- 11 Temmuz 2015
- 989
- 1.445
yok canım bence aldatmadı hafızasını kaybvetti.baksana ahu yağtuğ alppppp diye sesleniyor.Bencede karisi icin yerden armut toplamaya çalışırken attilar asagi o bile aldattiysa ne demeli bilmiyorum ben
Bencede karisi icin yerden armut toplamaya çalışırken attilar asagi o bile aldattiysa ne demeli bilmiyorum ben
Bu dizi ile alakali ilk defa bildirim gitti salı günü.surekli bildirim gitmiyor yanlisiniz varBana neden bu konuyla ilgili sürekli bildirim geliyor? Bu ilk mesajım.
Rica ediyorum yollanmasın.
ulasimiz konuyu açan sizsiniz, size yazıyorum o zaman.
Yanlışım yok, ha bu dizi değildir ama yine dizi bildirimidir ve yine aynı üyedir. Yoksa ilk kez gelen bir şey için mesaj yazmazdım.Bu dizi ile alakali ilk defa bildirim gitti salı günü.surekli bildirim gitmiyor yanlisiniz var
Aynı üye de değil.Farklı dizilerden geliyor olabilir evet ama şuna gitsin buna gitmesin diye bi uygulama olmadığından mecburen herkese gidiyor.bunu engellemek mümkün değil.bir cok kişi tarafindan bildirim gonderilmesi isteniyor ve gonderiliyor.uyeler degil yonetim gonderiyor bizlerin ricasiylaYanlışım yok, ha bu dizi değildir ama yine dizi bildirimidir ve yine aynı üyedir. Yoksa ilk kez gelen bir şey için mesaj yazmazdım.
Kurtuluş yok yani diyorsunuzAynı üye de değil.Farklı dizilerden geliyor olabilir evet ama şuna gitsin buna gitmesin diye bi uygulama olmadığından mecburen herkese gidiyor.bunu engellemek mümkün değil.bir cok kişi tarafindan bildirim gonderilmesi isteniyor ve gonderiliyor.uyeler degil yonetim gonderiyor bizlerin ricasiyla
Rica ederimKurtuluş yok yani diyorsunuz
Peki, teşekkür ederim.
Merhaba,Kurtuluş yok yani diyorsunuz
Peki, teşekkür ederim.
Normalde bir konuya mesaj yazınca bildirim geliyor ya, ben hiç yazmadığım halde gelince buraya yazdım.Merhaba,
beni etiketlemişsiniz bir yerde haklısınız konuyu açan benim:)fakat Coco nun dediği gibi sadece geçen salı bildirim gitti .Bu durumdan rahatsızsaniz yanlişim yoksa kendi profilinizden bildirimleri kapatırsanız dizilerden bildirim almazsınız diye düşünüyorum.
Haklısın bebişim bir kere oldu artık.Mazur görün.Başlıktaki ki bitişik yazılır
'Kadın dizisinde ki Şirin' olmaz
'Kadın dizisindeki Şirin' olur
Bunu demek için geldim
Yaa ben senin o minnoş kalbini yerim bak haaHaklısın bebişim bir kere oldu artık.Mazur görün.
Tabi kiNormalde bir konuya mesaj yazınca bildirim geliyor ya, ben hiç yazmadığım halde gelince buraya yazdım.
Ya süpersin cocoYaa ben senin o minnoş kalbini yerim bak haaacaba topigin ismini sadece kadın dizisi diye degistirsen olur mu?topigi sen actin ya belki degistirebilirsin.veya olmazsa yonetimden rica ederiz.ne dersin kuzu?
Ben simdi kendi açtığım konulardan baktim denedim kuzuşum ama olmadiTabi ki
Ya süpersin cocoben düzeltebilir miyim?Nasıl yapacağım kuzu?