- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıktaki ki bitişik yazılır
'Kadın dizisinde ki Şirin' olmaz
'Kadın dizisindeki Şirin' olur
Bunu demek için geldim
aynen öyle yoksa insan evlatlarından nasıl vazgeçern vede bahardan yaİlk basladigi gunden beri kacirmadan izliyorum ama gecen hafta kacirdum pazar gunu tum gun kac kez kontrol ettim foxu tekrarini koymadilar cok üzüldüm bu haftada odaklanamadim maalesef gecen hafta kacinca ama guzel bolumdu su şirin manyagi gibi manyaklar var mi cidden bence sarp hafizasini kaybetti ben oyle dusunuyorum acikcasi zengin ve yalniz bir kadinda üstüne kondu sarp annesiyle karşılaşti kadinin derdi para hic bozmamistir sarpi alp yaptilar hemen bakalim daha neler olacak
Bencede karisi icin yerden armut toplamaya çalışırken attilar asagi o bile aldattiysa ne demeli bilmiyorum benaynen öyle yoksa insan evlatlarından nasıl vazgeçern vede bahardan ya
@Kazen abicim iyi akşamlar,bu aksam bildirim gondereceksin diymi dizimiz icin,hani hatırlatın mutlaka demistin ya ondan bi etiketleyip sorayim dedim saat 21:00 e dogru başlıyor yeni bolum