Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa cesedi bulunamamış mı?? Bu aralar hiçbir diziyi tam anlamıyla izleyemiyorum megim ya.. hem dersler hem bebeğin uyku saati.. hangisine denk gelirsem azcık bakıyorum :))Ya bu adam gerçekten ölüyor mu?
Cesedi bulunamamış.
Dizinin irkek başrol oyuncusu olmadan olur mu yahu
Denizi aramışlar taramışlar ama yok adamın cesedi,bulunamamış hippomAa cesedi bulunamamış mı?? Bu aralar hiçbir diziyi tam anlamıyla izleyemiyorum megim ya.. hem dersler hem bebeğin uyku saati.. hangisine denk gelirsem azcık bakıyorum :))
Arttırıyorlar canerin rolünü..Ne anladık Caner Cindoruk'un başrolde olmasından?
Çok saçma. Her bölüm 10 dak gösteriyolar.
O gıvırcık saçlı psikopat kardeşi de giberticemm
Ya sorma kadın ile ufak tefek cinayetler arasında kaldım..İki dizi aynı anda,o piti piti her salı:)
Cidden insan dramdan ölüyor şu diziyi izlerken. Hani acı olur da bu kadarı fazla oluyor galibayine bittim izlerken,senarist kardeş şu kadını biraz güldür
Şirin tam bir vicdansızlık abidesiÇok güzel bir dizi sürükleyici.en son bölümünüde izledim şirin karakteri özellikle ilgimi çekiyor.kız merhamet duygularını yok etmiş.hep intikam almanın peşinde.bahara hayatı dar ediyor.baharın anneside şirin ne derse onu yapıyor.öz kızını affetmiyor.şirin kıskanıyor diye.Neyseki enver abileri baharlara yardım ediyor.kalacak yerleri oldu enazından.