi rica ediyorum.
Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluyorsam, bir imla öğretenin kaç yıl kölesi olurum? Düşünün artık.

sade91cim, Bu günlerde Jinekoloğa gitmen mi gerekiyor?
Sanki gitmen gerekiyormuş ama hiç istemiyormuşsun gibi bir hassasiyet sezinledim.
Rabbim Değerli Doktorlarımızın da, Hastaların da yardımcısı olsun.
Özellikle bazı rahatsızlıkların muayene gerekleri hepimizi tedirgin eder canım.

canım benm ben bir öğretmenim egitmciyim cahil bir insan oldmu düşünüpte bu konuyu açtığımı düşünmeyin ..doktor ile hasta arasında perde yoktur elbette onlar doktor demek istediğim ben bir kadınım cinsel sorunlarımı rahat anlatabliceğim kadın istyorum karşımda .. çok güzel ünilerden mezun olmuş jinekolg kadınlar var .. tabi bunlar devlet hastanesinde muyane odasına 3 kadını birden alan doktorlar değil ona şahit oldum için yazıyorum ....parayı ver bak senle nasıl iliglenyorlar birde araştır doktorunu .. dinimzde günah değildir elbet ama şu da var etrafda birsüzü kadın varken doktorda olsa erkek sonuçta ona açmak vs... anladın umarım

cahil olduğu elbette hiç düşünmedim bu senin görüş açın olabilir saygı duyuyorum fakat ben her bölümde erkek dru tercih ediyorum çünkü karşı cinse yaklaşım her zaman farklıdır.
bak dün eşimin başından geçeni anlatayım eşim uyku testi için hastaneye gidiyor doktor bayan eşime üstünü çıkarmasını söylüyor eşimde şakasına ya bu bölüme bakan erkek dr yokmu diyor gülerek bayan dr da şimdilik yok benim için sorun değil sizin için sorunmu diyor yoo hayır diyor eşimde kontrol bitiyor eşim kalkıyor neyse uyku için gün veriliyor tabi içerde bekliyor eşim bi bayan giriyor içeriye paravanın arkasına geciyor bayan aynı kontrol onada yapılcak dr söylüyor soyun diyor kadın soyunuyor ayyyyy diyor dr bu ne ya böyle her yerin yağla kaplı tabi horlarsın sen diyor eşimde hemen odadan dışarı çıkıyor kadın çıktığında utanmasın diye anlamadım dedi eşim bana bi ilgi bi ilgi ne sorsam cevapladı sıkılmadı ama kadını nerdeyse dövecekti dedi anlarım dedim jinekolog kadın drlarda böyle şimdi anladınmı niye illa erkek seçtiğimi dedim evet çok iyi anladım artık bende kadın dr istiyorum özelliklede üroloji bölümüne dedi.:1:

cahil olduğu elbette hiç düşünmedim bu senin görüş açın olabilir saygı duyuyorum fakat ben her bölümde erkek dru tercih ediyorum çünkü karşı cinse yaklaşım her zaman farklıdır.
bak dün eşimin başından geçeni anlatayım eşim uyku testi için hastaneye gidiyor doktor bayan eşime üstünü çıkarmasını söylüyor eşimde şakasına ya bu bölüme bakan erkek dr yokmu diyor gülerek bayan dr da şimdilik yok benim için sorun değil sizin için sorunmu diyor yoo hayır diyor eşimde kontrol bitiyor eşim kalkıyor neyse uyku için gün veriliyor tabi içerde bekliyor eşim bi bayan giriyor içeriye paravanın arkasına geciyor bayan aynı kontrol onada yapılcak dr söylüyor soyun diyor kadın soyunuyor ayyyyy diyor dr bu ne ya böyle her yerin yağla kaplı tabi horlarsın sen diyor eşimde hemen odadan dışarı çıkıyor kadın çıktığında utanmasın diye anlamadım dedi eşim bana bi ilgi bi ilgi ne sorsam cevapladı sıkılmadı ama kadını nerdeyse dövecekti dedi anlarım dedim jinekolog kadın drlarda böyle şimdi anladınmı niye illa erkek seçtiğimi dedim evet çok iyi anladım artık bende kadın dr istiyorum özelliklede üroloji bölümüne dedi.:1:

Üroloji bölümünde uzmanlığını bir kaç sene önce alan bir kadın dr.var-mış..Türkiye de 1 tane olduğu için hemen hemen tüm dr. camiasında biliniyor-muş....:)

Link buldum hatta...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=928275&CategoryID=79

Son düzenleyen: Moderatör:
gecenlerdede bana bunu biri oğretmeye calıştı oda herkes değil herkez olduğunu sölemişti. hanginize inanalım şimdi. ayrıca bu turk dil kurumu mudurluğu halini bırakın. burda o kadar düzelecek kelime varki yetişemezsiniz.

Herkes ile herkez iki ayrı kelime kullanış amacına göre değişir
Bu bilgiye sahip olmak için de edebiyat öğretmeni olmaya gerek yok.
İlköğretim mezunu herkes bunu rahatlıkla anlayabilir.

Her kez ifadesi ise ayrı yazılır ve "her defasında" anlamında kullanılır.
Konu sahibi öğretmen onun bu kelimeyi yanlış yazma hakkı yok.
Siz öğrenmeye kapalı olabilirsiniz ama o öğretmen(miş)

Dil bir milletin en kıymetli unsurlarından biri bu kadar örselenmesi çok çirkin.
Uyaranla,noktalama işaretlerine uyanlarla dalga geçmek ise bence cehalet.

Son düzenleme:
Üroloji bölümünde uzmanlığını bir kaç sene önce alan bir kadın dr.var-mış..Türkiye de 1 tane olduğu için hemen hemen tüm dr. camiasında biliniyor-muş....:)

Link buldum hatta...

Türkiye'nin ilk kadın üroloji uzmanı o oldu / Yaşam / Radikal İnternet

evet nedense üroloji bölümünü okuyan bayan yok aslında üroloji erkek hastalıkları bölümüde değil enteresan bi durum:1:
bu arada konu sahibi devamlı şunun üzerine takılmış sen günde kaç kişiye açıyorsunki!!!
kendi şahsi fikrimi söyleyim hergün açmasamda bi eşime bide doktoruma açıyorum.
birde kadın drlarla kadınsal sorunların daha iyi konuşalacağını savunuyor fakat komşu arkadaş muhabeti değilki doktor muhabbeti yani arkadaşınla dostunla komşunla oturup cinsellik hakkında konuşabilirsin fakat doktorla ilk geceyi konuşmaya gitmiyorsun hasta olduğun için gidiyorsun mesela ben çatlatma iğnesi vurdurdum gecen hafta doktorum erkek bana dediki 36 saat sonra ilişkiye giriyorsun sonrada 1 gün arayla gir hiç utanmadım tamam dedim çünkü orda konuşulan ilişki kelimesi sex anlamından ziyade hamile kalabilmek için.

Son düzenleme:
bu konu aynı zamanda erkek doktor tercih eden hanımlarıda gömmek amacıyla açıldı sanırım...:52:
benim doktorumda erkek ve çok memnunum kendisinden...
çok kibar çok çok anlayışlı ve sevimli bi adam...
üstelik hastane çalışanıyım sürekli karşı karşıyayız hiçte sıkılmıyorum bu durumdan...

Herkes ile herkez iki ayrı kelime kullanış amacına göre değişir
Bu bilgiye sahip olmak için de edebiyat öğretmeni olmaya gerek yok.
İlköğretim mezunu herkes bunu rahatlıkla anlayabilir.

Her kez ifadesi ise ayrı yazılır ve "her defasında" anlamında kullanılır.
Konu sahibi öğretmen onun bu kelimeyi yanlış yazma hakkı yok.
Siz öğrenmeye kapalı olabilirsiniz ama o öğretmen(miş)

Dil bir milletin en kıymetli unsurlarından biri bu kadar örselenmesi çok çirkin.
Uyaranla,noktalama işaretlerine uyanlarla dalga geçmek ise bence cehalet.

işte dalga gecen sensin sen konuyla ilgili cvp ver bence kimsenin noktalama işaretini düzeltmeye kalkma. yapacaksannda özelden yap. benim umrumda olmaz ama umrunda olan cıkabilir diye soyluyorum. ayrıca ben zaten doğrusunu biliyorum söluyorumda ama işte o ismi lazım değil arkadaşta beni öle düzeltmeye kalktı. yani herkes değil herkez diye ok. komiğime gitti aynı kelimeden düzeltme görunce.

anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii.. :D erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu :D

pardon da siz nerede ve hangi zamanda hangi cevrede yetistiniz ve yasiyorsunuz..
doktor sizi hasta olarak gorur her zaman ,asil onemli olan sizin doktoru erkek olarak degil "DOKTOR" olarak gormeniz.

benim doktorum erkek ve cok memnunum.. sormussunuzya argo argo ( ULAN sen kac kisiye acip gosteriyosunki diye..).. siz bunu acip gostermek olarak goruyorsaniz bence herseyden once kadin ya da erkek olarak ayirim yapip degil IYI bir psikologa gidin.

(bu arada eminim merakli da degilllerdir senin benim seyime bakmaya onlarin tek gordugu yardim edilmesi - tedav edilmesi - kontrol edilmesi gereken bir organ)

bu arada egitimciymissiniz (ogrenci-egitimci sanirim profilde ogrenci yaziyor da...) aman cocuklarin aklina girmeyin kadinlar kadin doktora erkekler erkek doktora diye.. gorduk orneklerini kadin doktor bekleyene kadar kan kaybindan giden kadinlari haberlerde... aman siz bu zihniyetinizi icinizde saklayin aman aman aman.. tehlikenin farkindamisiniz?

Son düzenleme:
canım benm ben bir öğretmenim egitmciyim cahil bir insan oldmu düşünüpte bu konuyu açtığımı düşünmeyin ..doktor ile hasta arasında perde yoktur elbette onlar doktor demek istediğim ben bir kadınım cinsel sorunlarımı rahat anlatabliceğim kadın istyorum karşımda .. çok güzel ünilerden mezun olmuş jinekolg kadınlar var .. tabi bunlar devlet hastanesinde muyane odasına 3 kadını birden alan doktorlar değil ona şahit oldum için yazıyorum ....parayı ver bak senle nasıl iliglenyorlar birde araştır doktorunu .. dinimzde günah değildir elbet ama şu da var etrafda birsüzü kadın varken doktorda olsa erkek sonuçta ona açmak vs... anladın umarım

şu bir gerçek ki erkek jinekologlar kadınlara göre daha başarılılar... :40: çok yakın bir aile hekimimz var eşi de bayan jinekolog aynı yerde muayenehane açtılar adam full çalısırken karısı boş oturuyordu...:ssz:

ben de bir mühendisim ama sizin gibi düşünmüyorum... Dalında iyi olduktan sonra bayan erkek farketmez... Ayrıca öğretmen olmanız siizi bilgili, medeni kılmaz.. Okumakla herşey olmuyor malesef... Taşımış oldugunuz bir meslektir.. Söyledikleriniz ve karakteriniz kimliğinizdir :34:

ayrıca bir eğitimcinin " ulan" diye konuşması ne kadar öğretmen olsada eğitim seviyesinin neresinde olduğunu gösterir.:34:

Back