Evet ben de geçen gün denedim ama olmadı. Sağol vallaBen simdi kendi açtığım konulardan baktim denedim kuzuşum ama olmadi. Mune abladan rica edelim.
@Mune ablacim topigimizin adını sadece kadın dizisi olarak değiştirir misin zahmet olmazsa?kusura bakma ugrastiriyoruz seni aksam aksam ama
Bende seni coookk seviyorum canımınn içi mütevazi arkadaşım benimm bitanesinEvet ben de geçen gün denedim ama olmadı. Sağol valla
seviyom kız seni..Canımmm,gönlü güzelim...CocoChanelmademoiselle
Bende seni coookk seviyorum canımınn içi mütevazi arkadaşım benimm bitanesin
Daha çıkmadı canım.Fragman ciktimi
Pırıl kiiiim :)bence prıl şirini aratmıycak düzeyde bir hatun gibime geldi :S
bakalım neler olucu yeni bölümlerde şirin kesin alpi buur pardons sarpı
yok canım bence aldatmadı hafızasını kaybvetti.baksana ahu yağtuğ alppppp diye sesleniyor.
Bencede aldatmadi ama esini o ladar seven erkek bile yaparsa ne demeli bilmiyorum acaba nolucak merakla yeni bolumu bekliyorum ilk defa bi dizinin takipcisiyim kocami daha cok sevmeye basladimaldatmadı bence hafızasını kaybetmiş kendi değil çünkü.
inşallah herşey başa döner ya.
Evet canım. Konuyu açtığım gün şirine acayip kızmiştım.O yüzden hiç başlık gibi olmamıştı.Böyle daha güzell:)Ulasimiz topigin adı d3gismis güzel olmus
Hemen bakalımYeni fragman çıktı arkadaşlar.Bu bölümde çok güzel olacak gibi..
Biz kadinlar hassasiz bilmiyorum sindirebilir mi annesini bulan beni de bulurdu demez mi insan ben olsam affetmezdim sarpi ama bahar affetmeye dunden raziSarpa uyuz deme kız ben baharı onunla istiyorum
Valla sevemedim ben onu nedense. Aldatma olayından önce taa Bahar geçmişi hatırlarken bile Sarp bana çok yapmacık geliyordu, ikide bir aşkıım aşkıım deyişleri falan.. Arif daha samimi geliyor, ben ArifciyimSarpa uyuz deme kız ben baharı onunla istiyorum
Aynen. Ama Arif fragmanda iyi söyledi Bahar'a. Sen çocuklarının babasını arama derdinde falan değilsin hala ona aşıksın dedi.Biz kadinlar hassasiz bilmiyorum sindirebilir mi annesini bulan beni de bulurdu demez mi insan ben olsam affetmezdim sarpi ama bahar affetmeye dunden razi