• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doktorlarının neden hep erkek olduğu ?

forumda göryorum ki kadınlara karşı bir dışlama erkek doktrlar daha iyi kadınlar kasıntı falan filan ..erkekler bu mesleği daha çok okusn türkiyede yaşıyoruz arkadşlr kadınlar iyi kadınlar okusn hepsi doktor olsun konuyu buaralara çekmenizi anlamıyorum ..

işini güze yaptıktan sonra herkes okusun herkes olsun

canım benm ben bir öğretmenim egitmciyim cahil bir insan oldmu düşünüpte bu konuyu açtığımı düşünmeyin ..doktor ile hasta arasında perde yoktur elbette onlar doktor demek istediğim ben bir kadınım cinsel sorunlarımı rahat anlatabliceğim kadın istyorum karşımda .. çok güzel ünilerden mezun olmuş jinekolg kadınlar var .. tabi bunlar devlet hastanesinde muyane odasına 3 kadını birden alan doktorlar değil ona şahit oldum için yazıyorum ....parayı ver bak senle nasıl iliglenyorlar birde araştır doktorunu .. dinimzde günah değildir elbet ama şu da var etrafda birsüzü kadın varken doktorda olsa erkek sonuçta ona açmak vs... anladın umarım

Canım, eğitimci olduğunu söylemişsin..Gerçi hangi konuda eğitim veriyorsun bilemiyorum...Herneyse.. Böyle bir başlık açtığına göre seni bir şekilde rahatsız eden birşey olmuş olmalı..Mesela bir erkek doktor bir şekilde canını sıkmıştır veya belki de feministsindir..Bilemiyorum..Benim doğum doktorumda erkekti..Çok iyi bir doktordu..Hele ki eğer hamileysen bir doktorun erkek mi kadın mı olmasından ziyade sana yaklaşım tarzı o kadar önemli ki..Bilemiyorum hiç doğum yaptın mı? Gerçi bütün arkadaşlar söylemiş, bu bir tercih meselesi..Ama olaya lütfen "açmak" seviyesinde yaklaşma..Çünkü zaten bir jinekologa gitmek genelde hiç bir bayan için çok sevimli bir olay değildir..İster erkek ister bayan olsun doktor..Bu sağlık meselesi ve kimse keyiften doktora gitmez..

Demek ki herkesin illa kadın doğum dr. arayışı yokmuş...Ben ilk defa muayane olacağım zaman kadın dr. olmasını istiyordum..Ama şimdiye dek gittiğim hemen hemen tüm kadın doğum dr.ları hem canımı yaktılar hem de hiç bir şekilde memnun kalmadım..Sadece tek bir kadın doğumcudan memnun kaldım..Riskli bir hamilelik geçirdiğim için bu konuda deneyimli bir perinatolog olmasını tercih ettim..O da bir kadın değil erkekti..Ben de daha sonra erkek diye muayane olmaktan hiç bir beis görmedim... İnsanın derdi olduğunda kadınmış erkekmiş hiç farketmiyor valla..Yeterki işini iyi yapsın..İletişimi iyi olsun hastasıyla..Ve ihtiyaç olduğunda ulaşılabilen bir dr. olsun...

herkezin kadın doktr arayışı var yazmadım düşüncemi paylaştım ewt yaşananlar farklı olablyor şanszlk canınızı yakan birine denk gelmişsinz .. ben rahat edebldim ve mükemml bir doktra gdyorum kadın kendsi ve rhhtm benm problemn sorun yok

forumda göryorum ki kadınlara karşı bir dışlama erkek doktrlar daha iyi kadınlar kasıntı falan filan ..erkekler bu mesleği daha çok okusn türkiyede yaşıyoruz arkadşlr kadınlar iyi kadınlar okusn hepsi doktor olsun konuyu buaralara çekmenizi anlamıyorum ..

Canım ben konuyu hiç bir yere çekmedim..Herkes gibi tercubelerimizi paylaşıyoruz..Kadın kadındoğumcular sabırsız ve merhametsiz olabiliyorlar..Bana böyle denk geldi..Bir çok arkadaşa da aynı şekilde denk gelmiş..Evlenip anne olmaya karar verdiğinde ki insallah Allah çok aratmaz ,o zaman kadın dr.muş erkek dr.muş olayından çok daha başka şeylerin önemli olduğunu göreceksin...

herkezin kadın doktr arayışı var yazmadım düşüncemi paylaştım ewt yaşananlar farklı olablyor şanszlk canınızı yakan birine denk gelmişsinz .. ben rahat edebldim ve mükemml bir doktra gdyorum kadın kendsi ve rhhtm benm problemn sorun yok

Ne güzel işte..Herkes kendini rahat hissettiği dr a gider..Kadın ya da erkek..Senin de tercihin kadın olduğuna ve gittiğin dr .dan da memnun olduğuna göre sorun yok ....:) Ama acı deneyimlerden sonra erkek dr.ları tercih edenler de var..Tercih meselesi....

Canım, eğitimci olduğunu söylemişsin..Gerçi hangi konuda eğitim veriyorsun bilemiyorum...Herneyse.. Böyle bir başlık açtığına göre seni bir şekilde rahatsız eden birşey olmuş olmalı..Mesela bir erkek doktor bir şekilde canını sıkmıştır veya belki de feministsindir..Bilemiyorum..Benim doğum doktorumda erkekti..Çok iyi bir doktordu..Hele ki eğer hamileysen bir doktorun erkek mi kadın mı olmasından ziyade sana yaklaşım tarzı o kadar önemli ki..Bilemiyorum hiç doğum yaptın mı? Gerçi bütün arkadaşlar söylemiş, bu bir tercih meselesi..Ama olaya lütfen "açmak" seviyesinde yaklaşma..Çünkü zaten bir jinekologa gitmek genelde hiç bir bayan için çok sevimli bir olay değildir..İster erkek ister bayan olsun doktor..Bu sağlık meselesi ve kimse keyiften doktora gitmez..

edebiyat öğretmeniyim ..hiçbir doktor canımı sıkmadı erkekmiş kızmış farketmez ben sadce kadınsall prblemlermizi bir kadınla rahat paylaşırz yazdım iiyi başarılı bir doktor bulursanz sorunlar hersy gzl olur

kadın doktorlar nedense ellerini kollarını hemen daldırıveriyorlar (çatı muanesinde falan)sanki masus canı yansın der gibi.erkekler anlatarak sakin ol,nefes al falan diyerek sokuyorlar aleti:1:
hele devletse kadına gitmemek lazım.iyileri de vardır belki de bana denk gelmedi.

Ne güzel işte..Herkes kendini rahat hissettiği dr a gider..Kadın ya da erkek..Senin de tercihin kadın olduğuna ve gittiğin dr .dan da memnun olduğuna göre sorun yok ....:) Ama acı deneyimlerden sonra erkek dr.ları tercih edenler de var..Tercih meselesi....

ewt bu kadar yazdığın şeyden sonra anlıyorum kötü deneyim olmuş senin için =) inş şimdi doktrun iyidir

kadın doktorlar nedense ellerini kollarını hemen daldırıveriyorlar (çatı muanesinde falan)sanki masus canı yansın der gibi.erkekler anlatarak sakin ol,nefes al falan diyerek sokuyorlar aleti:1:
hele devletse kadına gitmemek lazım.iyileri de vardır belki de bana denk gelmedi.

devlet hastanesine hayatımda birkere gttm ilk ve son doktor 3 kşi olarak alıyordu hastasını odasına jinekolojk muyane düşünün o kadar yoğundu ve şimdi o doktor doğunun bir köyünde görev yapıyor ... aldı dersini :D

nekadar cahilce bi yaklaşım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz anlamıyorum sağlık bu başka birşey deil ayrıca kadınlara göre erkek doktorlar daha sabırlı oluyor senin çektiğin acıyı biliyor ama tahmin ettikleri için daha ilgili ve anlayışlılar bayan doktorların çoğu bende çektim bu acıyı bişey yok deyip geçiyor (kadın doğum için konuşuyorum)hepsi doktor hepsinin işi aynı herkez kendine göre en iyi olanı seçebilir aa ne olursa olsun bu zaman erkek doktorlar için bu yazı çok yanlış tabi bu benim fikrim

Kadın olana da erkek olana da gittim.Psikolojik yönden bir şey diyemem çünkü çok düşünmedim sonuçta biz hastayız onlar doktor.Ama bir gerçek var ki erkek doktorlar kadın doktorlardan daha nazik muayene ediyor.Kadınlar baya bir can yakabiliyor.

ewt bu kadar yazdığın şeyden sonra anlıyorum kötü deneyim olmuş senin için =) inş şimdi doktrun iyidir

Canım ben şimdiye dek belki 1000 defa muayane olmuşumdur..Hem de vajinal muayane...Benim kadın dr.korkum yok...Ancak genel olarak erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum...Tecrubeyle sabit...;-) 4-5 tane dr. um var şu an..1 i kadın diğerleri erkek hep :)

Son düzenleyen: Moderatör:
devlet hastanesine hayatımda birkere gttm ilk ve son doktor 3 kşi olarak alıyordu hastasını odasına jinekolojk muyane düşünün o kadar yoğundu ve şimdi o doktor doğunun bir köyünde görev yapıyor ... aldı dersini :D

ben özel hastanedede aynısını yaşadım kadının biri çatalda otururken biri giyiniyr biri muayeneye hazırlanıyor bir başkasıad sedyeye uzanmış açmış göbeğini gebe muayenesi 5 kişiyi aynı anda çağırıyorlar

ben özel hastanedede aynısını yaşadım kadının biri çatalda otururken biri giyiniyr biri muayeneye hazırlanıyor bir başkasıad sedyeye uzanmış açmış göbeğini gebe muayenesi 5 kişiyi aynı anda çağırıyorlar

sesiz kalmıyacaksnz devlette dioruz yoğunluk sıra iligenemyor die doktor o bile yanlış özelde kimse bunu yağamaz paranızı verip randevu alıyorusnz önceden öyle bişi varsa sessiz kalmayın

nekadar cahilce bi yaklaşım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz anlamıyorum sağlık bu başka birşey deil ayrıca kadınlara göre erkek doktorlar daha sabırlı oluyor senin çektiğin acıyı biliyor ama tahmin ettikleri için daha ilgili ve anlayışlılar bayan doktorların çoğu bende çektim bu acıyı bişey yok deyip geçiyor (kadın doğum için konuşuyorum)hepsi doktor hepsinin işi aynı herkez kendine göre en iyi olanı seçebilir aa ne olursa olsun bu zaman erkek doktorlar için bu yazı çok yanlış tabi bu benim fikrim

katılmak zorunda dilsin sen bacaklarını 360 derece açıp doktora kocanla yaşadn şeyleri anlatrken çekinmessn bi başkası çeknir saglık bu kimi kadında rahat eder kmi erkekte ...

hiçbrşeye hayatta mecbur kılmam seçimlermi kendim yaparım .. konuya gelelim doktor 2nsınftan beri hertürlü organ görüyor peki siz herkeze açıp gösteryormusnz ?burda anlatmak istenen iyi doktor kötü doktor değil sizin rahat etmenz rahatsan problem yok

Öncelikle herkez değil herkes !
Herkese açıp göstermiyorum ,doktora açıp gösteriyorum o da doktorlar sapık fantazilerim olduğu için değil.
Belki mantar olduğu için belki kist için belki gebe kalmak için belki gebe kalamadığım için belki de doğurmak için..
Velhasıl bir sebebi oluyor sizin imanız benim ahlaksız olup her önüme gelene açtıgım imasıydı herhalde.
insanlara özellikle erkeklere nasıl hangi gözle baktığınızı gösteriyor bu da zaten.
Madem kafanıza kimse silah dayamıyor kadın doktora gidersiniz olur biter.

Bu nasıl bir konu yahu erkek doktora gidene bir hayat kadını denilmediği kalmış.
360 derece bacaklarını açarsın vs vs bunlar nasıl sözler?
Sanırsın doktor doktor değil beyaz kadın ticareti yapılıyor.
Bir de bunu yazan eğitimci imiş "herkes" kelimesini "herkez" yazabilen bir eğitimci.

çok komiksin canım ya .o doktorlar o şeyi artık hergün gördüğü için o gözle bakmıyor inan .sevgilim kadın doğumcu hatta demiştim ben başlarda ya başka birşey seçseydin keşke neden dedi bana bende dedim işte malum vs .hayır dedi bir süre sonra alışıyorsun inan öle gözükmüyor ona kadın değil hasta gözüyle bakıyorsun diyor .
yani bunu sıkıntı yapma kendine .aa çok rahatsız oluyorsan kadın doktora git ama yerinde olsam erkek drye giderdim çünkü erkekler daha soğuk kanlı oluyor müdahale sırasında beklenmeyen birşey görüldüğünde .kadınlar panik oluyor zaten bak en başarılı drler hepsi erkek tir.

Bu nasıl bir konu yahu erkek doktora gidene bir hayat kadını denilmediği kalmış.
360 derece bacaklarını açarsın vs vs bunlar nasıl sözler?
Sanırsın doktor doktor değil beyaz kadın ticareti yapılıyor.
Bir de bunu yazan eğitimci imiş "herkes" kelimesini "herkez" yazabilen bir eğitimci.

komik olma istersen klavyede yazıyrz bak kelmelri yine yutuyorum telden yazıyorum yine yutuyorum hcdhsvdcus böylede yazabilirm size ispatlamıcam bunu eski türkçede z s değilmleri l n değişimleri m n değişmleri olmştr aç bak sayfasına

çok komiksin canım ya .o doktorlar o şeyi artık hergün gördüğü için o gözle bakmıyor inan .sevgilim kadın doğumcu hatta demiştim ben başlarda ya başka birşey seçseydin keşke neden dedi bana bende dedim işte malum vs .hayır dedi bir süre sonra alışıyorsun inan öle gözükmüyor ona kadın değil hasta gözüyle bakıyorsun diyor .
yani bunu sıkıntı yapma kendine .aa çok rahatsız oluyorsan kadın doktora git ama yerinde olsam erkek drye giderdim çünkü erkekler daha soğuk kanlı oluyor müdahale sırasında beklenmeyen birşey görüldüğünde .kadınlar panik oluyor zaten bak en başarılı drler hepsi erkek tir.

erkek olsun kadın olsun ben kadında rahatsam kadına gidyrum demektr sen erkekte rahatsan ona gdyorsundr doktor prfsa sorun yoktur

Back