- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
Katılıyorum. Evi terk etmesine sevindim daha önce yapsaydı keşkebu şirin denen kız geberse de kurtulsam. diziyi izlerken yüzünü görünce tiksinti basıyo bana. şirin ölünce haber verin
Ayy çok gizemli bir hal aldı şimdiBelkide hep Alpti
Sarp zengin bir şekilde çıktı ortaya, yalnız yanındaki bayan alp diye seslendi kendisine :)Kız yarın izlicem yeni bölümü
Sarp yasıyor muymus cıktı mı
Çok guzel işliyorlar rolleri.tam bir aile dizisi.Bu diziye bayıldım. Ama bu şirin denen cadı Bahar'a kafayı takmış. Şimdi de Arif'in peşinde ve kendini Melek diye tanıttı.
Bu kız tam bir ruh hastası!
Bence hafizasini kaybetti.kadin buldu.iyilestirdi.kotu niyetli olabilir.kirli islerde kullaniyordurSarp zengin bir şekilde çıktı ortaya, yalnız yanındaki bayan alp diye seslendi kendisine :)
Guverteye dusurduya.aldi şirin.kavga sirasinda.Evet oyle saniyor. Ama isin ilginc kismi o telefon sirinin eline nasil gecmis. Yani sarp denize duserken telefonu ondaydi zaten dimi.
Ayy keske gercek babasi ciksa demi ne guzel olur.Şirin de hastanede karişmiş olsa hahahaEnver bey baharın gerçek babası gibi örnek bana bende annesi nasılda gattar
Cocuklugunu anlatmisti Bahar a.ama dogru diyorsunuz neden olmasin.ama annesiyle arasi kotuydu.son karsilastiginda.simdi bir aradalar mi.Ayy çok gizemli bir hal aldı şimdi
Hep dusunuyordum bu sarp bu fukaralikla nasil bu kadar yer geziyor diye:))Cocuklugunu anlatmisti Bahar a.ama dogru diyorsunuz neden olmasin.ama annesiyle arasi kotuydu.son karsilastiginda.simdi bir aradalar mi.
Yook ya cok zorluklar yasadilar evlenmeden once.
Ama yinede o kadar yer gezdi.koleksiyonlar yapmisti yurtdisindan.Sonra Bahar satmak zorunda kaldi onlari.
Sanki zengin olabilir gibi Sarp
zaten bunun icin evi terketti şımarık. Annesini tanıyo ne de olsa tam şeytan..Şirin evi terk etti annesi yine şirinin tarafına geçti
Ben yazayim senaryoyu hemen;Hep dusunuyordum bu sarp bu fukaralikla nasil bu kadar yer geziyor diye:))
Sarp zengin bir şekilde çıktı ortaya, yalnız yanındaki bayan alp diye seslendi kendisine :)