tabi canim kadinida derin opmezdi yaniSirinden öç almak için yapmaz ya çünkü baharı çok seviyordu onun böyle çile çekmesine izin vermezdi
Benim de dedem hastası onun yaOooooo survivor hastasiyizvalla survivoru cok severim hic kacirmadan izlerim.ama haftanin bir günü izlemesem birşey kaybettirmez.nolursa olsun sali gunleri izlerim dizimizi
Yok canim neden yasak olsunYasak diye biliyodum ben ya soylemek ahahaha
Benim de dedem hastası onun yayanlış söylüyor bir de.Fransizca diline yatkınlığı var sanırım biraz.Selvivööööö diyor
Toplasip girişelim kizaO sirinin sacini basini yolacam:))))))))) izledigim tek dizi tvnin karsisinda deli oluyorum artik izlerken :)
Aslm teşekkür ederizhaha alemsin dedene cok selamlar ❤❤
Girissek akillanmaz ki. İgrenc bir sekilde yetistiriliyor kiz. Aman anasi neki danasi o olsunToplasip girişelim kiza
Hakediyo ama bende gercekmis gibi cidden sinirleniyorum eskiden turk filmi karakterlerini gercek sanip yolda gorunce dovenler var ya onun gibi olcam yakinda:)Toplasip girişelim kiza
O çocuğun da şirinden farkı yoktu zaten verdiği akıllar falankizlar sizce sirin ne plan kuruyptdur oglan onu 2de eve biraktim diyordu bence oglanda sirinden yana
Anasi ayri bir degisik zaten cozemedim:)Girissek akillanmaz ki. İgrenc bir sekilde yetistiriliyor kiz. Aman anasi neki danasi o olsun
Aslinda burda bi mesaj var çocuğun her hatasini görmezden gelmek,bununla yuzlesmesine izin vermemek,dogruyu yanlısı ogretmemek,her suçunun üstünü ortmenin ne kadar sakincali oldugunu ebeveynlerin bilmemesi boyle psikolojisi bozuk bireylerin yetismesine sebep.bunun mesajini veriyor hepGirissek akillanmaz ki. İgrenc bir sekilde yetistiriliyor kiz. Aman anasi neki danasi o olsun
Geçen bölümde babası kızdı ya şirin de sarıldı annesine o eli koydu ya o kadın şirinin sırtına dedim bırak ya adam olmaz senden.Anasi ayri bir degisik zaten cozemedim:)
Hakediyo ama bende gercekmis gibi cidden sinirleniyorum eskiden turk filmi karakterlerini gercek sanip yolda gorunce dovenler var ya onun gibi olcam yakinda:)