• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doktorlarının neden hep erkek olduğu ?

Öncelikle herkez değil herkes !
Herkese açıp göstermiyorum ,doktora açıp gösteriyorum o da doktorlar sapık fantazilerim olduğu için değil.
Belki mantar olduğu için belki kist için belki gebe kalmak için belki gebe kalamadığım için belki de doğurmak için..
Velhasıl bir sebebi oluyor sizin imanız benim ahlaksız olup her önüme gelene açtıgım imasıydı herhalde.
insanlara özellikle erkeklere nasıl hangi gözle baktığınızı gösteriyor bu da zaten.
Madem kafanıza kimse silah dayamıyor kadın doktora gidersiniz olur biter.

sen erkekte rahatsan çekinmysan prblem yok silah dayıyor yazmadım form açtm katılma okuma yazma sende düşüncemi paylaştım yazmak zorunda değilsin

anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii.. :D erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu :D

Bence çok yanlış düşünüyoruz. Ayrıca madem ki bu kadar rahatsız oluyosunuz bunu bu kadar dert edene kadar bi kadın doktor bulmayı deneseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum :ssz:

bu günlerde de her konu tartışmayla sonlanıyor
konu açan kişi düşüncelerini paylaşıyor, biz hemcinslerinden destek görmek istiyor
onunla aynı görüşte olmayabiliriz ama düşüncemizi kendimizi ispatlamak yerine onu ikna etmek, ona destek olmak şeklinde güzel bi dille yapabilriz
yapıcı olmayacaksak susmayı tercih etmek en iyisi
sonuçta biz bu foruma rahatlamak, manevi destek almak için takılıyoruz

Bence çok yanlış düşünüyoruz. Ayrıca madem ki bu kadar rahatsız oluyosunuz bunu bu kadar dert edene kadar bi kadın doktor bulmayı deneseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum :ssz:

formda bu konu dışında ilk cinsel deneyim korkular vs doğum korkuları bunun gbi şeylerde var rahatsız oldugumz konular hakknda form açıyourz siz bu siteyi hangi amaçla kulanıyrsnz amaç bu değil mi ? mükkeml bir doktorum var ayrıca düşüncemi paylaştım doğal olarak

Öncelikle herkez değil herkes !
Herkese açıp göstermiyorum ,doktora açıp gösteriyorum o da doktorlar sapık fantazilerim olduğu için değil.
Belki mantar olduğu için belki kist için belki gebe kalmak için belki gebe kalamadığım için belki de doğurmak için..
Velhasıl bir sebebi oluyor sizin imanız benim ahlaksız olup her önüme gelene açtıgım imasıydı herhalde.
insanlara özellikle erkeklere nasıl hangi gözle baktığınızı gösteriyor bu da zaten.
Madem kafanıza kimse silah dayamıyor kadın doktora gidersiniz olur biter.

gecenlerdede bana bunu biri oğretmeye calıştı oda herkes değil herkez olduğunu sölemişti. hanginize inanalım şimdi. ayrıca bu turk dil kurumu mudurluğu halini bırakın. burda o kadar düzelecek kelime varki yetişemezsiniz.

anlayamadığım tek şeydir bu ... bir kadın ancak bir kadına duygularını sorunlarını çok rahat kasılmadan anlatabilir..ayn sorunları çünki kadnda yaşar ..ama doktor ama tıp diourzya işte saçmalıktır..doktor olması erkek oldugunu değiştirmez.. sen onun yanında kasılırsın rahim ağzı açılmaz anlatrken sorunlarını çekinirsin ..ama o doktor günde kaç kişiye bakıyo derler bide ulan sen günde kaç kişiye açıp gösteriyosun kii.. :D erkekler okumayın gidin başka bişi olun bırakın kadınlar olsun kadın doktoru adı üstünde kadın doktoruu :D

aynı fikirdeyim. bende zorda kalmadıkça k.d uzmanı erkekse gitmem.

komik olma istersen klavyede yazıyrz bak kelmelri yine yutuyorum telden yazıyorum yine yutuyorum hcdhsvdcus böylede yazabilirm size ispatlamıcam bunu eski türkçede z s değilmleri l n değişimleri m n değişmleri olmştr aç bak sayfasına

ya biz edebiyat derslerinde herkez kelimesi diye yanlış gördük yıllardır be öğretmenim. sınavlarda bile çıkardı bu karşımıza:1:

bekar biri olarak haftaya kadın doğuma gitmem lazım.. erkek doktora gidicem.. çnkü ben adama bacaklarımı 360 derece açmayıp sadece ona derdimi anlatıcam.. o da beni iyileştirmeyi düşüncek...
içinizden öle düşünüosunuz ama bi arkadaşta yazmışya.. biz herkese açmıyoruz.. sadece doktora tedavi olmaya çalışıyoruz.. sizin öğrencilerinizi size hiç dertlerini anlatmıo mu.. erkek öğrencilerinizle dertleşmiyomusuunuz örtmenimmm

herkezin tercihi farklı hatta erkek dr daha ii davranıyo diyende var kadınlar genelde biraz suratsız oluyo ama ben kadın dr varmı diye soruyorum varsa gidiyorum.

edebiyat öğretmeniyim ..hiçbir doktor canımı sıkmadı erkekmiş kızmış farketmez ben sadce kadınsall prblemlermizi bir kadınla rahat paylaşırz yazdım iiyi başarılı bir doktor bulursanz sorunlar hersy gzl olur

konuyla alakasız ama hem edebiyat öğretmenisiniz hem de Türkçeyi böyle kullanıyorsunuz,sesli,sessiz harfler eksik,v yerine w ler.Bravo diyorum.

ya biz edebiyat derslerinde herkez kelimesi diye yanlış gördük yıllardır be öğretmenim. sınavlarda bile çıkardı bu karşımıza:1:

bekar biri olarak haftaya kadın doğuma gitmem lazım.. erkek doktora gidicem.. çnkü ben adama bacaklarımı 360 derece açmayıp sadece ona derdimi anlatıcam.. o da beni iyileştirmeyi düşüncek...
içinizden öle düşünüosunuz ama bi arkadaşta yazmışya.. biz herkese açmıyoruz.. sadece doktora tedavi olmaya çalışıyoruz.. sizin öğrencilerinizi size hiç dertlerini anlatmıo mu.. erkek öğrencilerinizle dertleşmiyomusuunuz örtmenimmm

valla gecende biri beni böle bozmaya calıştı ben neden herkes demişimde herkez dememişim. şimdi erbebından öğrenelim söleyen olursa lafı yapıştırayım

ne sacma bir konu erkek yada bayan doktor ne fark eder sonucta biz saglik icin gidiyoruz oraya baska bir amacla degil...

formda bu konu dışında ilk cinsel deneyim korkular vs doğum korkuları bunun gbi şeylerde var rahatsız oldugumz konular hakknda form açıyourz siz bu siteyi hangi amaçla kulanıyrsnz amaç bu değil mi ? mükkeml bir doktorum var ayrıca düşüncemi paylaştım doğal olarak

Bende zıt bişey yazmadım zaten ama siz biraz gergin gibi yazıyosunuz sizinle aynı fikirde olmayanlara. Doktorunuz varsa sorun yok demektir. Canım herkes ne amaçla kullanıyo bu siteyi bilmiyorum ama ben sorunlarımıza çözüm aramak çözüm bulmak sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak için burda olduğumuzu düşünüyorum. E tabi birde fikir alışverişi için..

utanmak herkeste var,kadin kadina duygularini sorunlarini rahat anlatir diyorsunda agdaciya bile gidince utaniyoruz oda kadin...
doktor erkek ama gunde kac tane kadin kontrol ediyordur kac tane sorunla ilgileniyorduk adi uzerinde doktor,
edebiyat ogretmeniymissin kurdugun cumlelere bak ulan :19:nedir ya...
doktor meslegi icabi bakiyor hastalarin orasina burasina,bunu sen acip kac kisiye gosteriyorsun diye kiyaslaman ne kadar dogru...
kadin doktoru kadin erkek doktoru erkek olacak diye birsey yok amac saglik baska birsey degil...
cocuk doktorlugunuda cocuklar yapsin o zaman birbirlerine dertlerini daha iyi anlatirlar aman ne guzel:86:

Son düzenleme:
valla gecende biri beni böle bozmaya calıştı ben neden herkes demişimde herkez dememişim. şimdi erbebından öğrenelim söleyen olursa lafı yapıştırayım

sorun laf yapıştırma değil.. o öğretmenler sınavlarda bize tek tek bunları sorar ama kendileri bilmezlerdi.. anlatıp bozukluklarında yazım yanlışlarında neler sorarlardı ahh ahh.. ki ben edebiyata aşık biri olarak öğretmenlerimin bu tutumuna gıcık olurdum.. herkes diye yazılık ve okunur.. herkez yazmak yazım yanlışıdır diye bildim ben yllarca ve sınavlarda da karşılaştım....

bende utanıyorum kardeşim napalım yani ama acil doğum olursa yapacak bişe yok.

Allah yardımcınız olsun acil değilde sağlıklı gelsin.. ama işte acilde yada mecburiyette doktorunuza "açmıyorsunuz" muayene oluyorsunuz.. sağlık başka bişey.. onlar öyle düşünmüyokii.. yoksa hem orayı düşünüp hem nasıl tedavi etcekler.. adam işini yapamaz yaa 15 dakika da bir orasını burasını "açan" kadınlar:1:

bende utanıyorum kardeşim napalım yani ama acil doğum olursa yapacak bişe yok.

Utanmak sadece kadın ve erkekler alakalı olan bi durum değil ki.. Ben hamilelik için ilk muayeneme gitmiştim bayan doktordu alttan muayene edicekti çamaşırımı çıkarmamı istedi o kadar utanmıştım ki. Doğumumada erkek doktor girdi doğumdan önce kontrol etti yine çekindim. Yani sonuçta hiç tanımadığın bi insan karşında olunca doğal olarak bi çekingenlik oluyo bunu kadına erkeğe bağlamamak lazım diye düşünüyorum :ssz:

acmak mantığında değilim ama utanıyorum yani. ve sanırım sonuçta uzmanlık alanlarını kendileri belirliyorlar neden secerler anlamam. gecendede bi ilahiyatcıdan duymuştum kadın varken erkek dr muayene olmıcaksın demişti.

ben aksine gittiğim hiçbir bayan jinekologtan memnun kalmadım ...kasıklarımda ağrı var dediğimde benimde var ???? diyen bile oldu !!!! :20: ben aksine erkek tercih ediyorum ben nasıl doktoruma bir art niyet düşünmüyorsam ...onunda bana karşı bir art niyet taşıdığını düşünmüyorum! gayette rahatım ve memnunum !! sağlık bu benim için kim daha iyiyse ona giderim ....genelleme yapmıyorum ama benim karşılaştıklarıma göre sandığınız gibi kadınların bizi anladığı falan yok ...önemli olan zihniyettir gerisi hikaye:34:

eee şimdi herkez mi herkes mi ?

Herkez değil Herkes.
Yanlız değil Yalnız canım. Bu iki kelime çok tartışılır o yüzden yalnızı da eklemek istedim. Ayrıca sınav sorularında çıkmıştı bu ordan aklımda kalmış çok iyi hatırlıyorum.

Back