Kadın dizisi

Bu diziye bayıldım. Ama bu şirin denen cadı Bahar'a kafayı takmış. Şimdi de Arif'in peşinde ve kendini Melek diye tanıttı.
Bu kız tam bir ruh hastası!
Çok guzel işliyorlar rolleri.tam bir aile dizisi.
En azindan babaya karşi alenii carlamiyor.yoksa uzulurdum valla.
Yani sanki daha gercekci roller.Sarp olayi askida.

Ayy çok gizemli bir hal aldı şimdi
Cocuklugunu anlatmisti Bahar a.ama dogru diyorsunuz neden olmasin.ama annesiyle arasi kotuydu.son karsilastiginda.simdi bir aradalar mi.
Yook ya cok zorluklar yasadilar evlenmeden once.
Ama yinede o kadar yer gezdi.koleksiyonlar yapmisti yurtdisindan.Sonra Bahar satmak zorunda kaldi onlari.
Sanki zengin olabilir gibi Sarp

Hep dusunuyordum bu sarp bu fukaralikla nasil bu kadar yer geziyor diye:))

Sirin de annesi de sizofren ay gormeye dayanamiyorum.su bahara da cok aciyorum hele o cocuklar varya.benimde iki kizim var bahari cok iyi anliyorum.yazik ya su annesi olacak mendeburdan kurtulsa merakla bekliyorum sali gunlerini.dizi on numara yanliz.kadin arka sokaklar birde kanatsiz kuslar izledigim diziler.gerisi rezalet otesi sacmalik

İlk basladigi gunden beri kacirmadan izliyorum ama gecen hafta kacirdum pazar gunu tum gun kac kez kontrol ettim foxu tekrarini koymadilar cok üzüldüm bu haftada odaklanamadim maalesef gecen hafta kacinca ama guzel bolumdu su şirin manyagi gibi manyaklar var mi cidden bence sarp hafizasini kaybetti ben oyle dusunuyorum acikcasi zengin ve yalniz bir kadinda üstüne kondu sarp annesiyle karşılaşti kadinin derdi para hic bozmamistir sarpi alp yaptilar hemen bakalim daha neler olacak

Hep dusunuyordum bu sarp bu fukaralikla nasil bu kadar yer geziyor diye:))
Ben yazayim senaryoyu hemen;
Sarp yuvada kalirken zengin bir aile yanina alir.sonra bir tatsizlik olur.Sarp ordan ayrilir 18 inde.kendi mucadelesini verirken Baharla evlenir. Zorda kalinca geri doner. Musallatiyla yasamaya baslar.
Cunku ilk hamileliginde ,ilk tartismalarinda yine birakip gitme eğilinimde olmuştu.

Ay ilk defa gördüm burayı akşam görseydim keşke :) neden daha önce bildiğim gelmedi
Sarp bilinçli olarak bırakmaz bence baharı , kazadan sonra oldu bence bişiler , sarp da bir değişik bakıyor gerçi eskisi gibi değil...
Not: şirinin saçlar güzel ama elime dolayıp duvara vurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…