Ay su Arif fotosunu gördüm aşığım yahu o karaktere :)@Kazen bey dizimiz 21:00 de başlıyor bildirim atacaktıniz. Bana hatırlatın demiştiniz:)
Tesadüf de olabilir.Sarp bahardan bahsetmişte olabilir.Fragman ı izledim şimdi ahu yagtu niye bahara baktı tesadufmu yoksa taniyomuydu
Bende seviyorum.Çok karizmatik bir oyuncu.Ay su Arif fotosunu gördüm aşığım yahu o karaktere :)
Bence tanıyor. Sinsi sinsi baktı.Fragman ı izledim şimdi ahu yagtu niye bahara baktı tesadufmu yoksa taniyomuydu
Bence annesi herşeyi biliyor paragoz kadın düzeni bozulmasın diye soylemiyorTesadüf de olabilir.Sarp bahardan bahsetmişte olabilir.
Aaa bu hiç aklıma gelmemişti, isimler de uyumlu :)Bence Alp Sarp’ın ikiz kardeşi
Ooo bu da güzeldiBence Alp Sarp’ın ikiz kardeşi
Bu senaryo tutarsa çok iyi olur.Ben de Arifle mutlu olmasını istiyorum
Kesinlikle alp ikiz kardeş .
Sarp değil . İstanbulun göbeğinde bi adam denize düşecek sonra onu kimsenin haberi olmadan gizemli bi kadın mı kurtaracak .... çok saçma olur bu senaryo .
Alp sonradan bulunan ikiz kardeş .
Bunu baharın öğrenme süreci vs ... dizi bi uzar .
Ama sonunda mutlu son Bahar ve Arif evlenir .
Belki sarp boğuldu.Bu Alp ikizi olabilir.Kızların tahminiKızlar madem sarp hafızasını kaybetmiş madem annesini nasıl yanına almış?? Bi iş var bunda..
Bildirimler otomatik olarak herkese gidiyor galiba. Ayrım yapılamıyor diye biliyorum.Bana neden bu konuyla ilgili sürekli bildirim geliyor? Bu ilk mesajım.
Rica ediyorum yollanmasın.
ulasimiz konuyu açan sizsiniz, size yazıyorum o zaman.
Olur mu olurBelki sarp boğuldu.Bu Alp ikizi olabilir.Kızların tahminibana da mantıklı geldi
Evet ya nasıl sinir oluyorum. Bir de şirin e benim iyi kalpli kızım falan demiyor muŞirin evi terk edince, annesi hemen bahara dönüp,senin yüzünden evi terk etti kızım diyor,sanki bahar kızın değil,tencere kapak gibiler adeta şirinle annesi birbirlerini bulmuşlar.