Kadın dizisi

Oooooo survivor hastasiyiz:KK70: :KK70: :KK70: valla survivoru cok severim hic kacirmadan izlerim.ama haftanin bir günü izlemesem birşey kaybettirmez.nolursa olsun sali gunleri izlerim dizimizi :KK70:
Benim de dedem hastası onun ya:KK70: yanlış söylüyor bir de.Fransizca diline yatkınlığı var sanırım biraz.Selvivööööö diyor:KK70:

kizlar hayattan herseyden cok yoruldum :KK43:

Girissek akillanmaz ki. İgrenc bir sekilde yetistiriliyor kiz. Aman anasi neki danasi o olsun
Aslinda burda bi mesaj var çocuğun her hatasini görmezden gelmek,bununla yuzlesmesine izin vermemek,dogruyu yanlısı ogretmemek,her suçunun üstünü ortmenin ne kadar sakincali oldugunu ebeveynlerin bilmemesi boyle psikolojisi bozuk bireylerin yetismesine sebep.bunun mesajini veriyor hep

Bu hafta benim takip ettiğim dizim ( ufak tefek cinayetler) çok vasattı. Eskiya dünyaya hükümdar olmaz da yeni bölümü yoktu sanırım. Umarım Kadın dizisi reytinglerin hepsinde birinci olur bu hafta. Arada ben bile ona kaydım çünkü aşırı UTC fanı olmama rağmen :)

bu şirin denen kız geberse de kurtulsam. diziyi izlerken yüzünü görünce tiksinti basıyo bana. şirin ölünce haber verin :KK50:

X