Kadın dizisi

ya hu öyle anne mi olur ya? kızı bildiğin bir piskopat ama kadının tavırları ondan beter..

diziyi izlerken eşim diyor ki: erkek milleti hep aynı di mi?? biri karısını aldatır, biri sevgilisini terk eder, biri zenginlik için de yaşarken; karısı - çocukları perişan. kibrit suyu köküne di mi diyor ben de evet aynen öyle diyorum. (tabi bu tartışmalarımızın ardına oluyor genelde )

Benim kızım dediği gibi
- anneee yüzü güzel ama kalbi kötü Bu Kızın Diyor gıcık uyuz kocam gelince eve diyor
-Eyvah yine bunalıma bağlıyoruz
Demek ki kiz rolünün hakkını veriyor tebrik ederiz zaten bunu izleyeceği yansıtmak değil midir oyunculuk

ay bayıldım topiğe.
bende kadıncıyım ve geldim çok geç olsa da her hafta burdaysanız bende varım.
hep ufak tefek cinayetlere bildirim geliyordu bende izlemiyorum onu bunu gördüğüme
çok sevindim bi an. fragmana bakmak için çatlıyorum ama vermediler daha

aynen öyle yoksa insan evlatlarından nasıl vazgeçern vede bahardan ya

Ayy şu baharın annesine gıcık oluyorum ,insan kendi öz kızına, bukadar kin duyarmı, bi affedemedi gitti, şirinde şirin, kadının tek derdi şirinin mutlu olması,bahara ikinci sınıf muamelesi yapıyorlar evde, yazık kıza

Hatice Şirin'e psikolojik olarak aşık. Saplantılı bir şekilde bağımlı. Adeta tapıyor.
Şunu merak ediyorum acaba Bahar ın varlığından haberdar olmadan önce Şirin sağlıklı mıydı? İlişkileri normal miydi?

O şirin şirin dehil tam bir şeytan . Şeytan diyor ağzını burnunu dağıt şunun pislik kari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…