Kadın dizisi

Ben simdi kendi açtığım konulardan baktim denedim kuzuşum ama olmadi :KK70:. Mune abladan rica edelim.

@Mune ablacim topigimizin adını sadece kadın dizisi olarak değiştirir misin zahmet olmazsa?kusura bakma ugrastiriyoruz seni aksam aksam ama :KK68:
Evet ben de geçen gün denedim ama olmadı. Sağol valla
seviyom kız seni..Canımmm,gönlü güzelim... CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle

Bu bildirimde n şikayetçi olanları anlamış değilim sanki mesaj olarak dit sesiyle geliyor istemiyorsanız bildirim alamazsınız dizilerden alınca ne oluyo anlamadım nasıl insan rahatsız olur

bence prıl şirini aratmıycak düzeyde bir hatun gibime geldi :S
bakalım neler olucu yeni bölümlerde şirin kesin alpi buur pardons sarpı :KK70:

ayy son bölümü izleyemedim.Netten izleyecem. Şirin psikopat, sosyopat.emtapi ve vicdandan yoksun. Bazen ilgisini çeken kişilere, ki hain planlarında kullanabileceği kişilere değişik bi gülüşü var. Oyuncuyu gerçekten tebrik etmek lazım, rolünün hakkını çok iyi veriyor.

yok canım bence aldatmadı hafızasını kaybvetti.baksana ahu yağtuğ alppppp diye sesleniyor.

aldatmadı bence hafızasını kaybetmiş kendi değil çünkü.
inşallah herşey başa döner ya.
Bencede aldatmadi ama esini o ladar seven erkek bile yaparsa ne demeli bilmiyorum acaba nolucak merakla yeni bolumu bekliyorum ilk defa bi dizinin takipcisiyim kocami daha cok sevmeye basladim :KK66: o ölürse ben naparim diyorum

Biz kadinlar hassasiz bilmiyorum sindirebilir mi annesini bulan beni de bulurdu demez mi insan ben olsam affetmezdim sarpi ama bahar affetmeye dunden razi
Aynen. Ama Arif fragmanda iyi söyledi Bahar'a. Sen çocuklarının babasını arama derdinde falan değilsin hala ona aşıksın dedi.

X